Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
Page 1 of 1
Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hzjz-objavio-veliko-istrazivanje-o-covidpotvrdama-u-bolnicama/2334106.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
ima tema ero nema pšotrebe
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Covid-potvrde u bolnicama: Koliko je zaraženo cijepljenih, a koliko necijepljenih
Nisam primijetio, jebiga...epikur37 wrote:ima tema ero nema pšotrebe
Pogledao okolo i ne vidim da postoji?
Daj mi link na nju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Za svaki slučaj ovdje bih ipak naglasio:
Iznenadilo me da je ispoštovan utjecaj Simpsonovog sindroma.
Rijetko viđeno u medijima.
Iznenadilo me da je ispoštovan utjecaj Simpsonovog sindroma.
Rijetko viđeno u medijima.
Similar topics
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Lista nemačkih plata: Koliko zarađuje pekar, koliko inženjer i šta se krije iza visokih iznosa?
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Fenomen bujanja uhljeba '82:Koliko Jugoslovena radi u društvenom sektoru,koliko u industriji?
» EUROPA JE LEGALIZIRALA INCEST, UKRAJINA ODLIKOVALA HITLERA ? koliko istine, koliko laži
» Lista nemačkih plata: Koliko zarađuje pekar, koliko inženjer i šta se krije iza visokih iznosa?
Page 1 of 1