samo antife mogu biti ovako glupe...
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: samo antife mogu biti ovako glupe...
osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:Bijela lađa, svako jutro :DDgovinda wrote:ejs? Valentino, Bijela ladja, Oks?tre911 wrote:Eh Osijek, tu imam poprilično nakupljenih dana budući da sam srednju u njemu završio :)))govinda wrote:
jasta je nego burek...a jendom cu vam pricati kako smo pajdo i ja uslu u remizu u Osijeku i trazli dva piva u 5 ujutro :)))
Guest- Guest
:)))) ma neki skunk dobar..maggie13 wrote:ti si, cini se meni, na CBD-u..:Dgovinda wrote:Nauka je uznapredovala moja ti :))) imas i aktivne supstance sad, genetika, krizanja, nove sorte :)))maggie13 wrote:'ako je ono što si spominjao, previše si mi 'aktivan' za ozbiljnije aktivnosti--govinda wrote:ma jok, ipak me neke druge stvari raspoloze bolje nego alkohol..a i dan poslije mi je poceo ici na kiki :)))maggie13 wrote:
prestao zbog vjere ili
zdravlja?
A, to drugo-vjerujem
2016-11-17
jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))tre911 wrote:osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:Bijela lađa, svako jutro :DDgovinda wrote:ejs? Valentino, Bijela ladja, Oks?tre911 wrote:
Eh Osijek, tu imam poprilično nakupljenih dana budući da sam srednju u njemu završio :)))
2016-11-17
govinda wrote:jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))tre911 wrote:osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:Bijela lađa, svako jutro :DDgovinda wrote:ejs? Valentino, Bijela ladja, Oks?tre911 wrote:
Eh Osijek, tu imam poprilično nakupljenih dana budući da sam srednju u njemu završio :)))
imate li dijete? :^^
jedino ako je kurton bio probusen :)))))))) jednom meni u Valentinu pridje neki pijani lik s ledja, a ja tad iimao kosu skoro do guzice i pocne meni mala ovo mala ono i ja se okrenem prema njemu a on meni: Jbt, jesi ruzna:)))))kic wrote:govinda wrote:jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))tre911 wrote:osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:
Bijela lađa, svako jutro :DD
2016-11-17
koliko si visok? :Dgovinda wrote:jedino ako je kurton bio probusen :)))))))) jednom meni u Valentinu pridje neki pijani lik s ledja, a ja tad iimao kosu skoro do guzice i pocne meni mala ovo mala ono i ja se okrenem prema njemu a on meni: Jbt, jesi ruzna:)))))kic wrote:govinda wrote:jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))tre911 wrote:osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:
Kojih je to godina bilo?
2014-04-12
A Zrinka Seks nam je bila redovna u stanu na tulumima, neka pankerija svracala redovno do nas a i ona sa njima..jbt, kad smo bili najpijaniji niko je nije pogledao a kamoli pipnuo :))
2016-11-17
manekenska visina, 178 cm :)))maggie13 wrote:koliko si visok? :Dgovinda wrote:jedino ako je kurton bio probusen :)))))))) jednom meni u Valentinu pridje neki pijani lik s ledja, a ja tad iimao kosu skoro do guzice i pocne meni mala ovo mala ono i ja se okrenem prema njemu a on meni: Jbt, jesi ruzna:)))))kic wrote:govinda wrote:jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))tre911 wrote:
osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.
2016-11-17
haha, bas manekenska..ili jedna od 168 na stiklama od deset cm ;Pgovinda wrote:manekenska visina, 178 cm :)))maggie13 wrote:koliko si visok? :Dgovinda wrote:jedino ako je kurton bio probusen :)))))))) jednom meni u Valentinu pridje neki pijani lik s ledja, a ja tad iimao kosu skoro do guzice i pocne meni mala ovo mala ono i ja se okrenem prema njemu a on meni: Jbt, jesi ruzna:)))))kic wrote:govinda wrote:
jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))
2014-04-12
ne, stvarno sam 178...a stikle od 10 cm mi ne spominji:))) ova moja prijateljica 176 i nabije redovno stikle od minimum deset centi, nabija mi komplekse svaki put kad izadjemo :))maggie13 wrote:haha, bas manekenska..ili jedna od 168 na stiklama od deset cm ;Pgovinda wrote:manekenska visina, 178 cm :)))maggie13 wrote:koliko si visok? :Dgovinda wrote:jedino ako je kurton bio probusen :)))))))) jednom meni u Valentinu pridje neki pijani lik s ledja, a ja tad iimao kosu skoro do guzice i pocne meni mala ovo mala ono i ja se okrenem prema njemu a on meni: Jbt, jesi ruzna:)))))kic wrote:
2016-11-17
govinda wrote:jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))tre911 wrote:osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:Bijela lađa, svako jutro :DDgovinda wrote:
ejs? Valentino, Bijela ladja, Oks?
Guest- Guest
ovako nekako?govinda wrote:ne, stvarno sam 178...a stikle od 10 cm mi ne spominji:))) ova moja prijateljica 176 i nabije redovno stikle od minimum deset centi, nabija mi komplekse svaki put kad izadjemo :))maggie13 wrote:haha, bas manekenska..ili jedna od 168 na stiklama od deset cm ;Pgovinda wrote:manekenska visina, 178 cm :)))maggie13 wrote:koliko si visok? :Dgovinda wrote:
jedino ako je kurton bio probusen :)))))))) jednom meni u Valentinu pridje neki pijani lik s ledja, a ja tad iimao kosu skoro do guzice i pocne meni mala ovo mala ono i ja se okrenem prema njemu a on meni: Jbt, jesi ruzna:)))))
http://www.google.hr/search?q=statham+and+girlfriend&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjM7Ons9OXRAhVHaRQKHU0yAIAQ_AUIBigB#mhpiv=1
2014-04-12
Toliko se opijali nismo :Dkic wrote:govinda wrote:jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))tre911 wrote:osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:
Guest- Guest
kako znas da je plavusa? :)))maggie13 wrote:ovako nekako?govinda wrote:ne, stvarno sam 178...a stikle od 10 cm mi ne spominji:))) ova moja prijateljica 176 i nabije redovno stikle od minimum deset centi, nabija mi komplekse svaki put kad izadjemo :))maggie13 wrote:haha, bas manekenska..ili jedna od 168 na stiklama od deset cm ;Pgovinda wrote:manekenska visina, 178 cm :)))maggie13 wrote:
koliko si visok? :D
http://www.google.hr/search?q=statham+and+girlfriend&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjM7Ons9OXRAhVHaRQKHU0yAIAQ_AUIBigB#mhpiv=1
2016-11-17
intuitivno ;Dgovinda wrote:kako znas da je plavusa? :)))maggie13 wrote:ovako nekako?govinda wrote:ne, stvarno sam 178...a stikle od 10 cm mi ne spominji:))) ova moja prijateljica 176 i nabije redovno stikle od minimum deset centi, nabija mi komplekse svaki put kad izadjemo :))maggie13 wrote:haha, bas manekenska..ili jedna od 168 na stiklama od deset cm ;Pgovinda wrote:
manekenska visina, 178 cm :)))
2014-04-12
hm, dobro je pa sam otporan na paranoje :Dmaggie13 wrote:intuitivno ;Dgovinda wrote:kako znas da je plavusa? :)))maggie13 wrote:ovako nekako?govinda wrote:ne, stvarno sam 178...a stikle od 10 cm mi ne spominji:))) ova moja prijateljica 176 i nabije redovno stikle od minimum deset centi, nabija mi komplekse svaki put kad izadjemo :))maggie13 wrote:
haha, bas manekenska..ili jedna od 168 na stiklama od deset cm ;P
2016-11-17
nisam ti ja zena, ne brini :Dgovinda wrote:hm, dobro je pa sam otporan na paranoje :Dmaggie13 wrote:intuitivno ;Dgovinda wrote:kako znas da je plavusa? :)))maggie13 wrote:ovako nekako?govinda wrote:
ne, stvarno sam 178...a stikle od 10 cm mi ne spominji:))) ova moja prijateljica 176 i nabije redovno stikle od minimum deset centi, nabija mi komplekse svaki put kad izadjemo :))
No, pozitivno je da u svakoj drugoj vidis nju, hehe
2014-04-12
ili ovako nekako :Dmaggie13 wrote:ovako nekako?govinda wrote:ne, stvarno sam 178...a stikle od 10 cm mi ne spominji:))) ova moja prijateljica 176 i nabije redovno stikle od minimum deset centi, nabija mi komplekse svaki put kad izadjemo :))maggie13 wrote:haha, bas manekenska..ili jedna od 168 na stiklama od deset cm ;Pgovinda wrote:manekenska visina, 178 cm :)))maggie13 wrote:
koliko si visok? :D
jos ako si bio punker :)))tre911 wrote:govinda wrote:jbt, pa pili smo istih godina na istim mjestima :))))tre911 wrote:osamdesetih, druga polovica. Birc na putu od želj.i autob. stanice prema studenskom.govinda wrote:Kojih je to godina bilo?tre911 wrote:
2016-11-17
Ne vidim, nisam u toj fazi ;)) nego si pogodila slicnost, to me malo trznulo :)maggie13 wrote:nisam ti ja zena, ne brini :Dgovinda wrote:hm, dobro je pa sam otporan na paranoje :Dmaggie13 wrote:intuitivno ;Dgovinda wrote:kako znas da je plavusa? :)))maggie13 wrote:
ovako nekako?
No, pozitivno je da u svakoj drugoj vidis nju, hehe
2016-11-17
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Mogu li u Grčkoj "domaći" biti samo Grci ?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
Page 10 of 12