samo antife mogu biti ovako glupe...
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: samo antife mogu biti ovako glupe...
Mahom vjernici. Ali i papu su odbacili u svom fasistickom zanosu. Nije njima ni do Boga ni do ljudskosti.pismejker wrote:Cak i nebitno.Ljudi su,ali sa upitnom cestitoscu i dobrom namjerom.Mirkec&Slavkec wrote:A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
Guest- Guest
pismejker wrote:Doista..teska laz..neoprostiva..uzas zivi...tre911 wrote:Bolje da si se poklopio ušima i šutio nego ovako sveti. haubica 130 mm ne postoji. Uostalom za kratak fitilj ja nisam odgovoran i nisam ja kriv kad neko laže i ja mu na to ukažem a on me zato počasti jebavanjem majke.pismejker wrote:Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:
yehudi je BSD?
nisam to znala..
Nije lijepo od njega,sto ti je majku spomenuo,ali ako znas da je netko kratkog fitilja,a vrlo rjecit i osebujan,pa ...ne moras ga "loviti u lazi"...
No,par vas likova ovdje svrsavate,cak i na verbalne lapsuse,greske,i onda na konto toga,nekog proglasavate ovakvim i onakvim.
Radije se zamislite o vasem karakteru
Da? Kad deset kretardov mlati ženu na cesti to je OK ar je ''nacifašistkinja'' dobila svoje. ''Di je problem?'' reče kretard!
Ča je to? Laž? Lapsus? Pogriška?
Sad se ti zamisli o svojem karakteru kad čagod takova pravdaš.
Škercam se. Nimoj se trsiti. Zaman ti je.
Stribor-
2015-09-22
postoje, jbt..TH 130 mm, imala ih JNA, ne znam da li je HV uspjekakoju da zarobi..tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:Yehudi wrote:
Naci kurbetina je dobila točno to šta je i tražila
jesi i ti taki frajer?
On je bivši specijalac. Snage za posebne namine. Tako se reče. Aktivan u obrani Medinat Yisraela jedno dvi tisuće kilometrov od crte bojišnice. Tamo doli kod Zadra mlati se s nacifašisti i islamisti. Isto kot i ona ''posrana'' Eva ka reče da je va Beču. I usput ližu guzicu Putinu ovlaš ... a ta naoružava Asada, Iran, Hizbolah itd. ki su smrtni nepretelji Židov i Izraela.
Ju-hu-hu.
Dobro ... svit je ionako mahnit, ali ovi .... uh.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
2016-11-17
Mirkec&Slavkec wrote:Mahom vjernici. Ali i papu su odbacili u svom fasistickom zanosu. Nije njima ni do Boga ni do ljudskosti.pismejker wrote:Cak i nebitno.Ljudi su,ali sa upitnom cestitoscu i dobrom namjerom.Mirkec&Slavkec wrote:A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
upravo odbacivanje pape je dokaz da moderna desnica koristi mozak..
Ustaska Biblija - breitbart.com.Mirkec&Slavkec wrote:Mahom vjernici. Ali i papu su odbacili u svom fasistickom zanosu. Nije njima ni do Boga ni do ljudskosti.pismejker wrote:Cak i nebitno.Ljudi su,ali sa upitnom cestitoscu i dobrom namjerom.Mirkec&Slavkec wrote:A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
Guest- Guest
Kurca vjernici.Vjernici pravi se ne stavljaju u poziciju suca..Ljudi samo po definiciji..Mirkec&Slavkec wrote:Mahom vjernici. Ali i papu su odbacili u svom fasistickom zanosu. Nije njima ni do Boga ni do ljudskosti.pismejker wrote:Cak i nebitno.Ljudi su,ali sa upitnom cestitoscu i dobrom namjerom.Mirkec&Slavkec wrote:A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
Guest- Guest
Stribor wrote:pismejker wrote:Doista..teska laz..neoprostiva..uzas zivi...tre911 wrote:Bolje da si se poklopio ušima i šutio nego ovako sveti. haubica 130 mm ne postoji. Uostalom za kratak fitilj ja nisam odgovoran i nisam ja kriv kad neko laže i ja mu na to ukažem a on me zato počasti jebavanjem majke.pismejker wrote:Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?tre911 wrote:
Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.
Nije lijepo od njega,sto ti je majku spomenuo,ali ako znas da je netko kratkog fitilja,a vrlo rjecit i osebujan,pa ...ne moras ga "loviti u lazi"...
No,par vas likova ovdje svrsavate,cak i na verbalne lapsuse,greske,i onda na konto toga,nekog proglasavate ovakvim i onakvim.
Da? Kad deset kretardov mlati ženu na cesti to je OK ar je ''nacifašistkinja'' dobila svoje. ''Di je problem?'' reče kretard!
da, baš tako.
svetac, ne smeta te što je kurba dobila što je tražila? nisi nikakvu reakciju na tu rečenicu pokazao, očito je i tebi to u redu.
ili?
Guest- Guest
desnica je prepoznala svog uljeza - papu
ljevica nije prepoznala svoje uljeze - elitu personificiranu u clintonki
steka ti nesto ovaj forum, meni malo malo pa kaze bad gatewaykic wrote:
2016-11-17
Ko kaze da je Klintonka ljevica? Mozda je za Amerikance ljevica ali njihovi liberali nisu ljevica...kic wrote:
2016-11-17
govinda wrote:steka ti nesto ovaj forum, meni malo malo pa kaze bad gatewaykic wrote:
i meni iskreno par puta danas po prvi put, tjeraju me da platim reket..
govinda wrote:Ko kaze da je Klintonka ljevica? Mozda je za Amerikance ljevica ali njihovi liberali nisu ljevica...kic wrote:
pa nisu, za one koji koriste mozak..
koja je pak ta?govinda wrote:
postoje, jbt..TH 130 mm, imala ih JNA, ne znam da li je HV uspjekakoju da zarobi..
2014-04-15
A sto vas boli kurac,oli pica,kakva je moja reakcija?Ili kakva bi trebala biti.Irud vas jebo retardirane,kad me vec vucete za jezik,Koji ste vi kurac da moralizirate po nekim pitanjima?I sad,ja bih kao morao se izjasniti,da bi eto,bio potapsan po ramenu ili proglasen ovakvim i onakvim.Noor wrote:Stribor wrote:pismejker wrote:Doista..teska laz..neoprostiva..uzas zivi...tre911 wrote:Bolje da si se poklopio ušima i šutio nego ovako sveti. haubica 130 mm ne postoji. Uostalom za kratak fitilj ja nisam odgovoran i nisam ja kriv kad neko laže i ja mu na to ukažem a on me zato počasti jebavanjem majke.pismejker wrote:
Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?
da, baš tako.
svetac, ne smeta te što je kurba dobila što je tražila? nisi nikakvu reakciju na tu rečenicu pokazao, očito je i tebi to u redu.
ili?
Ovo je upravo ono sto drvenom objasnjavam,ali ne vjerujem da ce moci to skuziti.Previse vi sebi dozvoljavate.
Uz to,rekoh,da nisam Svetac,ali nekima nikad u glavu.
Guest- Guest
dread te zajebava po kicovom nalogu :Dgovinda wrote:steka ti nesto ovaj forum, meni malo malo pa kaze bad gatewaykic wrote:
ljevica evidentno nije glasala za Clintonicu.
over&out
Last edited by Mirkec&Slavkec on Sat 28 Jan - 22:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
meni ima jdno dva tri dana...mamu im reketaskukic wrote:govinda wrote:steka ti nesto ovaj forum, meni malo malo pa kaze bad gatewaykic wrote:
2016-11-17
govinda wrote:meni ima jdno dva tri dana...mamu im reketaskukic wrote:govinda wrote:steka ti nesto ovaj forum, meni malo malo pa kaze bad gatewaykic wrote:
a jbg, vid ću, par ljudi mi prijeti tužbama xD
Meni glatko ide,ali ...dobro nije bitno..govinda wrote:meni ima jdno dva tri dana...mamu im reketaskukic wrote:govinda wrote:steka ti nesto ovaj forum, meni malo malo pa kaze bad gatewaykic wrote:
Guest- Guest
Izdaja, izdaja :)))Leviathan2 wrote:dread te zajebava po kicovom nalogu :Dgovinda wrote:steka ti nesto ovaj forum, meni malo malo pa kaze bad gatewaykic wrote:
2016-11-17
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mogu li u Grčkoj "domaći" biti samo Grci ?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
Page 5 of 12