Desničari su zgodniji od ljevičara, koliko god mi šutjeli o tome
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Desničari su zgodniji od ljevičara, koliko god mi šutjeli o tome
jos slika i gotov si..bravo ;DLeviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta, istovarm sleper cementa na ruke, naravno ruke kvrgave, onak pravo baustelski
P.s.
Nakon izjasnjavanja ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
i on je desnicar :D
Martin Sellner - Austria
Golden One - Švedsku
itd
Leviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta
catabbath-
2015-08-22
LOL nis od slike, zbog vaseg mentalnog zdravlja boljemaggie13 wrote:jos slika i gotov si..bravo ;DLeviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta, istovarm sleper cementa na ruke, naravno ruke kvrgave, onak pravo baustelski
P.s.
Nakon izjasnjavanja ;-)
ne nocim ocale i lik je debo, ja sam misic i kosti, nema sala, mrsavljenje koje sad provodim je da i to stanjim ,dawson wrote:Leviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta
Last edited by Leviathan2 on 29/1/2017, 21:44; edited 1 time in total
Naravno, ko je vedrog duha taj oko sebe okuplja ljude i ugodnog je društva a to se odražava i na vanjštinu jer smijeh i zabava liječi, namrgođeno lice stvara bore i unakazuje lice. Stari prorok Sirah je još o tome pisao, staviću pokoji citat da se vidi :)Noor wrote:tre911 wrote:To su činjenice :))nutrina se uvijek odražava na vanjštinimaggie13 wrote:Tre bacio rukavicu :0)
znači, to je tajna moje ljepote
(neve, šalim se )
Knjiga Sirahova 25, 16-18
6Volim više živjeti s lavom i sa zmajem
nego živjeti sa ženom opakom.
17Pakost ženi nagrđuje lik
i mrači joj lice kao u medvjeda.
18Kad među susjedima sjedi joj muž,
on i nehotice gorko uzdiše.
Guest- Guest
kic wrote:
aj ja ću se potruditi sa slikama, par mladih desničarskih lavova i buraza
Golden One - Švedsku
kic, ne zezaj,..ovo je zgodno??
prva dva ok, al ovaj ...uh
Guest- Guest
izdrzljivije smo nego mislis, no postujem iskazanu brigu B-)Leviathan2 wrote:LOL nis od slike, zbog vaseg mentalnog zdravlja boljemaggie13 wrote:jos slika i gotov si..bravo ;DLeviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta, istovarm sleper cementa na ruke, naravno ruke kvrgave, onak pravo baustelski
P.s.
Nakon izjasnjavanja ;-)
2014-04-12
tre911 wrote:Naravno, ko je vedrog duha taj oko sebe okuplja ljude i ugodnog je društva a to se odražava i na vanjštinu jer smijeh i zabava liječi, namrgođeno lice stvara bore i unakazuje lice. Stari prorok Sirah je još o tome pisao, staviću pokoji citat da se vidi :)Noor wrote:tre911 wrote:To su činjenice :))nutrina se uvijek odražava na vanjštinimaggie13 wrote:Tre bacio rukavicu :0)
(neve, šalim se )
hvala Tre
Guest- Guest
ma vodim brigu, a ionako nemate spajzu da stavite sliku na vrata da djeca ne kradu pekmez, vjerovatno nemate ni pekmeza ;Pmaggie13 wrote:izdrzljivije smo nego mislis, no postujem iskazanu brigu B-)Leviathan2 wrote:LOL nis od slike, zbog vaseg mentalnog zdravlja boljemaggie13 wrote:jos slika i gotov si..bravo ;DLeviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta, istovarm sleper cementa na ruke, naravno ruke kvrgave, onak pravo baustelski
P.s.
Nakon izjasnjavanja ;-)
To je inače žena :)Leviathan2 wrote:ne nocim ocale i lik je debo, ja sam misic i kosti, nema sala, mrsavljenje koje sad provodim je da i to stanjim ,dawson wrote:Leviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta
catabbath-
2015-08-22
Noor wrote:kic wrote:
Golden One - Švedsku
pa oke su, mislim ja ih ne gledam kro žensko oko ali volio bih čuti argumentirano šta nije u redu kod ovih npr
to nije zena, to je spodoba u biti, mozda je priroda namjenila da to bude zena al to je otislo ukuracdawson wrote:To je inače žena :)Leviathan2 wrote:ne nocim ocale i lik je debo, ja sam misic i kosti, nema sala, mrsavljenje koje sad provodim je da i to stanjim ,dawson wrote:Leviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta
ima svega, nista ne fali ;-)Leviathan2 wrote:ma vodim brigu, a ionako nemate spajzu da stavite sliku na vrata da djeca ne kradu pekmez, vjerovatno nemate ni pekmeza ;Pmaggie13 wrote:izdrzljivije smo nego mislis, no postujem iskazanu brigu B-)Leviathan2 wrote:LOL nis od slike, zbog vaseg mentalnog zdravlja boljemaggie13 wrote:jos slika i gotov si..bravo ;DLeviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta, istovarm sleper cementa na ruke, naravno ruke kvrgave, onak pravo baustelski
P.s.
Nakon izjasnjavanja ;-)
2014-04-12
Noor wrote:tre911 wrote:Naravno, ko je vedrog duha taj oko sebe okuplja ljude i ugodnog je društva a to se odražava i na vanjštinu jer smijeh i zabava liječi, namrgođeno lice stvara bore i unakazuje lice. Stari prorok Sirah je još o tome pisao, staviću pokoji citat da se vidi :)Noor wrote:tre911 wrote:To su činjenice :))nutrina se uvijek odražava na vanjštinimaggie13 wrote:Tre bacio rukavicu :0)
(neve, šalim se )
hvala Tre
Guest- Guest
zgodni su momci..ima li sto starije? ;Dkic wrote:Noor wrote:kic wrote:
Golden One - Švedsku
pa oke su, mislim ja ih ne gledam kro žensko oko ali volio bih čuti argumentirano šta nije u redu kod ovih npr
2014-04-12
kic wrote:Noor wrote:kic wrote:
Golden One - Švedsku
meni su prva dva ok dečki, ali ovaj šved je neandertalac. tu fizionomiju ne volim.
Guest- Guest
:)Leviathan2 wrote:
to nije zena, to je spodoba u biti, mozda je priroda namjenila da to bude zena al to je otislo ukurac
catabbath-
2015-08-22
ja neke desničare s foruma znam kako izgledaju, i njih 2 od 3 su onako..vrlo markantni i izuzetno zgodni muškarci
Guest- Guest
Noor wrote:kic wrote:Noor wrote:kic wrote:
Golden One - Švedsku
meni su prva dva ok dečki, ali ovaj šved je neandertalac. tu fizionomiju ne volim.
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» RTL Potraga o tome koliko crkva izmuze novaca od države
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 2 of 5