wtf rusija
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: wtf rusija
ahhh....Moša Srbosjek, znači...michaellcmacha wrote:pa ne čudi što je nervozan, gnječ proziva ustaše a on nam je ovdje jedini koji je imao prilike i volje ordinirati sa originalnim i autentičnim srbosjekom....i to ne, ko zna kad, nego eto dvadeset i kusur godina ima tomu.... i još se svima nama pohvalio i poljepio nam tu sličice da se vidi kakav je on ustaški koljač bio.... zato pusti njegove spike o židovstvu... lik se krije jer ga jebe prošlost.... :)))govinda wrote:kaJa sam mislio da su specijalci hladnokrvni kad ono nervozni ko kuja u tjeranju...Yehudi wrote:
Nemaš pametnija posla nego lupetati neosnovane tvrdnje a samo kako bi provocirao?
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:kaJa sam mislio da su specijalci hladnokrvni kad ono nervozni ko kuja u tjeranju...Yehudi wrote:
Nemaš pametnija posla nego lupetati neosnovane tvrdnje a samo kako bi provocirao?
Pa nije to baš tako kao šta gledaš u filmovima..... pa ti eto misliš i zamišljaš kako specijalac izgleda ili se ponaša, reagira
Ti si očito bolje upućen u kuje koje se tjeraju pa se nastavi i dalje tako zabavljati sa njima
a o specijalcima i dalje gledaj u filmovima.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
k.d. se jako rijetko koristi, prekršaji su da država skuplja pare, a žene da šikaniraju muževe bjesomučnim prijavama te da razvod bude što gori, te da jedan od partnera ima bolju poziciju u postupu radi skrbništva, alimentacije, susreta i druženja i dr.kic wrote:
nije isti, ne znaš čitati, u nas postoji kazneno djelo nasilja u obitelji, kod njih više neće postojati, a to i sam asila kaže, samo što on voli srati po nama, ali nasilna kultura i legislativa kod nas i njih nije ni blizu znaka jednakosti =
Kermit-
2014-04-17
xkofein wrote:asilovski wrote:U biti svi ti zakoni imaju jednu malicioznu crtu da država kontrolira aposlutno sve od podizanja djece, odgoja do međuljudskih odnosa, na stranu sprečavanja nasilja ali svađa u obitelji ponekad je nešto sasvim normalno stanje a ne nasilje podložno drakonskim kaznama a o se upravo događa
Ajde konačno i od Tebe nešto produktivno. Svaka čast!!
Širi znanje, a ne neraspoloženje i nadrkanost.
2014-04-16
imao sam gripu tjedan danakofein wrote:asilovski wrote:U biti svi ti zakoni imaju jednu malicioznu crtu da država kontrolira aposlutno sve od podizanja djece, odgoja do međuljudskih odnosa, na stranu sprečavanja nasilja ali svađa u obitelji ponekad je nešto sasvim normalno stanje a ne nasilje podložno drakonskim kaznama a o se upravo događa
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:imao sam gripu tjedan danakofein wrote:asilovski wrote:U biti svi ti zakoni imaju jednu malicioznu crtu da država kontrolira aposlutno sve od podizanja djece, odgoja do međuljudskih odnosa, na stranu sprečavanja nasilja ali svađa u obitelji ponekad je nešto sasvim normalno stanje a ne nasilje podložno drakonskim kaznama a o se upravo događa
Eee...a ja Samurajem po zaleđenom ritu rastjerujem čagljeve.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija
» Rusija vs Youtube
» Propade Rusija
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija
» Rusija vs Youtube
» Propade Rusija
Page 3 of 3