Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
Lupaci pečata naprijed, ostali stoj! Yoda, jebi ga...
darth_vader-
2014-04-17
Općenito,bedaci su oni koji se vani prijavljuju na veleposlanstvo.Šuti,skrij,zameti,zamrači sve sto zaradis,nekretnine mos voditi i na svojim pravnim zastupnicima,kao i prihode.Njemackoj ili nekoj drugoj drzavi u kojoj radis,uredno sve placas i to je to...
Guest- Guest
Na osobnoj mora postojati mjesto prebivališta tako da opet dođe na isto.n_razbojnik wrote:Moraš imati važeću osobnu, nitko te ne traži potvrdu o prebivalištu na MUPukaja wrote:je, ali moraš imati prebivalište u momentu kada tražiš pasoš.Leviathan2 wrote:Kajokaja wrote:gluposti, moraš imati prebivalište u hrvatskoj da bi dobio pasoš. i pasoš ima rok na koji se izdaje, npr. 10 godina.govinda wrote:
Ne znam za ikone ali te dvije drzave daju pasose a da ne moras nista posjedovati u tim zemljama, za hrvatski pasos cak ne moras ni zivjeti u Hrvatskoj da bi ga dobio...
može netko koristi pasoš u tom periodu 10 godina ako ga nitko nije odjavio sa prebivališta na kojem se nekada prijavio, ako ga je odjavio onda koristi ispravu koja nije više istinita i blokira se u principu. to je prekršaj..
tamo gdje je nekad stajala adresa ja sad imam oib i nis vise
Guest- Guest
to se onda promijenili propisi...tre911 wrote:Na osobnoj mora postojati mjesto prebivališta tako da opet dođe na isto.n_razbojnik wrote:Moraš imati važeću osobnu, nitko te ne traži potvrdu o prebivalištu na MUPukaja wrote:je, ali moraš imati prebivalište u momentu kada tražiš pasoš.Leviathan2 wrote:Kajokaja wrote:
gluposti, moraš imati prebivalište u hrvatskoj da bi dobio pasoš. i pasoš ima rok na koji se izdaje, npr. 10 godina.
može netko koristi pasoš u tom periodu 10 godina ako ga nitko nije odjavio sa prebivališta na kojem se nekada prijavio, ako ga je odjavio onda koristi ispravu koja nije više istinita i blokira se u principu. to je prekršaj..
2016-11-17
tre911 wrote:Na osobnoj mora postojati mjesto prebivališta tako da opet dođe na isto.n_razbojnik wrote:Moraš imati važeću osobnu, nitko te ne traži potvrdu o prebivalištu na MUPukaja wrote:je, ali moraš imati prebivalište u momentu kada tražiš pasoš.Leviathan2 wrote:Kajokaja wrote:
gluposti, moraš imati prebivalište u hrvatskoj da bi dobio pasoš. i pasoš ima rok na koji se izdaje, npr. 10 godina.
vidi to pandurka kaja i stoper tre takvi kao samoproglašene državotvorne sive eminencije stopiraju napredak društva oni uživaju u zabranama svih vrsta izmišljaju kako kaznit nekoga i utome uživaju.
Guest- Guest
Tebi opet nije dobro? Ajde šetaj glupaneGnječ wrote:tre911 wrote:Na osobnoj mora postojati mjesto prebivališta tako da opet dođe na isto.n_razbojnik wrote:Moraš imati važeću osobnu, nitko te ne traži potvrdu o prebivalištu na MUPukaja wrote:je, ali moraš imati prebivalište u momentu kada tražiš pasoš.Leviathan2 wrote:
Kajo
vidi to pandurka kaja i stoper tre takvi kao samoproglašene državotvorne sive eminencije stopiraju napredak društva oni uživaju u zabranama svih vrsta izmišljaju kako kaznit nekoga i utome uživaju.
Guest- Guest
tre911 wrote:Tebi opet nije dobro? Ajde šetaj glupaneGnječ wrote:tre911 wrote:Na osobnoj mora postojati mjesto prebivališta tako da opet dođe na isto.n_razbojnik wrote:Moraš imati važeću osobnu, nitko te ne traži potvrdu o prebivalištu na MUPukaja wrote:
je, ali moraš imati prebivalište u momentu kada tražiš pasoš.
smrdiš jako smrdiš evo tebi jedan brutalni nabijem ti ga do slijepog crijeva ustašo
Guest- Guest
Ako te počnem tući opet ćeš kmečati da me treba banirati i psovati mi majku, nisi ti dostojan rasprave samnom, ti si jednostavno idiot kojega treba ovako šutnuti kao ja tebe i tu sva priča završava. Kad mi se bude dalo opet ću te nalemati a do tada budi kuš i bolje za tvoje zdravlje da me zaobilaziš.Gnječ wrote:tre911 wrote:Tebi opet nije dobro? Ajde šetaj glupaneGnječ wrote:tre911 wrote:Na osobnoj mora postojati mjesto prebivališta tako da opet dođe na isto.n_razbojnik wrote:
Moraš imati važeću osobnu, nitko te ne traži potvrdu o prebivalištu na MUPu
smrdiš jako smrdiš evo tebi jedan brutalni nabijem ti ga do slijepog crijeva ustašo
Guest- Guest
tre911 wrote:Ako te počnem tući opet ćeš kmečati da me treba banirati i psovati mi majku, nisi ti dostojan rasprave samnom, ti si jednostavno idiot kojega treba ovako šutnuti kao ja tebe i tu sva priča završava. Kad mi se bude dalo opet ću te nalemati a do tada budi kuš i bolje za tvoje zdravlje da me zaobilaziš.Gnječ wrote:tre911 wrote:Tebi opet nije dobro? Ajde šetaj glupaneGnječ wrote:tre911 wrote:
Na osobnoj mora postojati mjesto prebivališta tako da opet dođe na isto.
šta ćeš ti jadniče nesretni moš samo lijepit smajliće. reko sam ti javi se na p.p. ajd dimi.
Guest- Guest
sa govnima ne komuniciram preko PPa, njih jednostavno zaobilazim i katkada nehotice stanem na njih pa kmeče kao što ti radiš kmečo maleni.Gnječ wrote:tre911 wrote:Ako te počnem tući opet ćeš kmečati da me treba banirati i psovati mi majku, nisi ti dostojan rasprave samnom, ti si jednostavno idiot kojega treba ovako šutnuti kao ja tebe i tu sva priča završava. Kad mi se bude dalo opet ću te nalemati a do tada budi kuš i bolje za tvoje zdravlje da me zaobilaziš.Gnječ wrote:tre911 wrote:Tebi opet nije dobro? Ajde šetaj glupaneGnječ wrote:
šta ćeš ti jadniče nesretni moš samo lijepit smajliće. reko sam ti javi se na p.p. ajd dimi.
Guest- Guest
tre911 wrote:sa govnima ne komuniciram preko PPa, njih jednostavno zaobilazim i katkada nehotice stanem na njih pa kmeče kao što ti radiš kmečo maleni.Gnječ wrote:tre911 wrote:Ako te počnem tući opet ćeš kmečati da me treba banirati i psovati mi majku, nisi ti dostojan rasprave samnom, ti si jednostavno idiot kojega treba ovako šutnuti kao ja tebe i tu sva priča završava. Kad mi se bude dalo opet ću te nalemati a do tada budi kuš i bolje za tvoje zdravlje da me zaobilaziš.Gnječ wrote:tre911 wrote:
Tebi opet nije dobro? Ajde šetaj glupane
dobro ajde marš. leva....leva...leva...strojevi korak leva leva napred marš u... da ti ne kažem gdje.
Guest- Guest
eni njuz po ovom pitanju odnosno temi?
Guest- Guest
zaradjeno i priskrbljeno profit sam sve potrosio i investirao u stosta..za poreznu nije ostalo nish..etoc..
Guest- Guest
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kao u Sjevernoj Koreji: Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
Page 11 of 11