wtf rusija
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
wtf rusija
http://www.usatoday.com/story/news/2017/01/27/russian-parliament-decrimiinalizes-domestic-violence/97129912/
Re: wtf rusija
Rusi štite konzervativne vrijednosti i obitelj
nisu kao zapadni liberali koji žele razoriti obitelj i društvo svojim liberalnim vrijednostima
nisu kao zapadni liberali koji žele razoriti obitelj i društvo svojim liberalnim vrijednostima
Guest- Guest
Postaje prekršaj kao i kod nas (iako postoji samostalno k.d.), inače obitesljko nasilje je sada jedan od najkompromitiranijih kaznenopravnih šema gdje maltene ne davanje para raspiniku ili rasipnici dovodi osobu u kazneno-prekršajnu oblast što ej apsurd isto je sa zkr. verablim i psihičkim nasiljem gdje "jebem ti mater" može završiti sa osudom i označavanjem osobe kao nasilnikom, čak i bez izgovorene riječi
Kermit-
2014-04-17
U biti svi ti zakoni imaju jednu malicioznu crtu da država kontrolira aposlutno sve od podizanja djece, odgoja do međuljudskih odnosa, na stranu sprečavanja nasilja ali svađa u obitelji ponekad je nešto sasvim normalno stanje a ne nasilje podložno drakonskim kaznama a o se upravo događa
Kermit-
2014-04-17
ustanes radis napijes dodjes kuci istuces zenu ides spavat...
a sve legalno , nije lose ako si agresivni muskarac koji voli popit
a sve legalno , nije lose ako si agresivni muskarac koji voli popit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pričaj malo o 16 patentu i kako si dobio 7 državljantvo KiribatijaLeviathan2 wrote:aha, zanimljivo :D
Kermit-
2014-04-17
lik potegne dijete za uho u ducanu jer se isto bacilo na pod vristeci zbog odbijanja oca da mu kupi igracku koja je kostala nekih jebenih 300 kuna, dusebrizna zenska koja je to vidjela odmah zvala socijalnu i tip dobio kaznu za platit preko 1000 kuna te vodanje djeteta oko psihologa te presudu sa suda o ovjetnoj kazni od 6 mjeseci zatvora na rok kusnje 3 godine,
i kako je pomogla tom djetetu
osobno bih u takvoj situaciji polomio noge zenskoj koja je nazvala i usput izazvao socijalnu sluzbu, a inace znam hrpetinu djece koja zive u ogavnim uvjetima, od slabe ishrane do loseg obitavalista te jos hrpu stvari plus roditelja sklonijeh alkoholu, tamo nema socijalne al ni njihova djeca u ducanu ne padaju u histeriju radi
svi ti zakoni i sve te socijala sluzbe su zakurac, tamo di ih treba nema ih a di ne treba utjeruju neku zakonsku prisilu
i kako je pomogla tom djetetu
osobno bih u takvoj situaciji polomio noge zenskoj koja je nazvala i usput izazvao socijalnu sluzbu, a inace znam hrpetinu djece koja zive u ogavnim uvjetima, od slabe ishrane do loseg obitavalista te jos hrpu stvari plus roditelja sklonijeh alkoholu, tamo nema socijalne al ni njihova djeca u ducanu ne padaju u histeriju radi
svi ti zakoni i sve te socijala sluzbe su zakurac, tamo di ih treba nema ih a di ne treba utjeruju neku zakonsku prisilu
kako je to zakonski rijeseno ?
jel dobijes samo ukor ako ne podnese dobro tradicionalne vrijednosti pa umre ?
2014-04-12
tzv Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji jedan je od težih debilana u hrvatskom pravnom sustavu.asilovski wrote:Postaje prekršaj kao i kod nas (iako postoji samostalno k.d.), inače obitesljko nasilje je sada jedan od najkompromitiranijih kaznenopravnih šema gdje maltene ne davanje para raspiniku ili rasipnici dovodi osobu u kazneno-prekršajnu oblast što ej apsurd isto je sa zkr. verablim i psihičkim nasiljem gdje "jebem ti mater" može završiti sa osudom i označavanjem osobe kao nasilnikom, čak i bez izgovorene riječi
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
e supak, to tebi nije bilo namjenjeno nego kicu i usa brizi o rusiji, kao sto sam ti rekao nemam ni jedan patent, patent je neki izum ili inovacija zasticen pravnim procedurama protiv neovlastenog koristenja, to bi ti kao advokat trebao znat,asilovski wrote:pričaj malo o 16 patentu i kako si dobio 7 državljantvo KiribatijaLeviathan2 wrote:aha, zanimljivo :D
a sto se tice drzavljanstava, supcino, imam ih 6 i pojedi si muda, ti mozda 2 ako ti je orban dao a da ti dokazujem, mos me za kozicu potegnut, sad odjebi
jastreb wrote:tzv Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji jedan je od težih debilana u hrvatskom pravnom sustavu.asilovski wrote:Postaje prekršaj kao i kod nas (iako postoji samostalno k.d.), inače obitesljko nasilje je sada jedan od najkompromitiranijih kaznenopravnih šema gdje maltene ne davanje para raspiniku ili rasipnici dovodi osobu u kazneno-prekršajnu oblast što ej apsurd isto je sa zkr. verablim i psihičkim nasiljem gdje "jebem ti mater" može završiti sa osudom i označavanjem osobe kao nasilnikom, čak i bez izgovorene riječi
u ovom slučaju je rusija avantgarda u odnosu na permisivni, liberalni zapad...mi bi trebali slično napraviti kao putin
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jastreb wrote:tzv Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji jedan je od težih debilana u hrvatskom pravnom sustavu.asilovski wrote:Postaje prekršaj kao i kod nas (iako postoji samostalno k.d.), inače obitesljko nasilje je sada jedan od najkompromitiranijih kaznenopravnih šema gdje maltene ne davanje para raspiniku ili rasipnici dovodi osobu u kazneno-prekršajnu oblast što ej apsurd isto je sa zkr. verablim i psihičkim nasiljem gdje "jebem ti mater" može završiti sa osudom i označavanjem osobe kao nasilnikom, čak i bez izgovorene riječi
u ovom slučaju je rusija avantgarda u odnosu na permisivni, liberalni zapad...mi bi trebali slično napraviti kao putin
nisam siguran da bi tako govorio da si zena u rusiji
2014-04-12
zakonski se razvedes, i to je kod nas moguce..a, ne tuci, ubijati.. :-(debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Da šute, nitko ih ne bi ni pipinuo.
ima dana kad je ne mozes gledat na oci...
kako je to zakonski rijeseno ?
jel dobijes samo ukor ako ne podnese dobro tradicionalne vrijednosti pa umre ?
2014-04-12
Kako bilo, vise ni tamo ne idem.
2014-04-12
mama ti šupak, i molim te manje laži, unaprijed hvala...Leviathan2 wrote:e supak, to tebi nije bilo namjenjeno nego kicu i usa brizi o rusiji, kao sto sam ti rekao nemam ni jedan patent, patent je neki izum ili inovacija zasticen pravnim procedurama protiv neovlastenog koristenja, to bi ti kao advokat trebao znat,asilovski wrote:pričaj malo o 16 patentu i kako si dobio 7 državljantvo KiribatijaLeviathan2 wrote:aha, zanimljivo :D
a sto se tice drzavljanstava, supcino, imam ih 6 i pojedi si muda, ti mozda 2 ako ti je orban dao a da ti dokazujem, mos me za kozicu potegnut, sad odjebi
Kermit-
2014-04-17
pa sada su sveli regulativu kao i kod nas tj. prekršajdebotoijusto wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:tzv Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji jedan je od težih debilana u hrvatskom pravnom sustavu.asilovski wrote:Postaje prekršaj kao i kod nas (iako postoji samostalno k.d.), inače obitesljko nasilje je sada jedan od najkompromitiranijih kaznenopravnih šema gdje maltene ne davanje para raspiniku ili rasipnici dovodi osobu u kazneno-prekršajnu oblast što ej apsurd isto je sa zkr. verablim i psihičkim nasiljem gdje "jebem ti mater" može završiti sa osudom i označavanjem osobe kao nasilnikom, čak i bez izgovorene riječi
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:pa sada su sveli regulativu kao i kod nas tj. prekršajdebotoijusto wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:tzv Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji jedan je od težih debilana u hrvatskom pravnom sustavu.asilovski wrote:Postaje prekršaj kao i kod nas (iako postoji samostalno k.d.), inače obitesljko nasilje je sada jedan od najkompromitiranijih kaznenopravnih šema gdje maltene ne davanje para raspiniku ili rasipnici dovodi osobu u kazneno-prekršajnu oblast što ej apsurd isto je sa zkr. verablim i psihičkim nasiljem gdje "jebem ti mater" može završiti sa osudom i označavanjem osobe kao nasilnikom, čak i bez izgovorene riječi
Ponovio si to dva-tri puta ALI NE ŽELE TE ČUTI NITI RAZUMITI ........... naime da je ISTO kao i kod nas
Jer to je Rusija pa mora biti loše
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija
» Rusija vs Youtube
» Propade Rusija
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija
» Rusija vs Youtube
» Propade Rusija
Page 1 of 3