Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Porezna uprava počela je veliki lov na iseljeništvo
Sve dok se balkanski narodi ponasaju kao telad i ovce za štriganje,dotac ce ih vlast ovako moci i jebat u mozag.Namjerno nisam rekao zdrav,jer nije zdrav,ako dopustis da ti guli kozu a ti sutis
Guest- Guest
jesi se ti to za stalno vratio iz germanije ili čekaš da malo otopli... ožujak jel..
2015-08-08
ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
2014-12-30
veber wrote:ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
zapravo ne..
normalno...neko se u ovoj prici pravi budala...veber wrote:ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
2016-11-17
hajde objasni zasto ne?tiefpunkt wrote:veber wrote:ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
zapravo ne..
2016-11-17
Kako i rekoh,zovu budale da potpisu punomoćje,pa da te guze kako hoce.Uz punomoc,poreznoj si najebo.No nitko te ZAKONSKKI ne moze natjerati da potpises
Guest- Guest
pa tu gdje si se odrekao državljanstva pred novu godinu...
2015-08-08
Da oni mogu sto hoce zakonski,ne bi te niti zvali da dojdes u Poreznu.Treba im tvoj potpis.
Guest- Guest
govinda wrote:hajde objasni zasto ne?tiefpunkt wrote:veber wrote:ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
zapravo ne..
iz prve ruke znam, iz druge, treće i evo i iz asiline..
pa šta bih pobrkao.... :))
2015-08-08
to sto hrvatska drzava krsi sporazume koje je sama potpisala i pljacka svoje gradjane je jedno...platis porez u Njemackoj i niko ti ga u Hrvatskoj ne moze naplatiti opet..stvar prosta...naplate ti porez, tuzis drzavu...tiefpunkt wrote:govinda wrote:hajde objasni zasto ne?tiefpunkt wrote:veber wrote:ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
zapravo ne..
2016-11-17
Jah,i onda se cudite kako vas drzava guli,Banke vas gule,Ovi i Oni vas gule,a ljeni ste pogledati uporiste u zakonima,ili procitati ono sitnim slovima,pa se cudite kao Pura dreku svom,kad vas nes opauci po glavi.nije da bi vam pravosudje nešto pomoglo,ali bar bi znali otkud vjetar puse.tiefpunkt wrote:govinda wrote:hajde objasni zasto ne?tiefpunkt wrote:veber wrote:ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
zapravo ne..
Guest- Guest
naša država je metastazirala u levijatana pijavicu koji siše krv ljudima, ja samo ne želim kaznu platiti, inače, većina ljudi govori koje sam slušao govore kako jedva čekaju uzet njemačko, austrijsko itd državljanstvo i raskinuti s hrvatskom.. ja o tome ni ne pomišljam, ali mi je žao što je država natjerala ljude da tako razmišljaju..
pokusaj pljacke gradjana koji ce na kraju i uspjeti jer ce svi saviti siju...pismejker wrote:Jah,i onda se cudite kako vas drzava guli,Banke vas gule,Ovi i Oni vas gule,a ljeni ste pogledati uporiste u zakonima,ili procitati ono sitnim slovima,pa se cudite kao Pura dreku svom,kad vas nes opauci po glavi.nije da bi vam pravosudje nešto pomoglo,ali bar bi znali otkud vjetar puse.tiefpunkt wrote:govinda wrote:hajde objasni zasto ne?tiefpunkt wrote:veber wrote:ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
zapravo ne..
2016-11-17
ja imam desetak prijatelja i dobrih poznanika koji su unazad par godina otišli van delat... sve i jedan od njih je u kratkom roku povukao i žene i djecu za sobom i tu je priča završena za gulikože...
2015-08-08
govinda wrote:to sto hrvatska drzava krsi sporazume koje je sama potpisala i pljacka svoje gradjane je jedno...platis porez u Njemackoj i niko ti ga u Hrvatskoj ne moze naplatiti opet..stvar prosta...naplate ti porez, tuzis drzavu...tiefpunkt wrote:govinda wrote:hajde objasni zasto ne?tiefpunkt wrote:veber wrote:ako radis primjerice u de i tamo si prijavljen placas porez de i porezna ti moze pusit kuracjer si svoju obavezu ispunio, bez obzira na drzavljanstvo.
zapravo ne..
i ja sam u početku tupio o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja, i države imaju uglavnom bilateralne ugovore o tome, ali kad izravno pričaš s nekim iz porezne, to je čvrsti i definitivni plan koji će izvršiti kako god znaju.. pa i ovrhama, što mislim da je i cilj sveg ovog..
Auhhh..!!! Ti Tiefpunkt si san snova tih Derača Kože Naroda.Samo lezi i prepusti se..ne zelis platiti kaznu??Ljudi kad popizde spremni su ...ehhh sad...ne valja ostavljati inkrimirani otisak,ali se nadam bar odredjenom broju takvih.
dakle,Tiefpunkt,tebe ce primjer pozvati,ti ces doći,i reci potpiši,a ako ne potpises ,tjeracemo te na sud,a posto je sud takav kakav jeste,najebo si.I to je to???
dakle,Tiefpunkt,tebe ce primjer pozvati,ti ces doći,i reci potpiši,a ako ne potpises ,tjeracemo te na sud,a posto je sud takav kakav jeste,najebo si.I to je to???
Guest- Guest
ja sam za smanjenje poreza
manji porezi bi doveli do većeg deficita državnog proračuna i povećanja javnog duga (nominalno)
nažalost većina građana koji glasaju na izborma su protiv povećanja deficita, protiv rasta duga, pa tako i protiv smanjenja poreza
manji porezi bi doveli do većeg deficita državnog proračuna i povećanja javnog duga (nominalno)
nažalost većina građana koji glasaju na izborma su protiv povećanja deficita, protiv rasta duga, pa tako i protiv smanjenja poreza
Last edited by deda on 26/1/2017, 18:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Similar topics
» Kao u Sjevernoj Koreji: Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
» Porezna uprava Klemmu oprostila 600.000 kuna PDV-a?
» porezna uprava objavili listu (svoga) srama
» Porezna uprava proglasila totalni rat protiv malih poduzetnika
» Porezna uprava može zabraniti bilo koju web stranicu
Page 2 of 11