Le Pen: EU je mrtva, ali to još ne zna
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Le Pen: EU je mrtva, ali to još ne zna
EU je monstrum država, mega-Jugoslavija, kojom upravljaju birokrate bez ikakve ideje sem da suzbiju nacionalno.max123 wrote:da je evropa ono sto bi trebala bit, nebi nikom bila kurva.ali bas zato sto nije ujedinjena strani igraci(amerika,rusija,azija..)mogu da manipuliraju.eu je daleko od idealnog,ali nema alternative..dzango wrote:
Kako ne može kada jeste? EU je patuljak koji se nizašta ne pita. Vojno i politički podređeni vazal poroznih granica i samoubilačke spoljne i unutrašnje politike.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jel ?max123 wrote:komplicirano!nefunkcionalno i neodrzivo.jer opet seperira ljude i drzave..RayMabus wrote:Ne trebamo ....trebamo eu blokove.max123 wrote:
bas zato tribamo evropu,da bi se zastitili oni manji i slabiji i tako izbjegli surovu prirodu jaceg..
Znaci ako ti nedam da mi vojno komandiraš izbacit ceš me iz eu ?
EU vojsku treba sasjec u korijenu ....srecom pa su Briti izašli tako da su bar oni van toga.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
tocno,nego samo i uvik u kvaliteti.ona ofucana formula i dalje vazi.jedan savez(drzava)je toliko dobra koliko je dobro njezinom najslabijem clanu..pismejker wrote:
Etoc,Israel pola Hrvatske,pa hajd ga unisti.. .Nije poanta u velicini drzave ili masi gradjana,nego u necemu drugom.Ionako nitko povrh 2 milijuna ljudi ne moze skupiti pod oruzje,odnosno mobilizirati,a da to bude ucinkovito logisticki podrzano.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nema nacionalne komande, vojna pitanja zajednički su posao i zabranjena državama. Kao što je prosvjeta nacionalni posao i zabranjen je zajedničkim ustanovama.RayMabus wrote:Rekao sam ti da zaboraviš : to je ulaženje u nacionalnu komandu na mala vrata mic po mic.Regoč wrote:Ray, ne radi se o nacionalnim kontingentima, već jedinstvenoj vojsci s čijom zapovjednom strukturom države članice nemaju ništa. O tom bi odlučivali europski kancelar i parlament.RayMabus wrote:Ne dolazi u obzir ....Njemačka ...dakle politicka stranka u Njemačkoj i Francuskoj postavlja politicke generale na celo eu vojske .....nedolazi u obzir da mi takvi naređuju.Regoč wrote:Džangovo opažanje jasno kaže na kojim područjima Eunija mora biti jedinstvena: vanjska i obrambena politika, a iza toga mora stajati snažna privrjeda i moćne oružane snage. Sve ostalo u državne ruke.
Samo je trebalo SVE zakone izjednaciti za sve drzave,pa vi nacionalno pjevajte borbene.dzango wrote:EU je monstrum država, mega-Jugoslavija, kojom upravljaju birokrate bez ikakve ideje sem da suzbiju nacionalno.max123 wrote:da je evropa ono sto bi trebala bit, nebi nikom bila kurva.ali bas zato sto nije ujedinjena strani igraci(amerika,rusija,azija..)mogu da manipuliraju.eu je daleko od idealnog,ali nema alternative..dzango wrote:
Kako ne može kada jeste? EU je patuljak koji se nizašta ne pita. Vojno i politički podređeni vazal poroznih granica i samoubilačke spoljne i unutrašnje politike.
Guest- Guest
SMRT EU.
EU TREBA POKOPAT.
EU TREBA POKOPAT.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kvaliteta,vjerovatno mislis na odnos u narodu,koji nije razjedinjen.max123 wrote:tocno,nego samo i uvik u kvaliteti.ona ofucana formula i dalje vazi.jedan savez(drzava)je toliko dobra koliko je dobro njezinom najslabijem clanu..pismejker wrote:
Etoc,Israel pola Hrvatske,pa hajd ga unisti.. .Nije poanta u velicini drzave ili masi gradjana,nego u necemu drugom.Ionako nitko povrh 2 milijuna ljudi ne moze skupiti pod oruzje,odnosno mobilizirati,a da to bude ucinkovito logisticki podrzano.
razlicitih stavova i misljenja ce uvijek biti pa i onih politickih.TO nije razlog za razjedinjavanje u narodu.Upravo ono sto se u vas dogadja.Tko drugacije misli,drzavni je neprijatelj.
Guest- Guest
Ja bih je ostavio onako na tlu da se ucrva i da je pohode lesinari i ostali strvinariRayMabus wrote:SMRT EU.
EU TREBA POKOPAT.
Guest- Guest
Ne, to bi dovelo do međuregijskih kontinentskih ratovah, slično katoličko-protestantskim ratovima u 16. i 17. stoljeću.RayMabus wrote:Ima alternative : eu blokovi.max123 wrote:da je evropa ono sto bi trebala bit, nebi nikom bila kurva.ali bas zato sto nije ujedinjena strani igraci(amerika,rusija,azija..)mogu da manipuliraju.eu je daleko od idealnog,ali nema alternative..dzango wrote:
jos jednom,nacionalna drzava nema buducnost.evropa je samo pocetak.inace nam slijede ratovi nacionalnih drzava.znaci,bez zajednicke vojske,uskladjenja svih drustvenih,gospodarskih i politickih normi nema napretka...RayMabus wrote:
EU vojsku treba sasjec u korijenu ....srecom pa su Briti izašli tako da su bar oni van toga.
2015-10-28
...nije tocno...ja cak uvazavam misljenje primjerice nekog branitelja naravno kojeg znam da ej branio hrvatsku pogotovo dragovoljca...koji ima neke kritike na racun drzave..ali ne priznajem kritike onih koji nista nisu dali za ov drzavu u najtezim vremenima nego su se skrivali...ili ejdnostavno bili pasivni..ne racunam tu samo vojno...nego da su u obrani sujedlovali humanitarno,politicki,pomagali...pismejker wrote:Kvaliteta,vjerovatno mislis na odnos u narodu,koji nije razjedinjen.max123 wrote:tocno,nego samo i uvik u kvaliteti.ona ofucana formula i dalje vazi.jedan savez(drzava)je toliko dobra koliko je dobro njezinom najslabijem clanu..pismejker wrote:
razlicitih stavova i misljenja ce uvijek biti pa i onih politickih.TO nije razlog za razjedinjavanje u narodu.Upravo ono sto se u vas dogadja.Tko drugacije misli,drzavni je neprijatelj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Poslije onda slijedi nadjacavanje etnosa koji se brze razmnozava.Ebi ga,islamdžije tu vode neprikosnoveno.
Guest- Guest
Integracije treba da se razvijaju prirodnim putem, povijesnim hodom a ne umjetnim i nasilnim stvaranjem nadnacionalne super-države koja ubrzano srlja u potpuni totalitarizam.max123 wrote:jos jednom,nacionalna drzava nema buducnost.evropa je samo pocetak.inace nam slijede ratovi nacionalnih drzava.znaci,bez zajednicke vojske,uskladjenja svih drustvenih,gospodarskih i politickih normi nema napretka...RayMabus wrote:
JA sam od početka bio svjestan da od ovakvog koncepta EU nema ništa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
mislim na drzave u sklopu eu..pismejker wrote:Kvaliteta,vjerovatno mislis na odnos u narodu,koji nije razjedinjen.max123 wrote:tocno,nego samo i uvik u kvaliteti.ona ofucana formula i dalje vazi.jedan savez(drzava)je toliko dobra koliko je dobro njezinom najslabijem clanu..pismejker wrote:
2015-10-28
Naravno da će uviek biti problemah, neće poviest stati. Ako Eunija postane opterećenje, razdružit ćemo se.vuksadinare wrote:...osobno mislim da ej neki oblik rata neizbjezan..radilo se o politickom soliranju ili nekakvim novim ogranicenim udruzivanjem...sad ovi msulimani tj migranti nesto to malo drze na okupu..zbog straha..ali akd se to rijesi..i kad prestane ta opasnost...pojavice se drugi problemi
Fuk..Daj pogledaj oko sebe.Ustasko-partizanska retorika ne jenjava.Mamac za telad,dok lopovi pustaju korijenje sve dublje u vlasti,cijagod ona bila.vuksadinare wrote:...nije tocno...ja cak uvazavam misljenje primjerice nekog branitelja naravno kojeg znam da ej branio hrvatsku pogotovo dragovoljca...koji ima neke kritike na racun drzave..ali ne priznajem kritike onih koji nista nisu dali za ov drzavu u najtezim vremenima nego su se skrivali...ili ejdnostavno bili pasivni..ne racunam tu samo vojno...nego da su u obrani sujedlovali humanitarno,politicki,pomagali...pismejker wrote:Kvaliteta,vjerovatno mislis na odnos u narodu,koji nije razjedinjen.max123 wrote:tocno,nego samo i uvik u kvaliteti.ona ofucana formula i dalje vazi.jedan savez(drzava)je toliko dobra koliko je dobro njezinom najslabijem clanu..pismejker wrote:
Guest- Guest
Put u propast.pismejker wrote:Samo je trebalo SVE zakone izjednaciti za sve drzave,pa vi nacionalno pjevajte borbene.dzango wrote:EU je monstrum država, mega-Jugoslavija, kojom upravljaju birokrate bez ikakve ideje sem da suzbiju nacionalno.max123 wrote:da je evropa ono sto bi trebala bit, nebi nikom bila kurva.ali bas zato sto nije ujedinjena strani igraci(amerika,rusija,azija..)mogu da manipuliraju.eu je daleko od idealnog,ali nema alternative..dzango wrote:
krajnji cilj mora bit "evropljanin".znaci,nema vise vrancuz,inglez,njemac,kurac-palac.i taj osjecaj mora postat, kadtad,prirodan.znaci,ja sam evropljanin i nema dalje...pismejker wrote:Poslije onda slijedi nadjacavanje etnosa koji se brze razmnozava.Ebi ga,islamdžije tu vode neprikosnoveno.
2015-10-28
SVE za SVE ISTO,je jedini recept.asto primjer u RH da se placa veci pidivi,a jos se placa i neka trosarina,stogodtobilo.Izmedju svega,to bi palo na europskim sudovima.Regoč wrote:Put u propast.pismejker wrote:Samo je trebalo SVE zakone izjednaciti za sve drzave,pa vi nacionalno pjevajte borbene.dzango wrote:EU je monstrum država, mega-Jugoslavija, kojom upravljaju birokrate bez ikakve ideje sem da suzbiju nacionalno.max123 wrote:da je evropa ono sto bi trebala bit, nebi nikom bila kurva.ali bas zato sto nije ujedinjena strani igraci(amerika,rusija,azija..)mogu da manipuliraju.eu je daleko od idealnog,ali nema alternative..dzango wrote:
Guest- Guest
Mudar omjer između zajedništva i posebnosti je put za Euniju.
Lako je to kultiviranom europljaninu objasniti,ali daj ti to objasni jednom Kozojebu,kojem je prosjecni europeid,prvo nevjernik,drugo,Kuranom legitimno propisana meta,za pokoravanje,pa i istrebljivanje.max123 wrote:krajnji cilj mora bit "evropljanin".znaci,nema vise vrancuz,inglez,njemac,kurac-palac.i taj osjecaj mora postat, kadtad,prirodan.znaci,ja sam evropljanin i nema dalje...pismejker wrote:Poslije onda slijedi nadjacavanje etnosa koji se brze razmnozava.Ebi ga,islamdžije tu vode neprikosnoveno.
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mrtva usta ne govore...
» Pronađena mrtva vojnikinja
» lepa glupa i mrtva
» Mrtva trka i nakon suceljavanja
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
» Pronađena mrtva vojnikinja
» lepa glupa i mrtva
» Mrtva trka i nakon suceljavanja
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH