serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: serie A 2015/2016
fridrih_niche wrote:Nisu mu je upisali...
:D
A jebem ti...
Ako ništa bar je ima uklizavanja, borija se i sudjelova u akciji kod gola
Guest- Guest
toliko muke za kuracfridrih_niche wrote:Nisu mu je upisali...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Bit ce bolje, drugu utakmicu ce imat par izbijenih baluna van svojih 16 metara...jalnirajko wrote:toliko muke za kuracfridrih_niche wrote:Nisu mu je upisali...
Guest- Guest
Nije mi jasno kako se neki čude što je ovo autogol i kao kako može biti.
Nakon udarca Mandžukića lopta se od grede odbija u teren, uopće ne ide u pravcu gola (ovo je ključno) da bi je golman nespretnom reakcijom sam ugura iza linije. Zato je pripisan ko autogol.
Nakon udarca Mandžukića lopta se od grede odbija u teren, uopće ne ide u pravcu gola (ovo je ključno) da bi je golman nespretnom reakcijom sam ugura iza linije. Zato je pripisan ko autogol.
Guest- Guest
Klub koji zeli trofeje i pobjede kupuje prave igrace pobjednike,zato ovi najjaci klubovi poput bayerna,atletika i juvea kupuju mandzu,a ovi manji poout dnjipra,fiorentine kaleta
Klub kupuje napadača da daje golove i točka...
A Kale da igra u Juventusu (po kvaliteti može igrat) bi zabija 30 golova u Seria A...
Toliko o tome...
Mandzo je propa totalno i to samo ti i Operw (on odnedavno) to ne vidite...
;)
A Kale da igra u Juventusu (po kvaliteti može igrat) bi zabija 30 golova u Seria A...
Toliko o tome...
;)
Guest- Guest
da je bio dobar ostao bi u atleticu, ali za njega je torres doktor i to u 32. godini, u totalnom knockdownu nakon propale epizode u chelseaju, on je sam servisirao reala na SB-u, takvu utakmicu mandžo nema cijelu karijeru.
jedino mu dobro ide uzimanje zasluga za tuđi rad i trud svojih suigrača, a nikad nije bio nikakav faktor i igrač odluke kao i modrić...
uostalom, šamaranje od guardiole sve govori.
"Bilo nam je teško nositi se s Moratom, ali kad je Mandžukić ušao bilo nam je lakše kontrolirati sve. Mandžukić je opasan u kaznenom prostoru, daleko od gola nije"
jedino mu dobro ide uzimanje zasluga za tuđi rad i trud svojih suigrača, a nikad nije bio nikakav faktor i igrač odluke kao i modrić...
uostalom, šamaranje od guardiole sve govori.
"Bilo nam je teško nositi se s Moratom, ali kad je Mandžukić ušao bilo nam je lakše kontrolirati sve. Mandžukić je opasan u kaznenom prostoru, daleko od gola nije"
End- Posts : 21177
2015-08-25
mandžo je od dolaska iz bayerna napredovao, pa tako umjesto da samo zabija golove i vraća se na centar oduzet loptu sad zabija golove, vraća se i do vlastite obrane oduzet loptu. pa je tako dobio nagradu za najboljeg igrača najboljeg kluba starog kontinenta što ga čini i najboljim igračem najjače lige europe.
Guest- Guest
Nikada igrac odluke,osim gola u finalu lp i jos nekim finalima za trofeje ...
Da je,da je...nije svako kvalitet za bayern,atletiko,juve...netko je za dnjipro,fiorentinu itd.fridrih_niche wrote:Klub kupuje napadača da daje golove i točka...
Toliko o tome...
;)
zaboravio sam gdje sad kale igra znam da je svojevremeno odigrao petu u shaktaru o čemu su mediji izvještavali
Guest- Guest
jel onaj korner od pletikosea autogol?amper1950 wrote:Nije mi jasno kako se neki čude što je ovo autogol i kao kako može biti.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Kale je kvalitet Juventusa i to svako sa parom očiju vidi...muckodjubre wrote:Da je,da je...nije svako kvalitet za bayern,atletiko,juve...netko je za dnjipro,fiorentinu itd.fridrih_niche wrote:Klub kupuje napadača da daje golove i točka...
Toliko o tome...
;)
A posto ne igra za njih onda je osuđen na to da trpa jadnog Buffona i pobjeđuje Juvea kad god ih vidi na terenu...
Nazovi NK za golove i pobjede!
<3
Guest- Guest
sreća da Mandžo nije nikada trpao Buffonafridrih_niche wrote:Kale je kvalitet Juventusa i to svako sa parom očiju vidi...muckodjubre wrote:Da je,da je...nije svako kvalitet za bayern,atletiko,juve...netko je za dnjipro,fiorentinu itd.fridrih_niche wrote:Klub kupuje napadača da daje golove i točka...
Toliko o tome...
;)
A posto ne igra za njih onda je osuđen na to da trpa jadnog Buffona i pobjeđuje Juvea kad god ih vidi na terenu...
Nazovi NK za golove i pobjede!
<3
mattia caldara stoper atalante u vlasništvu Juventusa sinoć s 2 gola srušio napoli na sao paolu. klasa
Guest- Guest
trpali i jedan i drugi. mandžo je trpao za pobjede a kale trpa za poraze.
Guest- Guest
jedan pobjednik,drugi gubitnikoperw wrote:trpali i jedan i drugi. mandžo je trpao za pobjede a kale trpa za poraze.
Hahahahaga...operw wrote:trpali i jedan i drugi. mandžo je trpao za pobjede a kale trpa za poraze.
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016