wtf rusija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: wtf rusija
asilovski wrote:pa sada su sveli regulativu kao i kod nas tj. prekršajdebotoijusto wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:tzv Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji jedan je od težih debilana u hrvatskom pravnom sustavu.asilovski wrote:Postaje prekršaj kao i kod nas (iako postoji samostalno k.d.), inače obitesljko nasilje je sada jedan od najkompromitiranijih kaznenopravnih šema gdje maltene ne davanje para raspiniku ili rasipnici dovodi osobu u kazneno-prekršajnu oblast što ej apsurd isto je sa zkr. verablim i psihičkim nasiljem gdje "jebem ti mater" može završiti sa osudom i označavanjem osobe kao nasilnikom, čak i bez izgovorene riječi
u ovom slučaju je rusija avantgarda u odnosu na permisivni, liberalni zapad...mi bi trebali slično napraviti kao putin
nisam siguran da bi tako govorio da si zena u rusiji
Ponovio si to dva-tri puta ALI NE ŽELE TE ČUTI NITI RAZUMITI ........... naime da je ISTO kao i kod nas
Jer to je Rusija pa mora biti loše
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
In 2013, more than 9,000 women were reported to have been killed in domestic violence.
isto kao u nas, ubijte se.
nije isti, ne znaš čitati, u nas postoji kazneno djelo nasilja u obitelji, kod njih više neće postojati, a to i sam asila kaže, samo što on voli srati po nama, ali nasilna kultura i legislativa kod nas i njih nije ni blizu znaka jednakosti =
supak, sad i mater spominjes,asilovski wrote:mama ti šupak, i molim te manje laži, unaprijed hvala...Leviathan2 wrote:e supak, to tebi nije bilo namjenjeno nego kicu i usa brizi o rusiji, kao sto sam ti rekao nemam ni jedan patent, patent je neki izum ili inovacija zasticen pravnim procedurama protiv neovlastenog koristenja, to bi ti kao advokat trebao znat,asilovski wrote:pričaj malo o 16 patentu i kako si dobio 7 državljantvo KiribatijaLeviathan2 wrote:aha, zanimljivo :D
a sto se tice drzavljanstava, supcino, imam ih 6 i pojedi si muda, ti mozda 2 ako ti je orban dao a da ti dokazujem, mos me za kozicu potegnut, sad odjebi
majmune jedan nisam ti rjeci ruzne rekao a poceo si me prozivat lazovom
supcino maliciozna,
nauci citt sa razumjevanjem, aj sad izvadi si 2 rebra i popusi si
According to Russian government statistics from the Interior Ministry, 40% of all violent crimes are committed within the family. The figures correlate to 36,000 women being beaten by their partners every day and 26,000 children being assaulted by their parents every year.
dobro nihi piše, oni su polumislimanska zemlja, samo su na korak od toga da ne poznaju pojam silovanja u braku, kao što to islamski svijet radi..
gdje je epikur, on je za obiteljske vrijednosti?
2016-11-17
Zeljno ocekujemo njegov komentar.Leviathan2 wrote:epi proucava zakon
2016-11-17
kic wrote:
nije isti, ne znaš čitati, u nas postoji kazneno djelo nasilja u obitelji, kod njih više neće postojati, a to i sam asila kaže, samo što on voli srati po nama, ali nasilna kultura i legislativa kod nas i njih nije ni blizu znaka jednakosti =
No možda piju više od Hrvata ( mada nova istraživanja kažu da 80 % mladih u RH pije najviše u Europi i miksa po 3 pića )
Ali ludost je usporediti broj ubijenih u RH i u Rusiji koja ima 130 Milijuna ljudi
a siguran sam da je priličan broj ubijenih žena u Rusiji otpada na muhamedansku populaciju
2014-04-20
A mozda i na Žide? I njih ima popriličan broj tamo, zar ne?Yehudi wrote:kic wrote:
No možda piju više od Hrvata ( mada nova istraživanja kažu da 80 % mladih u RH pije najviše u Europi i miksa po 3 pića )
Ali ludost je usporediti broj ubijenih u RH i u Rusiji koja ima 130 Milijuna ljudi
a siguran sam da je priličan broj ubijenih žena u Rusiji otpada na muhamedansku populaciju
2016-11-17
Ti bi nam kao Žid, hrvatski specijalac i topnik, mogao objasniti položaj žene kod ortodoksnih Židova? Briju im glave na celavo i cijeli zivot moraju nositi marame, zar ne? Izmedju ostalog...Yehudi wrote:kic wrote:
2016-11-17
asilovski wrote:U biti svi ti zakoni imaju jednu malicioznu crtu da država kontrolira aposlutno sve od podizanja djece, odgoja do međuljudskih odnosa, na stranu sprečavanja nasilja ali svađa u obitelji ponekad je nešto sasvim normalno stanje a ne nasilje podložno drakonskim kaznama a o se upravo događa
Ajde konačno i od Tebe nešto produktivno. Svaka čast!!
Širi znanje, a ne neraspoloženje i nadrkanost.
Guest- Guest
govinda wrote:A mozda i na Žide? I njih ima popriličan broj tamo, zar ne?Yehudi wrote:kic wrote:
Nemaš pametnija posla nego lupetati neosnovane tvrdnje a samo kako bi provocirao?
Znatno manje je Jevreja nego muhamedanaca
a potonji su poznti po masakriranju žena radi obrane časti obitelji, ljubomore i sl
Uostalom znaš to i sam ali eto
2014-04-20
ka
Ja sam mislio da su specijalci hladnokrvni kad ono nervozni ko kuja u tjeranju...Yehudi wrote:
Nemaš pametnija posla nego lupetati neosnovane tvrdnje a samo kako bi provocirao?
2016-11-17
kad sam ja to pisala isto.kic wrote:
dobro nihi piše, oni su polumislimanska zemlja, samo su na korak od toga da ne poznaju pojam silovanja u braku, kao što to islamski svijet radi..
2014-04-12
pa ne čudi što je nervozan, gnječ proziva ustaše a on nam je ovdje jedini koji je imao prilike i volje ordinirati sa originalnim i autentičnim srbosjekom....i to ne, ko zna kad, nego eto dvadeset i kusur godina ima tomu.... i još se svima nama pohvalio i poljepio nam tu sličice da se vidi kakav je on ustaški koljač bio.... zato pusti njegove spike o židovstvu... lik se krije jer ga jebe prošlost.... :)))govinda wrote:kaJa sam mislio da su specijalci hladnokrvni kad ono nervozni ko kuja u tjeranju...Yehudi wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
očito mu nije puno pomoglo ni što je gnječ rekao da ga takve ustaše puno ne zanimaju...
2015-08-08
ahhh....Moša Srbosjek, znači...michaellcmacha wrote:pa ne čudi što je nervozan, gnječ proziva ustaše a on nam je ovdje jedini koji je imao prilike i volje ordinirati sa originalnim i autentičnim srbosjekom....i to ne, ko zna kad, nego eto dvadeset i kusur godina ima tomu.... i još se svima nama pohvalio i poljepio nam tu sličice da se vidi kakav je on ustaški koljač bio.... zato pusti njegove spike o židovstvu... lik se krije jer ga jebe prošlost.... :)))govinda wrote:kaJa sam mislio da su specijalci hladnokrvni kad ono nervozni ko kuja u tjeranju...Yehudi wrote:
2016-11-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija
» Rusija vs Youtube
» Propade Rusija
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija
» Rusija vs Youtube
» Propade Rusija
Page 2 of 3