Milo naguzio muslimanku :)
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Milo naguzio muslimanku :)
Današnji Grci imaju jako malo,ili gotovo nimalo sličnosti sa svojim antičkim,pretkršćanskim precima.govinda wrote:A to neki Grk? Pa ne cudi sto je pedercina :)))
Grci su kršćani (među prvima na svijetu) i njihov antički predložak je razlika nebo-zemlja sa ovim današnjim.
grci su jako slični nama primorskim i dalmatinskim Hrvatima i po mentalitetu i po pogledu na život.
Ono,pjesma,ribe,more i ponajprije žene.
Kršćanstvo je uspjelo u potpunosti razbucati onaj grčki koncept prije pojave kršćanstva u kojem je kako to kažu današnji zagovornici gay ideologije "to bilo posve normalno".
tako da,Grcima ne pakovati. Više su danas gay Ameri,Nizozemci,Španjolci,Meksikanci...nego li Grci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam to...samo Grku akd to kazes on popizdi :))) svi mi imamo svoje mitove na Balkanu...a sto se tice pederluka, kako se ono zvao onaj britanski pedercina sto je zagovarao grcku neovisnost od Turaka? Lord Byron?jastreb wrote:Današnji Grci imaju jako malo,ili gotovo nimalo sličnosti sa svojim antičkim,pretkršćanskim precima.govinda wrote:A to neki Grk? Pa ne cudi sto je pedercina :)))
Grci su kršćani (među prvima na svijetu) i njihov antički predložak je razlika nebo-zemlja sa ovim današnjim.
grci su jako slični nama primorskim i dalmatinskim Hrvatima i po mentalitetu i po pogledu na život.
Kršćanstvo je uspjelo u potpunosti razbucati onaj grčki koncept prije pojave kršćanstva u kojem je kako to kažu današnji zagovornici gay ideologije "to bilo posve normalno".
tako da,Grcima ne pakovati. Više su danas gay Ameri,Nizozemci,Španjolci,Meksikanci...nego li Grci.
2016-11-17
Gay is OK.marcellus wrote:govinda wrote:pa nemam pojma ko je taj lik na videu...marcellus wrote:govinda wrote:A ko je MILO?
a i ti padaš s marsa
Zove se Milo. On je tehnološki guru, imigrant, peder, židov, i medijska zvijezda u klasi Opre.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Gay is OK.marcellus wrote:govinda wrote:pa nemam pojma ko je taj lik na videu...marcellus wrote:govinda wrote:A ko je MILO?
a i ti padaš s marsa
Zove se Milo. On je tehnološki guru, imigrant, peder, židov, i medijska zvijezda u klasi Opre.
milo više voli izraz "faggot", iskrenije je
Upućen si.marcellus wrote:Triny wrote:Gay is OK.marcellus wrote:govinda wrote:pa nemam pojma ko je taj lik na videu...marcellus wrote:
a i ti padaš s marsa
milo više voli izraz "faggot", iskrenije je
Kako se ljudi mijenjaju.
Trinity-
2014-04-17
zapravo nije židov, nego je mu je star grk, mater britanka, on se ja mislim smatra katolikommarcellus wrote:govinda wrote:pa nemam pojma ko je taj lik na videu...marcellus wrote:govinda wrote:A ko je MILO?
a i ti padaš s marsa
Guest- Guest
Yiannopoulos was born in Greece and raised in a small town in Kent in southern England.[1] His father is Greek and his mother is British.[13][14][15] His parents divorced when he was a young child and he was raised by his mother and her second husband, with whom he did not have a good relationship. Yiannopoulos described his father as "terrifying" and remarking upon his family's wealth he said "I would think, if my dad is just a doorman, why do we have such a nice house? Then I saw it on The Sopranos." As a teenager, Yiannopoulos lived with his grandmother, who regularly took him for high tea at Claridge's.[14]
He is a practising Catholic, but also identifies with Judaism through his mother[16]
He is a practising Catholic, but also identifies with Judaism through his mother[16]
Guest- Guest
Pinochet wrote:zapravo nije židov, nego je mu je star grk, mater britanka, on se ja mislim smatra katolikommarcellus wrote:govinda wrote:pa nemam pojma ko je taj lik na videu...marcellus wrote:govinda wrote:A ko je MILO?
a i ti padaš s marsa
točno, ali mu je stara engleska židovka
Da, stari mi je bio Grk, mater Britanka(zhidovka) a on se smatra katolikom ali usput i židovom.
lik je gay
lik je gay
Guest- Guest
Tjah, meni nezanimljiv lik...
2016-11-17
u hrvatskoj sam jedino ja pisao o njemu i to jako davno dok se još ni u americi nije previše čulo za njega
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718/
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ovo-je-milo-yiannopoulos-najgora-nocna-mora-gay-aktivista-u-sad-905718/
jastreb wrote:Današnji Grci imaju jako malo,ili gotovo nimalo sličnosti sa svojim antičkim,pretkršćanskim precima.govinda wrote:A to neki Grk? Pa ne cudi sto je pedercina :)))
pa ovisi.. nemaju veze njemci sa njemcima prije 30godina, kamo li prije 300 ili 3000 godina..
inače primjetio sam kada sam slušao neke grčke pisme slučajno naletio na youtubu, na neke njihove "domaće", isti kurac kao ove dalmatinske klape sa mandolinama..
Guest- Guest
Pinochet wrote:Da, stari mi je bio Grk, mater Britanka(zhidovka) a on se smatra katolikom ali usput i židovom.
lik je gay
smatra se katolikom, jer ga je odgojila baka i smatra da je upio najviše katolički duh..
on je simbol post-popularne kulture, kad više nema autentičnosti, pa je sve mash-up i kompilacija svega..
lik je širitelj antimuslimanstva, naravski da ti je nezanimljivgovinda wrote:Tjah, meni nezanimljiv lik...
2014-04-16
jastreb wrote:Dobro,hoće li o tome Milu već jednom izaći koji tekst na hrvatskom???
evo ti gore moj pa čitaj
sad kao pravi hipster bi trebao prestati da ga gledas sad kad je postao poznat...marcellus wrote:u hrvatskoj sam jedino ja pisao o njemu i to jako davno dok se još ni u americi nije previše čulo za njega
2016-11-17
Milo je zapravo trol, ali genijalan trol, car internetskih trolova (iza Donalda J. Trumpa)
ne bi mi bio zanimljiv ni da siri antikatolicanstvo...aben wrote:lik je širitelj antimuslimanstva, naravski da ti je nezanimljivgovinda wrote:Tjah, meni nezanimljiv lik...
2016-11-17
govinda wrote:sad kao pravi hipster bi trebao prestati da ga gledas sad kad je postao poznat...marcellus wrote:u hrvatskoj sam jedino ja pisao o njemu i to jako davno dok se još ni u americi nije previše čulo za njega
hipsteri su konobari po zagrebu i pera đihad stošić
Similar topics
» Dok je Harvey Weinstein silovao 77 žena, Ivica Todorić je čitavu državu naguzio
» Amerikanke tukle Muslimanku
» Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
» Rasist prebio trudnu muslimanku i ubio njenu nerođenu djecu
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
» Amerikanke tukle Muslimanku
» Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
» Rasist prebio trudnu muslimanku i ubio njenu nerođenu djecu
» Muslimanku iz Bosne obitelj pretukla i obrijala u Francuskoj zbog veze s kršćaninom
Page 2 of 6