Milo naguzio muslimanku :)
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Milo naguzio muslimanku :)
govinda wrote:sad kao pravi hipster bi trebao prestati da ga gledas sad kad je postao poznat...marcellus wrote:u hrvatskoj sam jedino ja pisao o njemu i to jako davno dok se još ni u americi nije previše čulo za njega
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718/
hipsteri su konobari po zagrebu i pera đihad stošić
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
jer je peder a pederstvo je kriminal?govinda wrote:ne bi mi bio zanimljiv ni da siri antikatolicanstvo...aben wrote:lik je širitelj antimuslimanstva, naravski da ti je nezanimljivgovinda wrote:Tjah, meni nezanimljiv lik...
2014-04-16
ma jok, nego je bezveze...a jos je smjesnije kad su desnicari odusvljeni gejlukom...aben wrote:jer je peder a pederstvo je kriminal?govinda wrote:ne bi mi bio zanimljiv ni da siri antikatolicanstvo...aben wrote:lik je širitelj antimuslimanstva, naravski da ti je nezanimljivgovinda wrote:Tjah, meni nezanimljiv lik...
2016-11-17
Da,a to sam ti ja rekao,nakon što sam dobro izgooglao po internetu. Mislim da si i jedini u Regiji o njemu pisao,tj.na nama razumljivim jezicima.marcellus wrote:u hrvatskoj sam jedino ja pisao o njemu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
youre missing the pointgovinda wrote:ma jok, nego je bezveze...a jos je smjesnije kad su desnicari odusvljeni gejlukom...aben wrote:jer je peder a pederstvo je kriminal?govinda wrote:ne bi mi bio zanimljiv ni da siri antikatolicanstvo...aben wrote:lik je širitelj antimuslimanstva, naravski da ti je nezanimljivgovinda wrote:Tjah, meni nezanimljiv lik...
2014-04-16
jastreb wrote:Da,a to sam ti ja rekao,nakon što sam dobro izgooglao po internetu. Mislim da si i jedini u Regiji o njemu pisao,tj.na nama razumljivim jezicima.marcellus wrote:u hrvatskoj sam jedino ja pisao o njemu
ti si mu to rekao :D
Pa jesam neki dan. Napisao sam mu da nije njega,tj.Marcellusa nikad ne bih čul za Mila.kic wrote:jastreb wrote:Da,a to sam ti ja rekao,nakon što sam dobro izgooglao po internetu. Mislim da si i jedini u Regiji o njemu pisao,tj.na nama razumljivim jezicima.marcellus wrote:u hrvatskoj sam jedino ja pisao o njemu
Poslije sam mu poručio neka o njemu na osnovu ovih tekstova novih na engl.objavi članak o njemu u Dnevno.
2014-04-22
jastreb wrote:Pa jesam neki dan. Napisao sam mu da nije njega,tj.Marcellusa nikad ne bih čul za Mila.kic wrote:jastreb wrote:Da,a to sam ti ja rekao,nakon što sam dobro izgooglao po internetu. Mislim da si i jedini u Regiji o njemu pisao,tj.na nama razumljivim jezicima.marcellus wrote:u hrvatskoj sam jedino ja pisao o njemu
Poslije sam mu poručio neka o njemu na osnovu ovih tekstova novih na engl.objavi članak o njemu u Dnevno.
ok
marcellus wrote:Zove se Milo. On je tehnološki guru, imigrant, peder, židov, i medijska zvijezda u klasi Opre.
I noćna mora liberala, lezba i muškoženskih feministica i ostalih gender fluid kreatura
catabbath-
2015-08-22
govinda wrote:Tjah, meni nezanimljiv lik...
Pa da nije kmica, feminist niti mujaga
catabbath-
2015-08-22
Nisam rasista pa mi crnci ne smetaju, feministice mi idu na kurac, komsija Mujaga je umro poodavno, rahmet mu dusi..dawson wrote:govinda wrote:Tjah, meni nezanimljiv lik...
Pa da nije kmica, feminist niti mujaga
2016-11-17
govinda wrote:Nisam rasista pa mi crnci ne smetaju, feministice mi idu na kurac, komsija Mujaga je umro poodavno, rahmet mu dusi..
Ali pederi ti smetaju izgleda?. Zanimljivo jer kad netko s desta ismijava gejove onda je krkan neškolovani i vjerski fanatik a kad to dolazi s lijeve onda je to društvenoprhvatljivo jer, taj peder ne propagira libtardizam
catabbath-
2015-08-22
Ne smetaju mi ni gejevi, pederluk smatram perverzijom u sexu, kao i jebanje koza..pa zato ih ponekad i ismijavam..
2016-11-17
govinda wrote:Ne smetaju mi ni gejevi, pederluk smatram perverzijom u sexu, kao i jebanje koza..pa zato ih ponekad i ismijavam..
Pa šta je onda ljutiš kad koristimo izraze tipa "kozojeb" kad su arape x puta uhvatili u seksu ne samo s kozama nega i magarcima
catabbath-
2015-08-22
necuje se sta vice ova babadawson wrote:Marčelo valjda još spava pa ću ja staviti hehe
Guest- Guest
Ni ja ne mrzim gayeve,ali...govinda wrote:Ne smetaju mi ni gejevi, pederluk smatram perverzijom u sexu, kao i jebanje koza..pa zato ih ponekad i ismijavam..
Njihov emocionalni sklop mi je smiješan. Ono kad vide nekog tipa pa uzdišu "Mmmmmmmm!" Ili ono kad se prenemažu i sl.
S druge strane njihov seksualni čin i sve što uz taj čin ide mi je odvratno.
Na takvo što nikad ne bih pristao.
2014-04-22
I medju Hrvatima postoje ljudi koji imaju sex sa zivotinjama. Izraz kozojebi vi koristite prije svega da bi vrijedjali muslimane a ne samo Arape jer tajizraz vezujete za sve muslimane bez obzira odakle dolazili. Ii na kraju krajeva moje je pravo da kazem za tog Mila da mi je bezveze lik i da mi nije zanimljiv.dawson wrote:govinda wrote:Ne smetaju mi ni gejevi, pederluk smatram perverzijom u sexu, kao i jebanje koza..pa zato ih ponekad i ismijavam..
Pa šta je onda ljutiš kad koristimo izraze tipa "kozojeb" kad su arape x puta uhvatili u seksu ne samo s kozama nega i magarcima
2016-11-17
govinda wrote:I medju Hrvatima postoje ljudi koji imaju sex sa zivotinjama. Izraz kozojebi vi koristite prije svega da bi vrijedjali muslimane a ne samo Arape jer tajizraz vezujete za sve muslimane bez obzira odakle dolazili. Ii na kraju krajeva moje je pravo da kazem za tog Mila da mi je bezveze lik i da mi nije zanimljiv.
S obzirom da je kod Hrvata tako nešto društveno neprihvatljuvo devijantno ponašanje koje je zakonom zabranjeno za razliko od muslimanskih zemanja di je tako nešto sasvim normalno i uobičajeno, izraz je sasvim primjeren
catabbath-
2015-08-22
Ground Biscuits wrote:necuje se sta vice ova baba
Vjerojatno standardne stvari: alahuekber, smrt pederima, nevjernicima, americi i Izraelu, šarija for juesej i sl.
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Dok je Harvey Weinstein silovao 77 žena, Ivica Todorić je čitavu državu naguzio
» Amerikanke tukle Muslimanku
» Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
» Rasist prebio trudnu muslimanku i ubio njenu nerođenu djecu
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» Amerikanke tukle Muslimanku
» Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
» Rasist prebio trudnu muslimanku i ubio njenu nerođenu djecu
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
Page 3 of 6