Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
Leviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote::Dtiefpunkt wrote:
imaš 5 državljanstava?
daj onda Uvjerenja o državljanstvu i uz to ovo što yodica kaže
Guest- Guest
??Noor wrote:Leviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote::Dtiefpunkt wrote:
imaš 5 državljanstava?
i
sto bi ti s mojim uvjerenjima o drzavljanstvu?
Leviathan2 wrote:??Noor wrote:Leviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote:
:D
i
samo da ih pokažeš, eno i yodu zanimaju isto
daj, 5 državljanstava...tststs
Guest- Guest
cemu cudjenje , znam jednog zadranina sa 8Noor wrote:Leviathan2 wrote:??Noor wrote:Leviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:
daj te putovnice i napiši na papirić leviatan
i
i
dobro levi
Guest- Guest
Problem je što oni nisu otkazali svoju rezidetnost u našoj poreznoj, a kazne su povećepismejker wrote:Postoje i sklopljeni jos izmedju stare Juge i Njemacke.govinda wrote:Pa postoje valjda ugovori o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja?asilovski wrote:već sam ti naveo da pišeš gluposti, prošli tjedan sam bio u poreznoj i upravo pričao sa glavnim referontom za plaćanja poreza iz inozemstva koji mi je sam rekao da se sve svodi oko kazni i razlika poreza ali da će biti veliki lov...asilovski wrote:http://www.vecernji.hr/hrvatska/emigranti-moraju-regulirati-porezni-status-1126563deda wrote:to je reklamni promo članak za "MAZARS CINOTTI CONSULTING"
AUTOR: Promo
ljudi koriste adblock, pa je trend među portalima da sad maskiraju reklame kao članke...
porezna ne lovi iseljenike, čim promjeniš boravište odmah si porezni obveznik te druge EU zemlje
ili ako ne vjeruješ, plati ovoj konzultantskoj firmi da te umiri
Ovi domaci lesinari bi mogli osporiti taj ugovor,posto bi nekako izmislili da RH nije pravni sljednik Juge.A doli ako te bas hoce sjebati,sve ide njima na ruku,protuustavni zakoni,podmitljivo pravosudje,tko zna sto sve ne...njema treba jebat mater
Kermit-
2014-04-17
kak misliš poveće... to je prekršaj za koji se izriče nk u visini 500 kuna
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
e aj ne seriLeviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote::Dtiefpunkt wrote:
imaš 5 državljanstava?
Kermit-
2014-04-17
ovo je rezultat vrlo maštovite porezne reforme preko koje k+ ministar mora namaknuti novce za 7 milijardi veći proračun i za gazdu todu.
sve ostalo su nijanse i deranje poreznih obveznika će se izvršiti tako da će svima prvo uzeti lovu temeljem nekih uredbi prilagođenih uzmanju novaca, a onda onaj tko shvati da ga deru može sudski tražiti lovu natrag.
dok sud donese odluku k+ ministar i ljigina ekipa više neće biti na vlasti.
već viđeno i kod šukera i kod dalićke kad ju je jaca angažirala i kad je svima uveden jednokratni harač koji se skupljao pola godine i trajni harač penzionerima sa penzijom iznad 5000 kuna.
za zamazivanje očiju javnosti danima će se pričati o smanjenim taksama za dokumente koje vadiš jednom u 5, ili 10 godina.
svi će kao biti sretni jer plaćaju 15-30 kuna manje jednom u 5 godina, a uzimanje respektabilne love na mjesečnoj razini će biti maskirano.
to se zove princip kuhane žabe u kojem su građani žabe, a ljiga i vlada kuhari.
dok žabe shvate da su ih skuhali, ljiga će već biti negdje u briselu, ili u crnjoj varijanti za njega na sanaderovom tragu...
sve ostalo su nijanse i deranje poreznih obveznika će se izvršiti tako da će svima prvo uzeti lovu temeljem nekih uredbi prilagođenih uzmanju novaca, a onda onaj tko shvati da ga deru može sudski tražiti lovu natrag.
dok sud donese odluku k+ ministar i ljigina ekipa više neće biti na vlasti.
već viđeno i kod šukera i kod dalićke kad ju je jaca angažirala i kad je svima uveden jednokratni harač koji se skupljao pola godine i trajni harač penzionerima sa penzijom iznad 5000 kuna.
za zamazivanje očiju javnosti danima će se pričati o smanjenim taksama za dokumente koje vadiš jednom u 5, ili 10 godina.
svi će kao biti sretni jer plaćaju 15-30 kuna manje jednom u 5 godina, a uzimanje respektabilne love na mjesečnoj razini će biti maskirano.
to se zove princip kuhane žabe u kojem su građani žabe, a ljiga i vlada kuhari.
dok žabe shvate da su ih skuhali, ljiga će već biti negdje u briselu, ili u crnjoj varijanti za njega na sanaderovom tragu...
sitting_bull-
2015-09-28
Je li epikur? :))) njemu fali jos samo srbijansko :)))Leviathan2 wrote:cemu cudjenje , znam jednog zadranina sa 8Noor wrote:Leviathan2 wrote:??Noor wrote:Leviathan2 wrote:
koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepove
i
2016-11-17
mislim da levi često priča bajke.. tuče policajce, ruga se sa sudovima, ima 13patenata, i 5 državljanstava.. nemoj se ljutit levi, ali oni, stavi neke od tih papira, samo zacrni sve svoje podatke, i napišeš "levi" i to je to..asilovski wrote:e aj ne seriLeviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote::Dtiefpunkt wrote:
imaš 5 državljanstava?
Guest- Guest
Svele je kišna glista naspram Levog, ali samo da te ispravim Levi ima 15 patenata i 5 + 2 državljanstva samo mu se ne da ići po putovnicePinochet wrote:mislim da levi često priča bajke.. tuče policajce, ruga se sa sudovima, ima 13patenata, i 5 državljanstava.. nemoj se ljutit levi, ali oni, stavi neke od tih papira, samo zacrni sve svoje podatke, i napišeš "levi" i to je to..asilovski wrote:e aj ne seriLeviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote:
Kermit-
2014-04-17
zasto bih srao, istina da se hvalisem alasilovski wrote:e aj ne seriLeviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote::Dtiefpunkt wrote:
imaš 5 državljanstava?
u stvari boli me kita os povjerovat il nes :D
cy
bih
hr
ch
cz
it
predan zahtjev za au al nisam siguran da ce mi odobrit bez da se odricem drugih
vidjet cemo
levi nema ni jedan patent, da te ispravim, i da li mi trebaju sve putovnice????asilovski wrote:Svele je kišna glista naspram Levog, ali samo da te ispravim Levi ima 15 patenata i 5 + 2 državljanstva samo mu se ne da ići po putovnicePinochet wrote:mislim da levi često priča bajke.. tuče policajce, ruga se sa sudovima, ima 13patenata, i 5 državljanstava.. nemoj se ljutit levi, ali oni, stavi neke od tih papira, samo zacrni sve svoje podatke, i napišeš "levi" i to je to..asilovski wrote:e aj ne seriLeviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:
sto cu recimo sa bosanskom, guzicu obrisat
ima na internetu neki jako poznati Jason Blaha, da nije to on?
http://genovapedia.org/blahapedia.html
Guest- Guest
asilovski wrote:Svele je kišna glista naspram Levog, ali samo da te ispravim Levi ima 15 patenata i 5 + 2 državljanstva samo mu se ne da ići po putovnicePinochet wrote:mislim da levi često priča bajke.. tuče policajce, ruga se sa sudovima, ima 13patenata, i 5 državljanstava.. nemoj se ljutit levi, ali oni, stavi neke od tih papira, samo zacrni sve svoje podatke, i napišeš "levi" i to je to..asilovski wrote:e aj ne seriLeviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:
dobro, bolje ti nego da sam ja ovo napisala
pleme? to si zaboravio..
Guest- Guest
joda,Pinochet wrote:mislim da levi često priča bajke.. tuče policajce, ruga se sa sudovima, ima 13patenata, i 5 državljanstava.. nemoj se ljutit levi, ali oni, stavi neke od tih papira, samo zacrni sve svoje podatke, i napišeš "levi" i to je to..asilovski wrote:e aj ne seriLeviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote:
jedna stvar na internetu je da me boli kurac os ti il neko drugi povjerovat
sto se tice policajaca samo im ponudim ugovor, njih je uvijek vise, nek me istuku nije bedara, toliko sam batina popio da policijsko mlacenje je pickin dim, a onda je moj red
sto se tice sudova, da bi shvatio kako funkcionira sudstvo trebas se odlijepit od autoriteta u koji te oni ubjedjuju, njihov jedini autoritet jest sila koju provode siledzijama koji sebe zovu policajci
u zivotu nisam nikog prevario, opkrao, opljackao i slicno tako da sva ona sranja o kaznama mogu objesit o rep, 20 godina kako tjeram svoje
ako si ti glup pa ti mogu prodati neke stvari meni ne, do jucer si smio bacit cik na ulici a od danas je to kaznjivo ili vezivanje pojasa u automobilu, ja se vezem ali zbog toga jer sam iskusio sto znaci biti bez pojasa u trenutku saobracajke a sto se tice kazne, zaboli me kurac, isto sto me policajac zaustavi pri voznjo od 50kmh a ogranicenje 40kmh i kaze mi znak djeca na cesti u 2 sata u noci, aj majstore odjebi, ako tvoja djeca idu u ovo doba u skolu i na cestu onda si los roditelj i tebe treba kaznit
vidim da si se uhvatio sa asilom u kolo a asila kao advokat bi trebao znati a i zna picka da je zakonski sistem osnovan na sili i ako projde projde
a koji se kurac guras svugdje?Noor wrote:asilovski wrote:Svele je kišna glista naspram Levog, ali samo da te ispravim Levi ima 15 patenata i 5 + 2 državljanstva samo mu se ne da ići po putovnicePinochet wrote:mislim da levi često priča bajke.. tuče policajce, ruga se sa sudovima, ima 13patenata, i 5 državljanstava.. nemoj se ljutit levi, ali oni, stavi neke od tih papira, samo zacrni sve svoje podatke, i napišeš "levi" i to je to..asilovski wrote:e aj ne seriLeviathan2 wrote:
koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepove
pleme? to si zaboravio..
Leviathan2 wrote:a koji se kurac guras svugdje?Noor wrote:asilovski wrote:Svele je kišna glista naspram Levog, ali samo da te ispravim Levi ima 15 patenata i 5 + 2 državljanstva samo mu se ne da ići po putovnicePinochet wrote:mislim da levi često priča bajke.. tuče policajce, ruga se sa sudovima, ima 13patenata, i 5 državljanstava.. nemoj se ljutit levi, ali oni, stavi neke od tih papira, samo zacrni sve svoje podatke, i napišeš "levi" i to je to..asilovski wrote:
e aj ne seri
pleme? to si zaboravio..
čorav si, obratila sam se asili, tko tebe uopće šta pita..
teraj brže bolje po neko 7. državljanstvo
Guest- Guest
sta to znaci za moje tri kuce na ciovu?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Moras s odreci stranog,, ne znm da li su kao Nijemci dozvolili psojedovanje drzavljanstva drzave EU uz austrijsko ali ima jedna fora ;)Leviathan2 wrote:zasto bih srao, istina da se hvalisem alasilovski wrote:e aj ne seriLeviathan2 wrote:koji ce ti kurac, i imam samo dvije, ostalo su samo drzavljanstva bez da sam trosio pare na putovnice i ostale pizdarijea i ne stane mi sve u dzepovePinochet wrote:daj te putovnice i napiši na papirić leviatanLeviathan2 wrote:
u stvari boli me kita os povjerovat il nes :D
cy
bih
hr
ch
cz
it
predan zahtjev za au al nisam siguran da ce mi odobrit bez da se odricem drugih
vidjet cemo
2016-11-17
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kao u Sjevernoj Koreji: Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
Page 5 of 11