serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: serie A 2015/2016
jel se zajebavaš ili si stvarno strpao mandžu u isti koš s ovima?bafalo wrote:rukavina, carević, ljubojević, manža misliš da će bit nešto kad ono kurac
skripar- Posts : 1031
2015-08-09
fridrih_niche wrote:
Koje pisanje po torinskoj zločinačkoj organizaciji...
:8)
Guest- Guest
odlična ilustracija koja pokazuje koliko je liga prvaka nevažno i smiješno natjecanje u kojem je do prije nekoliko sezona dominirala zvezda, steaua i ekipa, a danas jedan fenjeraš u premiershipu ima veće šanse da osvoji ligu prvaka nego da izbori ostanak u prvom razredu treće lige u europi.
turnirsko natjecanje, ne može se usporedivat s nacionalnim prvenstvom, pogotovo ako je do prije koju godinu bilo na amaterskoj razini svatko ju je osvajao što svjedoče i brojni primjeri jedan od njih je ac milan.
turnirsko natjecanje, ne može se usporedivat s nacionalnim prvenstvom, pogotovo ako je do prije koju godinu bilo na amaterskoj razini svatko ju je osvajao što svjedoče i brojni primjeri jedan od njih je ac milan.
Guest- Guest
bafalo wrote:rukavina, carević, ljubojević, manža misliš da će bit nešto kad ono kurac
Guest- Guest
http://net.hr/sport/nogomet/juventus-optuzen-za-suradnju-s-mafijom-mandzukicevom-i-pjacinom-klubu-prijeti-kazna/
daj više ugasi taj lopovski klub
End- Posts : 21177
2015-08-25
opet kale za tri boda u zadnjoj. kakva smo mi jadna zemlja kad takvog dragulja šikaniramo dok klošari sa vezom igraju ni ne zaslužujemo bolje od stalnih razočarenja
Vise čak nije niti za zajebanciju sta Cacic i ekipa rade našem najboljem napadaču...bafalo wrote:opet kale za tri boda u zadnjoj. kakva smo mi jadna zemlja kad takvog dragulja šikaniramo dok klošari sa vezom igraju ni ne zaslužujemo bolje od stalnih razočarenja
Traje to već dosta godina i trajat ce mu do kraja karijere...
A to se i Pasalicu sprema...
;)
Guest- Guest
još jedan jalni pokušaj napada berlusconia i morattia.End1899 wrote:http://net.hr/sport/nogomet/juventus-optuzen-za-suradnju-s-mafijom-mandzukicevom-i-pjacinom-klubu-prijeti-kazna/
Guest- Guest
kale, santini, kramarić, čop, livaja itd hrpa prosječnih igrača koji igraju u prosječnim europskim klubovima. da ih sve skupa spojiš nebi dobio jednog mandžukićabafalo wrote:opet kale za tri boda u zadnjoj. kakva smo mi jadna zemlja kad takvog dragulja šikaniramo dok klošari sa vezom igraju ni ne zaslužujemo bolje od stalnih razočarenja
Guest- Guest
Pa to je jasno..govori partizan ,no zapravo misli na torinskog giganta koji ima slicne dresoveoperw wrote:nemoj se lagati bracala. znamo da potajno navijaš za Juventus
operw wrote:odlična ilustracija koja pokazuje koliko je liga prvaka nevažno i smiješno natjecanje u kojem je do prije nekoliko sezona dominirala zvezda, steaua i ekipa, a danas jedan fenjeraš u premiershipu ima veće šanse da osvoji ligu prvaka nego da izbori ostanak u prvom razredu treće lige u europi.
Mario Pašalić: "Čačić i ja nemamo nikakav odnos, ne čujemo se niti me kontaktirao. On najbolje vidi i zna što mu treba za reprezentaciju."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sapienti sat...End1899 wrote:Mario Pašalić: "Čačić i ja nemamo nikakav odnos, ne čujemo se niti me kontaktirao. On najbolje vidi i zna što mu treba za reprezentaciju."
;)
Guest- Guest
Bio je u Italiji u posjeti hrvatskim igračima, nije mu se javio, ne kontaktira ga, ništa. I on snosi dio odgovornosti za... Nastavi će se...fridrih_niche wrote:Sapienti sat...End1899 wrote:Mario Pašalić: "Čačić i ja nemamo nikakav odnos, ne čujemo se niti me kontaktirao. On najbolje vidi i zna što mu treba za reprezentaciju."
;)
Guest- Guest
Za repku mu tribaju beskičmenjaci i dupelisci...
A ne osoba koja zagovara Nas Hajduk i od koje Savjetnik nema koristi....
Jebat ga...
;)
A ne osoba koja zagovara Nas Hajduk i od koje Savjetnik nema koristi....
Jebat ga...
;)
Guest- Guest
Tv serviser je upravo reka da ne zeli mladozenji i pashi remetiti mir i koncentraciju u klubovima
Koja briznost jednog izbornika
Ljudina
Koja briznost jednog izbornika
Ljudina
teško i može detektirat kvalitete pašalića i njegovu trenutnu formu koja je uvijek jedan od faktora za reprezentativna okupljanja, obzirom da je zadnjih mjesec do dva proveo na klupi. i onda se još usudi prozivat izbornika reprezentacije, balavac od 20godina, s upitnom kvalitetom, bez natjecateljskog ritma, bez ikakvog igračkog kredibiliteta, i još na takvoj poziciji u konkurenciji jednog modrića, rakitića, brozovića, badelja i kovačića koji su dugi niz godina okosnica veznog reda i najjači forte ove reprezentacije. jeli on sve njih proziva skupa s čačićem i iskaziva nezadovoljstvo jer eto nitko ga nije došao pogledat kad je nekad tamo u sezoni nastupio za klub, rekao bi amper obraz ko opanak.End1899 wrote:Mario Pašalić: "Čačić i ja nemamo nikakav odnos, ne čujemo se niti me kontaktirao. On najbolje vidi i zna što mu treba za reprezentaciju."
s takvim stavom, i s takvim iskazivanjem nepoštovanja prema kolegama i reprentaciji niti ne zaslužuje da ga se etiketira kao potencijalnog reprezentativca, neki drugi igrači i mnogo više su zadužili svoje mjesto pa strpljivo čekaju u redu svoju priliku bez medijski istupa i pompe koju stvara pašalić.
Guest- Guest
operw wrote:teško i može detektirat kvalitete pašalića i njegovu trenutnu formu koja je uvijek jedan od faktora za reprezentativna okupljanja, obzirom da je zadnjih mjesec do dva proveo na klupi. i onda se još usudi prozivat izbornika reprezentacije, balavac od 20godina, s upitnom kvalitetom, bez natjecateljskog ritma, bez ikakvog igračkog kredibiliteta, i još na takvoj poziciji u konkurenciji jednog modrića, rakitića, brozovića, badelja i kovačića koji su dugi niz godina okosnica veznog reda i najjači forte ove reprezentacije. jeli on sve njih proziva skupa s čačićem i iskaziva nezadovoljstvo jer eto nitko ga nije došao pogledat kad je nekad tamo u sezoni nastupio za klub, rekao bi amper obraz ko opanak.End1899 wrote:Mario Pašalić: "Čačić i ja nemamo nikakav odnos, ne čujemo se niti me kontaktirao. On najbolje vidi i zna što mu treba za reprezentaciju."
s takvim stavom, i s takvim iskazivanjem nepoštovanja prema kolegama i reprentaciji niti ne zaslužuje da ga se etiketira kao potencijalnog reprezentativca, neki drugi igrači i mnogo više su zadužili svoje mjesto pa strpljivo čekaju u redu svoju priliku bez medijski istupa i pompe koju stvara pašalić.
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016