Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-desnicar-automobilom-pregazio-muslimanku-u-briselu
Video: Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
Tokom antiislamskog protesta u naselju Molenbeek, vozač automobila se zaletio i pregazio ženu koja je prelazila ulicu.
Na društvenim mrežama se pojavio šokantni snimak na kojem se vidi kako je automobil tokom antiislamskog protesta u briselskom naselju Molenbeek pregazio ženu, za koju neki mediji tvrde da je muslimanka, i zatim pobjegao.
Na snimku se može vidjeti kako bijeli "audi A1" prvo probija policijsku blokadu, a zatim udara ženu s kesama koja je prelazila ulicu, prenose agencije.
Žena je odbačena na haubu automobila i zatim je pala na zemlju, dok je vozač nastavio voziti i prešao joj preko nogu.
Video: Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
Tokom antiislamskog protesta u naselju Molenbeek, vozač automobila se zaletio i pregazio ženu koja je prelazila ulicu.
Na društvenim mrežama se pojavio šokantni snimak na kojem se vidi kako je automobil tokom antiislamskog protesta u briselskom naselju Molenbeek pregazio ženu, za koju neki mediji tvrde da je muslimanka, i zatim pobjegao.
Na snimku se može vidjeti kako bijeli "audi A1" prvo probija policijsku blokadu, a zatim udara ženu s kesama koja je prelazila ulicu, prenose agencije.
Žena je odbačena na haubu automobila i zatim je pala na zemlju, dok je vozač nastavio voziti i prešao joj preko nogu.
Guest- Guest
Re: Desničar automobilom pregazio muslimanku u Briselu
Ime desničara koji je pregazio ženu je Muhamed B., policija tvrdi da je bio pod utjecajem alkohola i marihuane.
http://www.jihadwatch.org/2016/04/perps-of-far-right-hit-and-run-on-muslim-woman-in-molenbeek-were-muslims
http://www.jihadwatch.org/2016/04/perps-of-far-right-hit-and-run-on-muslim-woman-in-molenbeek-were-muslims
Guest- Guest
Diler drogom izbjeglica, koji dobija novac od države, bježao od policije pa pregazio
muslimanku a -Al jazera- kaže kako je to desničar napravio
muslimanku a -Al jazera- kaže kako je to desničar napravio
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Isto je javila i profasisticka novina DailyMail
2014-04-15
catabbath-
2015-08-22
nije je pregazio,samo pukao i tako to..nemojte da vas ja ucim sto znaci PREGAZITI..
Guest- Guest
To što je musliman ne znači da nije desničar. Islamski.
Regoč wrote:To što je musliman ne znači da nije desničar. Islamski.
Milsim da takva podjela ne postoji kod njih.
catabbath-
2015-08-22
Ovo je bilo cisto napucavanje u prolazu..
Guest- Guest
Prokleti bijeli desničari rasisti
http://www.index.hr/vijesti/clanak/talijanska-reporterka-napadnuta-dok-je-uzivo-izvjestavala-iz-zloglasne-briselske-cetvrti-molenbeek/885203.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/talijanska-reporterka-napadnuta-dok-je-uzivo-izvjestavala-iz-zloglasne-briselske-cetvrti-molenbeek/885203.aspx
Bas nedavno bijah nabrijan nesto i namjerno se zaletih u dvojicu Khozoepa,da ih isprovociram na fajt,a ono-niš,jos se ispricavaju..bit ce da napadaju samo cure i metroseksualce..ebi ga,Bogumsdani je pravi format Moškije,mišićast i stamen,pa ti kreni,ako si lood...
Guest- Guest
kozohebi pošto sa nešto nižem razvoju, tako i reagiraju. kao hijene ili čopor džukela ili sličnih životinja. oni provociraju borbu i napadaju gdje kao ove životinje nanjuše strah. obruto , osoba koja ne pokazuje strah prema njima, od takvih bježe, tako kada si u životinjskom svijetu u divljini nesmiš pokazati strah, tako i kod ovih.bogomdani wrote:Bas nedavno bijah nabrijan nesto i namjerno se zaletih u dvojicu Khozoepa,da ih isprovociram na fajt,a ono-niš,jos se ispricavaju..bit ce da napadaju samo cure i metroseksualce..ebi ga,Bogumsdani je pravi format Moškije,mišićast i stamen,pa ti kreni,ako si lood...
Guest- Guest
E upravo tako..kao copor kojota ili hijena..NIKAD neces dozivjeti da te JEDAN napadne,ako procijeni da si fajter..preko_vode_do_slobode wrote:kozohebi pošto sa nešto nižem razvoju, tako i reagiraju. kao hijene ili čopor džukela ili sličnih životinja. oni provociraju borbu i napadaju gdje kao ove životinje nanjuše strah. obruto , osoba koja ne pokazuje strah prema njima, od takvih bježe, tako kada si u životinjskom svijetu u divljini nesmiš pokazati strah, tako i kod ovih.bogomdani wrote:Bas nedavno bijah nabrijan nesto i namjerno se zaletih u dvojicu Khozoepa,da ih isprovociram na fajt,a ono-niš,jos se ispricavaju..bit ce da napadaju samo cure i metroseksualce..ebi ga,Bogumsdani je pravi format Moškije,mišićast i stamen,pa ti kreni,ako si lood...
Guest- Guest
e ovo nam je nedostajalo...bogomdani wrote:Bas nedavno bijah nabrijan nesto i namjerno se zaletih u dvojicu Khozoepa,da ih isprovociram na fajt,a ono-niš,jos se ispricavaju..bit ce da napadaju samo cure i metroseksualce..ebi ga,Bogumsdani je pravi format Moškije,mišićast i stamen,pa ti kreni,ako si lood...
2014-04-15
primjetio sam i slično kada sam prije 2-3 miseca bio u njemačkoj turistički.. njemci im se u metrou sklanjaju sa puta i gledaju u pod, međutim stojiš uspravno i gledaš ih u oči i pričam glasno hrvatski.. ovi skreću pogled.. neka se vidi da je došao balkanc u njemačku i da nema zajebancije višebogomdani wrote:E upravo tako..kao copor kojota ili hijena..NIKAD neces dozivjeti da te JEDAN napadne,ako procijeni da si fajter..preko_vode_do_slobode wrote:kozohebi pošto sa nešto nižem razvoju, tako i reagiraju. kao hijene ili čopor džukela ili sličnih životinja. oni provociraju borbu i napadaju gdje kao ove životinje nanjuše strah. obruto , osoba koja ne pokazuje strah prema njima, od takvih bježe, tako kada si u životinjskom svijetu u divljini nesmiš pokazati strah, tako i kod ovih.bogomdani wrote:Bas nedavno bijah nabrijan nesto i namjerno se zaletih u dvojicu Khozoepa,da ih isprovociram na fajt,a ono-niš,jos se ispricavaju..bit ce da napadaju samo cure i metroseksualce..ebi ga,Bogumsdani je pravi format Moškije,mišićast i stamen,pa ti kreni,ako si lood...
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:e ovo nam je nedostajalo...bogomdani wrote:Bas nedavno bijah nabrijan nesto i namjerno se zaletih u dvojicu Khozoepa,da ih isprovociram na fajt,a ono-niš,jos se ispricavaju..bit ce da napadaju samo cure i metroseksualce..ebi ga,Bogumsdani je pravi format Moškije,mišićast i stamen,pa ti kreni,ako si lood...
Eto zli bijeli rasist napada jadnu ženu i dicu koja su se sklonila od ratnih užasa i jedino šta žele je pošteno živiti, raditi, ići u školu...
catabbath-
2015-08-22
preko_vode_do_slobode wrote:primjetio sam i slično kada sam prije 2-3 miseca bio u njemačkoj turistički.. njemci im se u metrou sklanjaju sa puta i gledaju u pod, međutim stojiš uspravno i gledaš ih u oči i pričam glasno hrvatski.. ovi skreću pogled.. neka se vidi da je došao balkanc u njemačku i da nema zajebancije više
Ja sam naučio frenda (talijan koji živi u finskoj) nekoliko psovki na hrvatskom a efekt kod crnaca u Helsinkiju je manje više isti
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote:primjetio sam i slično kada sam prije 2-3 miseca bio u njemačkoj turistički.. njemci im se u metrou sklanjaju sa puta i gledaju u pod, međutim stojiš uspravno i gledaš ih u oči i pričam glasno hrvatski.. ovi skreću pogled.. neka se vidi da je došao balkanc u njemačku i da nema zajebancije više
Ja sam naučio frenda (talijan koji živi u finskoj) nekoliko psovki na hrvatskom a efekt kod crnaca u Helsinkiju je manje više isti
iako nisam neki kršćanin, idući put ako odem do njemačke(ali ne planiram jer neman šta viditi sve puno kozoheba) , budem i istaknuo neki ogromni jeftini krst , ono neka ih provocira, iako bi radije stavio thorov ili neki perunov čekić, ali ove budale to nekuže
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
preko_vode_do_slobode wrote:dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote:primjetio sam i slično kada sam prije 2-3 miseca bio u njemačkoj turistički.. njemci im se u metrou sklanjaju sa puta i gledaju u pod, međutim stojiš uspravno i gledaš ih u oči i pričam glasno hrvatski.. ovi skreću pogled.. neka se vidi da je došao balkanc u njemačku i da nema zajebancije više
iako nisam neki kršćanin, idući put ako odem do njemačke(ali ne planiram jer neman šta viditi sve puno kozoheba) , budem i istaknuo neki ogromni jeftini krst , ono neka ih provocira, iako bi radije stavio thorov ili neki perunov čekić, ali ove budale to nekuže
hahaha onu krunicu od metar ipo što babe drže na zidu
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Je li Zoki zaista desnicar?Ne.Vise pragmatik.Da je desnicar ne bi pristao da ga savjetuje Stipe Mesic.
» Zoki se desnici prodaje kao desnicar laznjak..nisi desnicar ako se druzis sa Mesicem,Habulinom,Dodikom..ides u Brezovicu..
» Lidl pregazio Konzuma
» Milo naguzio muslimanku :)
» Amerikanke tukle Muslimanku
» Zoki se desnici prodaje kao desnicar laznjak..nisi desnicar ako se druzis sa Mesicem,Habulinom,Dodikom..ides u Brezovicu..
» Lidl pregazio Konzuma
» Milo naguzio muslimanku :)
» Amerikanke tukle Muslimanku
Page 1 of 3