Rusija
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Rusija
Aj pištite tu na jednoj temi vijesti vezane za Rusiju.
Preglednije je toko nego sto tema otvarati jebemu 100 tema.
Preglednije je toko nego sto tema otvarati jebemu 100 tema.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Rusija
Zakaj? Ak je trenutak aktualan, tak i novine naslovnice tome podrede, zbog čega ti to smeta? Nisi tržišno orijentirankic wrote:slažem se, malo je previše ovo.
Guest- Guest
zanimljivo, ali mi u Hrvatskoj kažemo: Rusija.Eva wrote:Moraš ispravit naslov, jer ispravno se kaže Rasija, kao i Maskva
tržište ne može nikad biti deregulirano do krajnjih granica, gušenje foruma sličnim temama je odbojno, sad postoji hype za Tursko-Ruskim temama razumijem, ali se i malo pretjeruje..Eva wrote:Zakaj? Ak je trenutak aktualan, tak i novine naslovnice tome podrede, zbog čega ti to smeta? Nisi tržišno orijentirankic wrote:slažem se, malo je previše ovo.
Pa u HR se voli sve zemlje nazivat po njihovim originalnim imenima, zato samo dajem svoj obol. Na ruskom je Rasija i Maskva. O se uvijek čita kao A kada je s drugim vokalima u riječi i nije naglašeno.kic wrote:zanimljivo, ali mi u Hrvatskoj kažemo: Rusija.Eva wrote:Moraš ispravit naslov, jer ispravno se kaže Rasija, kao i Maskva
Guest- Guest
Na nekim forumima samo admini otvaraju teme.
Kad se izrazi interes, otvore temu toga naslova i tu se piše.
2014-04-20
Sjevernokorejski forum, da pogodim?Yehudi wrote:Na nekim forumima samo admini otvaraju teme.
Guest- Guest
originalnim imenima? no dobro..Eva wrote:Pa u HR se voli sve zemlje nazivat po njihovim originalnim imenima, zato samo dajem svoj obol. Na ruskom je Rasija i Maskva. O se uvijek čita kao A kada je s drugim vokalima u riječi i nije naglašeno.kic wrote:zanimljivo, ali mi u Hrvatskoj kažemo: Rusija.Eva wrote:Moraš ispravit naslov, jer ispravno se kaže Rasija, kao i Maskva
daj ne drobi bez veze.Eva wrote:Moraš ispravit naslov, jer ispravno se kaže Rasija, kao i Maskva
i beč zovemo beč, a ne wien. njemačku zovemo njemačka, a ne deutchland. Ženeva, Velika Britanija, Norveška....
2014-12-30
Rusija rastura kaže se ispravno :)kic wrote:zanimljivo, ali mi u Hrvatskoj kažemo: Rusija.Eva wrote:Moraš ispravit naslov, jer ispravno se kaže Rasija, kao i Maskva
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ja isto predlažem da i tisak primjeni vaš recept: Sve što se odnosi na Rusiju na jednoj jedinstvenoj stranici dužine 5m. Baš praktično - srolaš ko WC papir i čitaš.kic wrote:slažem se, malo je previše ovo.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
u Kaliningradu 162 tone turske piletine nije prošlo veterinarsku kontrolu. jbg. loša roba
http://www.yaplakal.com/forum1/topic1255678.html
http://www.yaplakal.com/forum1/topic1255678.html
2014-04-20
Rusija dominiše, priheftati to na jednu temu znači omalovažavati istu
2014-04-15
French MP Proposes Sanctions Against Turkey Over 'Siding With Extremists'
“Turkey has created a big problem by attacking the Russian aircraft, which was returning from a mission of combating the terrorists. Turkey has revealed its cards” Arnautu said in an interview.
-------------------------------
European lawmaker Marie-Christine Arnautu, Vice President for Social Affairs of the National Front spoke to Sputnik in an exclusive interview regarding the downing of the Russian Su-24 bomber by the Turkish Air Force.
“Turkey has created a big problem by attacking the Russian aircraft, which was returning from a mission of combating the terrorists. Turkey has revealed its cards” Arnautu said in an interview.
-------------------------------
2014-04-20
Turska je najbolje profitirala od američkih invarzija od 2001 do danas a i fino se naoružala,sad je valljda mislila da je sljedeće uzimanje po 5-10% teritorija Sirije i Iraka i povratak na Balkan
Propast turizma od Marokoa,Tunisa,Egipta je donio milijarde Turskoj a sad kad ih Rusi proglase nesigurnom zemljom???
A mi otjerali ruse da se dodvorimo SAD.u
Propast turizma od Marokoa,Tunisa,Egipta je donio milijarde Turskoj a sad kad ih Rusi proglase nesigurnom zemljom???
A mi otjerali ruse da se dodvorimo SAD.u
stenjalica-
2015-10-18
Rusija i Turska imaju bezvizni režim.
Zašto to Hrvatska ne smije? Gluparije.
Zašto to Hrvatska ne smije? Gluparije.
2014-04-20
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Užas: Rusija podržava Srbiju Rusija u njezinim akcijama po pitanju situacije na Kosovu
» wtf rusija
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija napreduje
» Multikulti Rusija
» wtf rusija
» RUSIJA ILI EU?
» Rusija napreduje
» Multikulti Rusija
Page 1 of 13