Desničari su zgodniji od ljevičara, koliko god mi šutjeli o tome
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Desničari su zgodniji od ljevičara, koliko god mi šutjeli o tome
Zaključak je da su političari konzervativci u Europi, SAD-u i Australiji zgodniji od političara na lijevom političkom spektru, piše The Washington Post.
Istraživanje pokazuje da za ovu pojavu postoji jednostavno objašnjenje: brojne studije su pokazale da je velika vjerojatnost da će fizički atraktivne osobe zarađivati više, a slijedom te logike, bogatiji nisu naklonjeni ravnomjernoj raspodjeli bogatstva, visokom oporezivanju imovine te socijalnim mjerama.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/461763/Desnicari-su-zgodniji-od-ljevicara-koliko-god-mi-sutjeli-o-tome.html
Istraživanje pokazuje da za ovu pojavu postoji jednostavno objašnjenje: brojne studije su pokazale da je velika vjerojatnost da će fizički atraktivne osobe zarađivati više, a slijedom te logike, bogatiji nisu naklonjeni ravnomjernoj raspodjeli bogatstva, visokom oporezivanju imovine te socijalnim mjerama.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/461763/Desnicari-su-zgodniji-od-ljevicara-koliko-god-mi-sutjeli-o-tome.html
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Desničari su zgodniji od ljevičara, koliko god mi šutjeli o tome
što se vidi i na mom avataru primjerak..
e ljudi, al to je živa istina :))
Guest- Guest
taj je dobio ćuuuuskic wrote:
Guest- Guest
Da vidimo..najprije izjasnjavanje pa slike, onda (pr)ocjenjujemo B-)
2014-04-12
Ljevičari se uglavnom hrane mržnjom i jalom i zbog toga se uvijek to na njima očituje kao ružnoća. Voda se uz lijepe pjesme zamzne u pravilne i lijepe kristale, uz psovke to sve bude izobličeno, krave uz lijepu glazbu daju više milijeka, uz lošu manje,... ista stvar je sa ljevičarima koji su uvijek uglavnom puni zlobe i zavisti i to se odražava na njihove fizičke karakteristike.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Da vidimo..najprije izjasnjavanje pa slike, onda (pr)ocjenjujemo B-)
naravno...boja očiju, kose, visina/težina i ostale mjere
Guest- Guest
Tre bacio rukavicu :0)
2014-04-12
Noor wrote:taj je dobio ćuuuuskic wrote:
on je našamario cijelu ameriku :D
:DNoor wrote:maggie13 wrote:Da vidimo..najprije izjasnjavanje pa slike, onda (pr)ocjenjujemo B-)
naravno...boja očiju, kose, visina/težina i ostale mjere
Mislim da smo preoptimisticne..zapet ce vec na prvom koraku, hehe
2014-04-12
To su činjenice :))nutrina se uvijek odražava na vanjštinimaggie13 wrote:Tre bacio rukavicu :0)
Guest- Guest
logično,
opet to je stvar evolucijske prirode
desničari su ideološki individualisti, pa je normalno da su zgodniji, jer smatraju da kao individualci mogu postići više u životu bez da ih netko sputava regulacijama i zakonima
ljevičari su više orijentirani "u ime zajednice", jer imaju lošije gene, pa jedini način da stignu desničare u kvaliteti gena jest da "u ime zajednice" dobiju jednaka prava kao i zgodniji i bogatiji individualci....
stoga i podjela ljevičar-desničar je više evolucijski prirodno genetički biološki uvjetovana
opet to je stvar evolucijske prirode
desničari su ideološki individualisti, pa je normalno da su zgodniji, jer smatraju da kao individualci mogu postići više u životu bez da ih netko sputava regulacijama i zakonima
ljevičari su više orijentirani "u ime zajednice", jer imaju lošije gene, pa jedini način da stignu desničare u kvaliteti gena jest da "u ime zajednice" dobiju jednaka prava kao i zgodniji i bogatiji individualci....
stoga i podjela ljevičar-desničar je više evolucijski prirodno genetički biološki uvjetovana
Guest- Guest
necu se vise sminkat. :Dtre911 wrote:To su činjenice :))nutrina se uvijek odražava na vanjštinimaggie13 wrote:Tre bacio rukavicu :0)
2014-04-12
a jebote
al najakije je jodino objasnjenje, potkrijepljeno evolucijskim argumentima :D
(neve, šalim se )
Last edited by Noor on 29/1/2017, 21:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:a jebote
najtočnije
Guest- Guest
:)))))))))))))))maggie13 wrote:necu se vise sminkat. :Dtre911 wrote:To su činjenice :))nutrina se uvijek odražava na vanjštinimaggie13 wrote:Tre bacio rukavicu :0)
Guest- Guest
nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta, istovarm sleper cementa na ruke, naravno ruke kvrgave, onak pravo baustelski
najtočnije
jos slika i gotov si..bravo ;DLeviathan2 wrote:nego, jesam li ja ljevicar, 162cm, 98kg(ovaj tjedan skinuo 3 kg) faca vuce na budhu, kosa gusta, istovarm sleper cementa na ruke, naravno ruke kvrgave, onak pravo baustelski
P.s.
Nakon izjasnjavanja ;-)
2014-04-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» RTL Potraga o tome koliko crkva izmuze novaca od države
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
Page 1 of 5