Milo naguzio muslimanku :)
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Milo naguzio muslimanku :)
Ground Biscuits wrote:necuje se sta vice ova baba
Vjerojatno standardne stvari: alahuekber, smrt pederima, nevjernicima, americi i Izraelu, šarija for juesej i sl.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
znaju li ista drugo reci osim "alahu ekber"? a mozda im je krivo sto nemogu mrknuti onog pedera pa su se iznervirale i otisledawson wrote:Ground Biscuits wrote:necuje se sta vice ova baba
Vjerojatno standardne stvari: alahuekber, smrt pederima, nevjernicima, americi i Izraelu, šarija for juesej i sl.
Guest- Guest
Nisi u pravu dawson. A moji ljevicarski stavovi se ne baziraju na prici o gejevima, feminizmu, veganstvu i zastiti zivotinja nego na klasnoj prici.
2016-11-17
Ljevica bi se trebala ponovo okupiti oko svojih vrijednosti,a to su one tekovine opisane u djelima znanstvenika,prije svih Marxa i Lenjina,pa i Staljina. Iako ne preuzeti kompletno staljinovo djelo.govinda wrote:Nisi u pravu dawson. A moji ljevicarski stavovi se ne baziraju na prici o gejevima, feminizmu, veganstvu i zastiti zivotinja nego na klasnoj prici.
Međutim stari ljevičari su uglavnom pomrli,a ovi mlađi grade svoje ljevičarstvo na nekim novim zasadima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
normalno...bolje pricati o malim slatkim fokama nego o raspodjeli nacionalnog bogatstva...
2016-11-17
govinda wrote: na klasnoj prici.
Ti si off i ne pratiš trendove. Klasični marksizam više nije "in" sad je kulturni marksizam u điru kod millenial hipstera.
catabbath-
2015-08-22
Moja uvjerenja ne baziram na tome sta je in a sta nije...a tek hipstere sto volim :)))dawson wrote:govinda wrote: na klasnoj prici.
Ti si off i ne pratiš trendove. Klasični marksizam više nije "in" sad je kulturni marksizam u điru kod millenial hipstera.
2016-11-17
Ground Biscuits wrote:znaju li ista drugo reci osim "alahu ekber"
Vjerojatno ne. Nihov vjeronauk je dosta jednostavniji od npr. kršćanskog a sve u skladu s njihovim IQ koji je malo viši od životinjskog
Last edited by dawson on 1/2/2017, 14:50; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Sad vec mene vrijedjas..ne smatram sebe malo visim od zivotinje...ne znam, zabranili su mi da na uvrede uzvracam uvredama...i evobas razmisljam vrijedis li jos jednog bana.dawson wrote:Ground Biscuits wrote:znaju li ista drugo reci osim "alahu ekber"
Vjerojatno ne. Nihov vjeronauk je dosta jednostavniji od npr. kršćanskog a sve u skladu s njihovim IQ koji je malo viši od životinjskog
2016-11-17
govinda wrote:Sad vec mene vrijedjas..
Mislio sam na arape i subsaharske crnce a ne turce
catabbath-
2015-08-22
Mislim da se IQ 85 računa kao granica retardacije na zapadu
i dalje me vrijedjas...a ja id alje razmisljam vrijedi li da zbog tebe dobijem trodnevni ban.dawson wrote:govinda wrote:Sad vec mene vrijedjas..
Mislio sam na arape i subsaharske crnce a ne turce
2016-11-17
totalno netacna tabela...moj IO je 127...dawson wrote:Mislim da se IQ 85 računa kao granica retardacije na zapadu
2016-11-17
govinda wrote:totalno netacna tabela...moj IO je 127...
Nije OI već IQ
catabbath-
2015-08-22
https://iq-research.info/en/page/average-iq-by-country
2016-11-17
IQ, greska u tipkanju..tipkam na slijepo pa se potkradu greske...dawson wrote:govinda wrote:totalno netacna tabela...moj IO je 127...
Nije OI već IQ
2016-11-17
govinda wrote:IQ, greska u tipkanju..tipkam na slijepo pa se potkradu greske...
Čovik bi pomislio da osoba sa IQ od 127 može besprijekorno izvršavati tako trivijalne radnje
catabbath-
2015-08-22
nema rto veze sa IQ, daktilografija je stvar vjezbe...malo je teze na tastaturi od laptopa kucati na slijepo ali ako nisi pohadjao anstavu daktilografije nema smisla da ti objasnjavam...mislim, trolas me, samo ti kazem da kad vrijedjas vjeronauk arapskim muslimana vrijedjas i mene...dawson wrote:govinda wrote:IQ, greska u tipkanju..tipkam na slijepo pa se potkradu greske...
Čovik bi pomislio da osoba sa IQ od 127 može besprijekorno izvršavati tako trivijalne radnje
2016-11-17
govinda wrote:samo ti kazem da kad vrijedjas vjeronauk arapskim muslimana vrijedjas i mene...
Vi u bosni nikako da se odlučite šta ste, prvo cvijeće pa bosanci pa bošnjaci pa turci i sad arapi...
catabbath-
2015-08-22
ne, nego sam musliman. Kad kazes da je islamski vjeronauk jednostavniji i prostiji od katolickog i u skladu sa mojim IQ kao muslimana onda me vrijedjas...dawson wrote:govinda wrote:samo ti kazem da kad vrijedjas vjeronauk arapskim muslimana vrijedjas i mene...
Vi u bosni nikako da se odlučite šta ste, prvo cvijeće pa bosanci pa bošnjaci pa turci i sad arapi...
2016-11-17
Neke rase su manje inteligentne neke više.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dok je Harvey Weinstein silovao 77 žena, Ivica Todorić je čitavu državu naguzio
» Amerikanke tukle Muslimanku
» Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
» Rasist prebio trudnu muslimanku i ubio njenu nerođenu djecu
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» Amerikanke tukle Muslimanku
» Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
» Rasist prebio trudnu muslimanku i ubio njenu nerođenu djecu
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
Page 4 of 6