samo antife mogu biti ovako glupe...
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: samo antife mogu biti ovako glupe...
znam da je to Steinbeckova knjiga, no svejedno, desničar ju je popularizirao..
Noor wrote:Yehudi wrote:
Naci kurbetina je dobila točno to šta je i tražila
jesi i ti taki frajer?
On je bivši specijalac. Snage za posebne namine. Tako se reče. Aktivan va obrani Medinat Yisraela jedno dvi tisuće kilometrov od crte bojišnice. Tamo doli kod Zadra mlati se s nacifašisti i islamisti. Isto kot i ona ''posrana'' Eva ka reče da je va Beču. I usput ližu guzicu Putinu ovlaš ... a ta naoružava Asada, Iran, Hizbolah itd. ki su smrtni nepretelji Židov i Izraela.
Ju-hu-hu.
Dobro ... svit je ionako mahnit, ali ovi .... uh.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:Noor wrote:Yehudi wrote:
jesi i ti taki frajer?
On je bivši specijalac. Snage za posebne namine. Tako se reče. Aktivan u obrani Medinat Yisraela jedno dvi tisuće kilometrov od crte bojišnice. Tamo doli kod Zadra mlati se s nacifašisti i islamisti. Isto kot i ona ''posrana'' Eva ka reče da je va Beču. I usput ližu guzicu Putinu ovlaš ... a ta naoružava Asada, Iran, Hizbolah itd. ki su smrtni nepretelji Židov i Izraela.
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
Guest- Guest
Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:Yehudi wrote:
jesi i ti taki frajer?
On je bivši specijalac. Snage za posebne namine. Tako se reče. Aktivan u obrani Medinat Yisraela jedno dvi tisuće kilometrov od crte bojišnice. Tamo doli kod Zadra mlati se s nacifašisti i islamisti. Isto kot i ona ''posrana'' Eva ka reče da je va Beču. I usput ližu guzicu Putinu ovlaš ... a ta naoružava Asada, Iran, Hizbolah itd. ki su smrtni nepretelji Židov i Izraela.
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
Guest- Guest
Sovjetski M 46 ima 130 mm
2014-04-15
tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:Yehudi wrote:
jesi i ti taki frajer?
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
a tako
Guest- Guest
Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:Yehudi wrote:
jesi i ti taki frajer?
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
Nije lijepo od njega,sto ti je majku spomenuo,ali ako znas da je netko kratkog fitilja,a vrlo rjecit i osebujan,pa ...ne moras ga "loviti u lazi"...
Guest- Guest
Di je Hauba od 130 mm?
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:130_mm_artillery
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:130_mm_artillery
2014-04-15
Postoji kao top, ne postoji kao haubica, haubica ima drugačije taktičko tehničke mogućnosti. rusi imaju 122mm M38, 122mm D30(odlična sprava) 152 mm...no top je 130 mm i to nije haubica.n_razbojnik wrote:Sovjetski M 46 ima 130 mm
Guest- Guest
Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:Yehudi wrote:
jesi i ti taki frajer?
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
Sarkazam Noor. Sarkazam ... cinizam ... ma 'se skup. Tip je .... ono ..... ma ča reć? Tre91 je 'se rekal.
Last edited by Stribor on 28/1/2017, 21:35; edited 1 time in total
Stribor-
2015-09-22
Bolje da si se poklopio ušima i šutio nego ovako sveti. haubica 130 mm ne postoji. Uostalom za kratak fitilj ja nisam odgovoran i nisam ja kriv kad neko laže i ja mu na to ukažem a on me zato počasti jebavanjem majke.pismejker wrote:Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:
jesi i ti taki frajer?
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
Nije lijepo od njega,sto ti je majku spomenuo,ali ako znas da je netko kratkog fitilja,a vrlo rjecit i osebujan,pa ...ne moras ga "loviti u lazi"...
Guest- Guest
pismejker wrote:Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:
jesi i ti taki frajer?
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
ovo se često i meni spočitava...zato komentiram
a što bi trebao čovjek? pustiti da ga lažov šopa i dalje i priuštiti mu satisfakciju kako te nahranio? ma daj..nema šanse!
Guest- Guest
Stribor wrote:Noor wrote:Stribor wrote:Noor wrote:Yehudi wrote:
jesi i ti taki frajer?
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
Sarkazam Noor. Sarkazam ... cinizam ... ma 'se skup. Tip je .... ono ..... ma ča reć? Tre91 je 'se rekal.
Guest- Guest
Doista..teska laz..neoprostiva..uzas zivi...tre911 wrote:Bolje da si se poklopio ušima i šutio nego ovako sveti. haubica 130 mm ne postoji. Uostalom za kratak fitilj ja nisam odgovoran i nisam ja kriv kad neko laže i ja mu na to ukažem a on me zato počasti jebavanjem majke.pismejker wrote:Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:Stribor wrote:
Ju-hu-hu.
yehudi je BSD?
nisam to znala..
No,par vas likova ovdje svrsavate,cak i na verbalne lapsuse,greske,i onda na konto toga,nekog proglasavate ovakvim i onakvim.
Radije se zamislite o vasem karakteru
Guest- Guest
A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
Guest- Guest
E sad si me dotukao argumentima, treba lažovima pustiti da lažu da bi ti bio zadovoljan jel tako, baš se ono identificiraš sa njim vbrlo dobro. Nego i ti reče da postoji haubica 130 mm pa me zanima jesi li i ti sa svojim bratom služio na istima kao i on.pismejker wrote:Doista..teska laz..neoprostiva..uzas zivi...tre911 wrote:Bolje da si se poklopio ušima i šutio nego ovako sveti. haubica 130 mm ne postoji. Uostalom za kratak fitilj ja nisam odgovoran i nisam ja kriv kad neko laže i ja mu na to ukažem a on me zato počasti jebavanjem majke.pismejker wrote:Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?tre911 wrote:Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.Noor wrote:
yehudi je BSD?
nisam to znala..
No,par vas likova ovdje svrsavate,cak i na verbalne lapsuse,greske,i onda na konto toga,nekog proglasavate ovakvim i onakvim.
P.S. Pitao sam ga jel uopće zna razliku između topa i haubice i naravno da nije znao a kao on je topnik, pitao sam ga jel zna koju podjelu koristi 130tka ni to nije znao, nešto slično kao i ti, petljaš se i lažeš i muljaš a pojma nemaš o materiji koja je na temi.
Guest- Guest
Cak i nebitno.Ljudi su,ali sa upitnom cestitoscu i dobrom namjerom.Mirkec&Slavkec wrote:A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
koji si ti šuft, kad ti je među takvima ovdje dobro
Guest- Guest
Mirkec&Slavkec wrote:A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
pa očito je intelektualniji je vođa altrajtera R.S. nego onaj koji koristi šaku na njemu kao izraz svoje antifa ideologije..
Samo ne mogu pojmiti,kako je tebi,i jos par likova,bitna kirurska preciznost u razgovoru na forumu?Pa onda,po cemu je netko doista duzan ,nekim pojedincima izlagati sve tocne podatke.,Ono,haloo?tre911 wrote:E sad si me dotukao argumentima, treba lažovima pustiti da lažu da bi ti bio zadovoljan jel tako, baš se ono identificiraš sa njim vbrlo dobro. Nego i ti reče da postoji haubica 130 mm pa me zanima jesi li i ti sa svojim bratom služio na istima kao i on.pismejker wrote:Doista..teska laz..neoprostiva..uzas zivi...tre911 wrote:Bolje da si se poklopio ušima i šutio nego ovako sveti. haubica 130 mm ne postoji. Uostalom za kratak fitilj ja nisam odgovoran i nisam ja kriv kad neko laže i ja mu na to ukažem a on me zato počasti jebavanjem majke.pismejker wrote:Postoje,itekako..Kako si ga uhvatio u lazima?Jer ne znas za haubice 130mm?tre911 wrote:
Nije, stribor koristi teški cinizam u ovom slučaju. Inače sam jehudi se hvalio kako je bio na haubicama 130 mm u zadarskom zaleđu. Sve bi bilo ok da takve haubice postoje no takve haubice ne postoje, nakon što sam ga uhvatio u lažima spomenio mi je majku, popušio ban i od tada me drži na ignoru kao teškog ustašu. O kakvom se liku radi vidi se i kad podržava premlaćivanje ove žene pred kafićem, njih 20 na jednu ženu, tako hrabro i tako antifašistički.
P.S. Pitao sam ga jel uopće zna razliku između topa i haubice i naravno da nije znao a kao on je topnik, pitao sam ga jel zna koju podjelu koristi 130tka ni to nije znao, nešto slično kao i ti, petljaš se i lažeš i muljaš a pojma nemaš o materiji koja je na temi.
Ono sto ne drzi vodu je vase,vas nekoliko pojedinaca,ponasanje,poput sudaca na Forumu..
E sad,vremenom to covjeku dopizdi,poput bocanja dosadnih komaraca,koji su tu samo da dosadjuju,bocaju i trolaju.Hajde i to da prodje,ali se vrlo cesto nakace na nekog i pile li pile.
Onda se bas i ne treba cuditi,kad nekog od vas netko posalje u picku mater,jerbo,i vi ste sa svoje strane presli svaku mjeru dobra ukusa.
Evo,jedan period te ovdje nije bilo,i cito nirvana.pike o politici svemu,ali kroz zajebanciju,salu...bez zamjerki,brojanja krvnih zrnaca i detektora lazi.cisto zajebancija...E tako je bilo bez tebe ovdje..
Imao ja pojma ili ne,nije poanta ovog sto sam pisao,nego cisto da shvatis,zasto si poslan u picku materinu..dosadan si preko svake mjere,nametalo,grintalo,ovo i ono...za tocno idi polagati ispit,a ne ovdje se kaciti normalnim ljudima za vrat..mislim mozes,ali onda slijedi...sto je slijedilo..
Guest- Guest
Mahom vjernici. Ali i papu su odbacili u svom fasistickom zanosu. Nije njima ni do Boga ni do ljudskosti.pismejker wrote:Cak i nebitno.Ljudi su,ali sa upitnom cestitoscu i dobrom namjerom.Mirkec&Slavkec wrote:A ustase, pardon, alt-righteri sve sami intelektualci - Q.E.D.
Guest- Guest
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mogu li u Grčkoj "domaći" biti samo Grci ?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
Page 4 of 12