serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
scorpion-
2014-04-18
Re: serie A 2015/2016
mandžo je u karijeri postigao toliko da se rijetko koji hrvatski nogometaš usudi usporedivat s njim. tu naravno spada i bokšić.fridrih_niche wrote:S malim Marseilleom diga Kup Prvaka ka najbolji igrač kluba...operw wrote:igrao je još za middlesborough, lazio, marseille redom klubovi drugog europskog razreda koji s vremena na vrijeme jednom u 100 godina iznenade. slično kao kale sad kad igra za fiorentinu.
i igrao je bokšić za Juventus i tom je prigodom postigao 3 gola
I to kad su mogla igrat samo tri stranca (znaci, Mandzo ne bi igra nigdi van Sl. Broda)...
I jos napravija rekordan transfer na svitu u tom trenutku...
Ne trolaj bar velikog Alena, za ostalo me boli kurac...
;)
Guest- Guest
Kako najveci talijanski klub samara jadne fasiste
Boze kakav igrac je taj higuain,jos jedan spektakularan gol
Mocni mandzukic pokazao da je klasa ,asist za dybalu...mister je pogodio sa formacijom,od prve minute sa tri napadaca
Boze kakav igrac je taj higuain,jos jedan spektakularan gol
Mocni mandzukic pokazao da je klasa ,asist za dybalu...mister je pogodio sa formacijom,od prve minute sa tri napadaca
zvijer,najbolji hrvatski napadač...igra u oba smjera.zato obrana i je čvršća,a ne kao real kad ronaldo-isco-karim drkaju kurac i ne pomažu pa obrana pliva
svi se mijenjaju ali zvijer ostaje do krajamuckodjubre wrote:zvijer,najbolji hrvatski napadač...igra u oba smjera.zato obrana i je čvršća,a ne kao real kad ronaldo-isco-karim drkaju kurac i ne pomažu pa obrana pliva
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
vidio je što bude kada zvijer ne igrajalnirajko wrote:svi se mijenjaju ali zvijer ostaje do krajamuckodjubre wrote:zvijer,najbolji hrvatski napadač...igra u oba smjera.zato obrana i je čvršća,a ne kao real kad ronaldo-isco-karim drkaju kurac i ne pomažu pa obrana pliva
[size=66]Mandžukić oduševio u pobjedi nad Lazijom[/size]
Navijači su oduševljeni.
Mandžukić je najbolji obrambeni napadački ljevokrilni igrač, tepaju mu fanovi.
kakavo pišanje po hejterima
Uz asistenciju, Mandžo je stigao zatvoriti nekoliko udaraca Lazija u vlastitoj polovici i bez ikakve dileme, bio je jedan od najboljih igrača na terenu.
[size=31]Juve Arena se klanja Mandži[/size]
Mario Mandžukić u ulozi lijevog krila snašao se jako dobro, oduševio je (ponovno) požrtvovnošću i igri u oba smjera. Uz asistenciju stigao je zatvoriti nekoliko udaraca Lazija u vlastitoj polovici i bez ikakve dileme, bio je jedan od najboljih igrača na terenu.Navijači su oduševljeni.
Mandžukić je najbolji obrambeni napadački ljevokrilni igrač, tepaju mu fanovi.
kakavo pišanje po hejterima
Jbt Inter u zadnjih 6-7 utakmica ima sve pobjede i opet na 5. mjestu
Cigani proigrali cim su maknuli hrvatohejtera sa kormila
muckodjubre wrote:stigao je zatvoriti nekoliko udaraca Lazija u vlastitoj polovici [/size]
Dobar je Mandžo ovako za zadnji 15-20 minuta kad tribaš zatvoriti utakmicu, stigne blokirati i tako. Iskoristiv u svakom slučaju...
Guest- Guest
Kopiranje Drukerkove situacije: kad ga već ne ide di triba, izmisli neku drugu nebitnu pizdariju...amper1950 wrote:muckodjubre wrote:stigao je zatvoriti nekoliko udaraca Lazija u vlastitoj polovici [/size]
Dobar je Mandžo ovako za zadnji 15-20 minuta kad tribaš zatvoriti utakmicu, stigne blokirati i tako. Iskoristiv u svakom slučaju...
Lukin manjak golova i asista se kompenzira sa predasistencijama...
A Mandzino nesnalaženje pred protivničkim golom u prvi plan izbacuje njegove stoperske sposobnosti...
Sustav poremećenih vrijednosti u punom sjaju...
:8)
Guest- Guest
Kme kme kme
manđina spuštanja lopte su tehnički savršena. i glavom i nogom, pogotovo ove poluvisoke i visoke lopte. kod asista je spustio loptu u milimetar kak treba
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
No unatoč golovima Paula Dybale i Gonzala Higuaina, igrač o kojem se priča je Mario Mandžukić.
Hrvatski napadač je, ne iznenađenje mnogih, pa i samog trenera gostiju Simonea Inzaghija, igrao na lijevom krilu kao nekad u Dinamu. Glavom je asistirao za gol Dybale u 5. minuti kojim je Stara dama načela goste.
Igrao je Mandžo, trčao, borio se, a u jednom trenutku navijači su skandirali i njegovo ime nakon što je prekinuo opasni napad Rimljana.
"Znam da je ludo, no uspjelo je. Mandžukić i Cuadrado na krilima su odradili sjajan posao. Mario zaslužuje pohvale. Bio je odličan kao bočni napadač, ali je i zatvarao prostor. On je neumoran", rekao je trener Massimiliano Allegri.
kakvo šamaranjhe hejtere...
Hrvatski napadač je, ne iznenađenje mnogih, pa i samog trenera gostiju Simonea Inzaghija, igrao na lijevom krilu kao nekad u Dinamu. Glavom je asistirao za gol Dybale u 5. minuti kojim je Stara dama načela goste.
Igrao je Mandžo, trčao, borio se, a u jednom trenutku navijači su skandirali i njegovo ime nakon što je prekinuo opasni napad Rimljana.
"Znam da je ludo, no uspjelo je. Mandžukić i Cuadrado na krilima su odradili sjajan posao. Mario zaslužuje pohvale. Bio je odličan kao bočni napadač, ali je i zatvarao prostor. On je neumoran", rekao je trener Massimiliano Allegri.
kakvo šamaranjhe hejtere...
Ovo je prosto nevjerojatno,vlastiti trener ga glorificira i laze ovaj napaceni narod
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet