Plenković nije služio vojni rok zbog - anemije
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Plenković nije služio vojni rok zbog - anemije
ka'k ti ne kuzis da je oporbenoj ekipi unutar hdz-a to i cilj..losiji rezultat imaju sa cim mastiti mu fotelju..ocito je da je vec pocela frakcijaska borba unutar hdz-a...sukobi u njihovim podruznicama u splitu,pozegi vec se rasplamsavaju..plenki uklanja vasine ljude polako ovaj vraca....bice tu ohohoho plamena..tek pocinje..zato kazem da je ovo mozebitno vasina spacka..jer ce mu ovaj mikulica smjeniti sa celne pozicije hdz-a u zagrebu.....i vec danas to isplivalo..RayMabus wrote:Neznam baš ....toš morat pitat biracko tijelo Kradezea jel mu toleriraju ....ode Kradeze dole po anketama ....a uskoro lokalni izbori.dijagram wrote:Toleriraju i njemu, ko da adezenjare ne znaju da nije sudjelovao u ratu.RayMabus wrote:Da al Zoki je SDP pa njegovo biracko tijelo to tolerira ....ovaj je Kradeze.dijagram wrote:Kukavicka picka. On, Zoki i slicni mamini sinovi.
Nista novo sto vec nije poznato.
Isto bi sutra skrili svoju djecu na sigurno.
Seks im ga nametne i oni ko mutavi, svi za njim:)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AGHAAHHAHAHAHAHAHAHAHARayMabus wrote:
PREMIJER Vlade koja uvodi obvezno služenje vojnog roka jer "mladi ne smiju zaboraviti Domovinski rat", nije služio vojni rok.
Kako je potvrdila glasnogovornica Vlade, Sunčana Glavak, on nije služio vojni rok zbog zdravstvenih problema. "Andrej Plenković oslobođen je služenja vojnog roka iz zdravstvenih razloga zbog urođene anemije", rekla je Glavak.
No, premijera zdravstveni razlozi nisu spriječili da se aktivno bavi sportom. I time hvali u svojoj biografiji.
Index je razgovarao sa specijalisticom hematologije koja je željela ostati anonimna. No, kako nam je rekla, postoji više vrsta anemije. Većina ih nije razlog da se izbjegne vojni rok. No, one vrste zbog kojih se vojni rok može izbjeći jer nije dopušten nikakav pojačani fizički napor, podizanje temperature ili trčanje.
"Bavio sam se sportom (nogomet, tenis, vaterpolo), a košarku sam igrao u nekoliko zagrebačkih klubova (Maksimir, Centar, Črnomerec), u Bruxellesu (ASUB – Association sportive universitaire de Bruxelles) i Parizu (Club Paris Jean-Bouin)", stoji u Plenkovićevoj biografiji na stranici koju je koristio još kao europarlamentarac.
Plenković je, dakle, igrao za više zagrebačkih klubova što znači kako se sportom nije bavio samo amaterski, već na jednoj višoj razini. U isto vrijeme, zbog urođene anemije nije pohađao vojsk.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/anemicni-plenkovic-zbog-zdravlja-nije-mogao-u-vojsku-ali-hvali-se-aktivnim-bavljenjem-sportom/948011.aspx
GOTOV JE.
Guest- Guest
Plenkovic je DEZERTER.RayMabus wrote:
PREMIJER Vlade koja uvodi obvezno služenje vojnog roka jer "mladi ne smiju zaboraviti Domovinski rat", nije služio vojni rok.
Kako je potvrdila glasnogovornica Vlade, Sunčana Glavak, on nije služio vojni rok zbog zdravstvenih problema. "Andrej Plenković oslobođen je služenja vojnog roka iz zdravstvenih razloga zbog urođene anemije", rekla je Glavak.
No, premijera zdravstveni razlozi nisu spriječili da se aktivno bavi sportom. I time hvali u svojoj biografiji.
Index je razgovarao sa specijalisticom hematologije koja je željela ostati anonimna. No, kako nam je rekla, postoji više vrsta anemije. Većina ih nije razlog da se izbjegne vojni rok. No, one vrste zbog kojih se vojni rok može izbjeći jer nije dopušten nikakav pojačani fizički napor, podizanje temperature ili trčanje.
"Bavio sam se sportom (nogomet, tenis, vaterpolo), a košarku sam igrao u nekoliko zagrebačkih klubova (Maksimir, Centar, Črnomerec), u Bruxellesu (ASUB – Association sportive universitaire de Bruxelles) i Parizu (Club Paris Jean-Bouin)", stoji u Plenkovićevoj biografiji na stranici koju je koristio još kao europarlamentarac.
Plenković je, dakle, igrao za više zagrebačkih klubova što znači kako se sportom nije bavio samo amaterski, već na jednoj višoj razini. U isto vrijeme, zbog urođene anemije nije pohađao vojsk.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/anemicni-plenkovic-zbog-zdravlja-nije-mogao-u-vojsku-ali-hvali-se-aktivnim-bavljenjem-sportom/948011.aspx
GOTOV JE.
CRNO NA BIJELO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nije dezerter..trebao je ici u jna..jos ce dobiti pohvale..za izbjegavanje sluzenja jna..jebome pas ako sad ne ide pila naopakoRayMabus wrote:Plenkovic je DEZERTER.RayMabus wrote:
GOTOV JE.
CRNO NA BIJELO.
2015-09-08
Erin rođo:
Branko Đurić
Junak a ne dezerter. Sunce mu žarko pa nije služio zločinačku JNA i da nije studirao taman bi gulio početkom agresije te i takve zločinačke jugo komunističke armije na Sloveniju i Hrvatsku. Tko napada Plenkovića zbog ovoga? Kukavelj koja se kune da neće u svojoj vojsci služiti i svoju Domovinu braniti.
Branko Đurić
Junak a ne dezerter. Sunce mu žarko pa nije služio zločinačku JNA i da nije studirao taman bi gulio početkom agresije te i takve zločinačke jugo komunističke armije na Sloveniju i Hrvatsku. Tko napada Plenkovića zbog ovoga? Kukavelj koja se kune da neće u svojoj vojsci služiti i svoju Domovinu braniti.
Kermit-
2014-04-17
ipak, zoki je bio u nagornom karabahu. nije baš kao London...RayMabus wrote:Da al Zoki je SDP pa njegovo biracko tijelo to tolerira ....ovaj je Kradeze.dijagram wrote:Kukavicka picka. On, Zoki i slicni mamini sinovi.
inače, tada su bili nestranački dečki...
sitting_bull-
2015-09-28
Sto ih pitati, pa znaju i ptice na grani gdje je bio plenki u vrijeme DR.RayMabus wrote:Neznam baš ....toš morat pitat biracko tijelo Kradezea jel mu toleriraju ....ode Kradeze dole po anketama ....a uskoro lokalni izbori.dijagram wrote:Toleriraju i njemu, ko da adezenjare ne znaju da nije sudjelovao u ratu.RayMabus wrote:Da al Zoki je SDP pa njegovo biracko tijelo to tolerira ....ovaj je Kradeze.dijagram wrote:Kukavicka picka. On, Zoki i slicni mamini sinovi.
Seks im ga nametne i oni ko mutavi, svi za njim:)
Nije to nikakva tajna,stovise su struje u samom HDZ-uradile protiv takvih(karamarko,brkic) i na instalaciji ovakvih fikusa da mute vodu u RH.
Glupo je sto se zalaze za vojni rok i mora govoriti kako je to ok i dati neke glupe razloge, a svi mu se mogu smijati na njegov kukavicluk.
No jebe se takvima, nikad ni nisu imali obraza.
dijagram-
2015-08-09
Erin rođo:
Branko Đurić
Branko Đurić
Kermit-
2014-04-17
Gotov je , on je dezerter ....crno na bijelo.
2014-04-11
ni's od toga dezertirao je od jna..dakle heroj..onaj tko mu ej isao smjestiti zaboravio je na to..eh jbg koji peh...RayMabus wrote:Gotov je , on je dezerter ....crno na bijelo.
2015-09-08
Daaaaa .....vuksadinare wrote:ni's od toga dezertirao je od jna..dakle heroj..onaj tko mu ej isao smjestiti zaboravio je na to..eh jbg koji peh...RayMabus wrote:Gotov je , on je dezerter ....crno na bijelo.
2014-04-11
---
Dezerter i lažljivac.
---
Dezerter i lažljivac.
2014-04-11
Vrhunski ga potopilo ...cisti samopojeb bez mogucnosti da to opovrgne.
Last edited by RayMabus on 2/2/2017, 15:40; edited 1 time in total
2014-04-11
anemija? pa sto mu doktor nije prepiso 3 zlice cedevite dnevno ili jos bolje narodni lijek 3 case crnog vina dnevno ili vec po zelji
Guest- Guest
je da hehehe zato je od 1991.g. pa do 1995. bio u Londonuvuksadinare wrote:ni's od toga dezertirao je od jna..dakle heroj..onaj tko mu ej isao smjestiti zaboravio je na to..eh jbg koji peh...RayMabus wrote:Gotov je , on je dezerter ....crno na bijelo.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:dabome, a 1991.g. su ga isto poslali da brani domovinu iz londonskog uredaPinochet wrote:sredila mu mama preko veze
On se borio na bojištu puno važnijem, onom pravnom
catabbath-
2015-08-22
pleky je moj ratni kolega , nemojte tako
kad je on rusio YU/JNA svojim bojkotom vi ste komentirali kako slet vise nije kao nekada
kad je on rusio YU/JNA svojim bojkotom vi ste komentirali kako slet vise nije kao nekada
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
..dobro za ovo od 91-95 ga se moze lovit..ali on ima lijepi izgovor..pa muljario sam jna a ne HV..jbg...asilovski wrote:je da hehehe zato je od 1991.g. pa do 1995. bio u Londonuvuksadinare wrote:ni's od toga dezertirao je od jna..dakle heroj..onaj tko mu ej isao smjestiti zaboravio je na to..eh jbg koji peh...RayMabus wrote:Gotov je , on je dezerter ....crno na bijelo.
2015-09-08
Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
Guest- Guest
Čuvao je obraz Domovine i katoličke uljudbe i to iako je bolovao od teške anemijedawson wrote:asilovski wrote:dabome, a 1991.g. su ga isto poslali da brani domovinu iz londonskog uredaPinochet wrote:sredila mu mama preko veze
On se borio na bojištu puno važnijem, onom pravnom
Kermit-
2014-04-17
tre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
koji su to ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» Da me Britanija nije htela, služio bih za Bure
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» Da me Britanija nije htela, služio bih za Bure
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
Page 3 of 8