Desničari su zgodniji od ljevičara, koliko god mi šutjeli o tome
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Desničari su zgodniji od ljevičara, koliko god mi šutjeli o tome
najbolje, da..;Pdijagram wrote:A kad ste vi splicanke,...rekoh neki dan:)maggie13 wrote:Samo vi ogovarajte, vazno da je mene braco ishvalio :D 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:to on od srca :0)Noor wrote:maggie13 wrote:Samo vi ogovarajte, vazno da je mene braco ishvalio :D 8-)
šta se mora, nije teško
njegovo srce je veliko ko kuća, znam
Guest- Guest
e sad nakon ovog bolje nista ne reci, osim laku noc:)Noor wrote:maggie13 wrote:to on od srca :0)Noor wrote:maggie13 wrote:Samo vi ogovarajte, vazno da je mene braco ishvalio :D 8-)
šta se mora, nije teško
njegovo srce je veliko ko kuća, znam
dijagram-
2015-08-09
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» RTL Potraga o tome koliko crkva izmuze novaca od države
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 5 of 5