samo antife mogu biti ovako glupe...
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: samo antife mogu biti ovako glupe...
dobro si proso, ja dobio visoki kruzni od jedne u diskoteci u rogaskoj, supak od frenda je plesnuo po guzici i okrenuo se na drugu stranu a ja idijot zjevao u nju, i opla, levi brise podgovinda wrote:a ja imao jednu bivsu sto mi je u kafani bila bodigard :)))) marnula glavom jednog tipa koji mi se unio previse u lice i otad u toj kafani respect kad udjemo :))Leviathan2 wrote:aaa , ja sam imao jednu bivsu, ta je mogla i trcat na stiklama, kao da je bila rodjena s njima, cipele nije mogla nosit a tenisice samo kad je isla na trcanje u brdo
hahaahahah, ma najsmjesnije je bilo kad su pritrcali izbacivaci da izbace tog tipa, mislili da on bije nju, kad su vidjeli da ga ona lema, stali u cudu i nakon 5 minuta kaze jedan od izbacivaca: Hajd, nemoj ga vise ;)))Leviathan2 wrote:dobro si proso, ja dobio visoki kruzni od jedne u diskoteci u rogaskoj, supak od frenda je plesnuo po guzici i okrenuo se na drugu stranu a ja idijot zjevao u nju, i opla, levi brise podgovinda wrote:a ja imao jednu bivsu sto mi je u kafani bila bodigard :)))) marnula glavom jednog tipa koji mi se unio previse u lice i otad u toj kafani respect kad udjemo :))Leviathan2 wrote:aaa , ja sam imao jednu bivsu, ta je mogla i trcat na stiklama, kao da je bila rodjena s njima, cipele nije mogla nosit a tenisice samo kad je isla na trcanje u brdo
2016-11-17
ja sam se poslije spandzao s tom malom, al su me non stop zajebavali kad su me vidjeli s njom, levi pazi da te cak noris ne nagazigovinda wrote:hahaahahah, ma najsmjesnije je bilo kad su pritrcali izbacivaci da izbace tog tipa, mislili da on bije nju, kad su vidjeli da ga ona lema, stali u cudu i nakon 5 minuta kaze jedan od izbacivaca: Hajd, nemoj ga vise ;)))Leviathan2 wrote:dobro si proso, ja dobio visoki kruzni od jedne u diskoteci u rogaskoj, supak od frenda je plesnuo po guzici i okrenuo se na drugu stranu a ja idijot zjevao u nju, i opla, levi brise podgovinda wrote:a ja imao jednu bivsu sto mi je u kafani bila bodigard :)))) marnula glavom jednog tipa koji mi se unio previse u lice i otad u toj kafani respect kad udjemo :))Leviathan2 wrote:aaa , ja sam imao jednu bivsu, ta je mogla i trcat na stiklama, kao da je bila rodjena s njima, cipele nije mogla nosit a tenisice samo kad je isla na trcanje u brdo
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:
hahaha, OMG,;D
da, al moraš priznati da je ovo zavidan nivo štiklarenja...i cure bi se posramile neke
Guest- Guest
hahaha, prvo batine pa sex :))))) levi levi :))))Leviathan2 wrote:ja sam se poslije spandzao s tom malom, al su me non stop zajebavali kad su me vidjeli s njom, levi pazi da te cak noris ne nagazigovinda wrote:hahaahahah, ma najsmjesnije je bilo kad su pritrcali izbacivaci da izbace tog tipa, mislili da on bije nju, kad su vidjeli da ga ona lema, stali u cudu i nakon 5 minuta kaze jedan od izbacivaca: Hajd, nemoj ga vise ;)))Leviathan2 wrote:dobro si proso, ja dobio visoki kruzni od jedne u diskoteci u rogaskoj, supak od frenda je plesnuo po guzici i okrenuo se na drugu stranu a ja idijot zjevao u nju, i opla, levi brise podgovinda wrote:a ja imao jednu bivsu sto mi je u kafani bila bodigard :)))) marnula glavom jednog tipa koji mi se unio previse u lice i otad u toj kafani respect kad udjemo :))Leviathan2 wrote:aaa , ja sam imao jednu bivsu, ta je mogla i trcat na stiklama, kao da je bila rodjena s njima, cipele nije mogla nosit a tenisice samo kad je isla na trcanje u brdo
2016-11-17
brojne, stovise ;DNoor wrote:maggie13 wrote:
hahaha, OMG,;D
da, al moraš priznati da je ovo zavidan nivo štiklarenja...i cure bi se posramile neke
2014-04-12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Mogu li u Grčkoj "domaći" biti samo Grci ?
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
» Džaferović: Oružanih snaga BiH će biti i mogu samo jačati
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
» na severu kosova mogu samo nista !
Page 12 of 12