lepa glupa i mrtva
Page 1 of 1
lepa glupa i mrtva
serbia darwin award
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/djevojka-19-pala-s-krova-zgrade-dok-je-snimala-video-s-prijateljima-iva-je-hodala-unatrag-nije-shvatila-da-je-blizu-ruba-izgubila-je-ravnotezu/8706545/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/djevojka-19-pala-s-krova-zgrade-dok-je-snimala-video-s-prijateljima-iva-je-hodala-unatrag-nije-shvatila-da-je-blizu-ruba-izgubila-je-ravnotezu/8706545/
Svako zivo bice ima instinkt opstanka, meni je naprosto neshvatljiv nedostatak ovoga instinkta kod dijela mladje populacije. To je osudjeno na smrt.
omni-
2014-04-12
Re: lepa glupa i mrtva
Po naslovu,,lepa glupa i mrtva'' pomislih da se opet radi o nekim glupačama koje su kozojebi silovali i dekapitirali kao one skandinavske turistice u Maroku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
najbolji su kad nabiju slusalice i setaju prugom
strava
vecina ljudi na toj visini instiktivno legne na tlo i ne mice se od straha zbog moguceg pada
bem ti selfi i budalastine
strava
vecina ljudi na toj visini instiktivno legne na tlo i ne mice se od straha zbog moguceg pada
bem ti selfi i budalastine
dijagram-
2015-08-09
Imao sam prilike vidit desetine ljudi kako sjede u neposrednoj blizini,ali nitko ne priča ni skim,već svi bulje u mobitele,kao da su hipnotizirani.Ajd,ne čudi me za balavurdiju,već i stare konjine i kobile.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
omni wrote:Svako zivo bice ima instinkt opstanka, meni je naprosto neshvatljiv nedostatak ovoga instinkta kod dijela mladje populacije. To je osudjeno na smrt.
Odrastalo u filingu apsolutne sigurnosti malog princa ili princeze,a putem umnodeformiranog lijevoliberalnoindividualistickog pogleda na svijet oko sebea,nije mogla drugacije niti zavrsiti..
gledao sam situacije gdje puno mladih ljudi doslovno rizikuje zivot da bi stvorili neki selfi zapis i postavili ga na neki "drustveni2 medij u nadi da ce skupiti nesh lajkova i postati fejmes..to je jako prisutno u Jemerici.,.
Guest- Guest
krivi i roditelji sto ne zele komunicirati sa djecom i poducavati ih zivotnim stvarima,nego im tutnu u ruke one gladece gadžete da miruju...
Guest- Guest
Jel uspjela snimiti što? Jel mobitel ostao čitav?
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Umrla Lepa Smoje
» Daleko ti lepa kuća
» Le Pen: EU je mrtva, ali to još ne zna
» Lepa sela lepo gore
» TITO: "Daleko vam lepa kuća"
» Daleko ti lepa kuća
» Le Pen: EU je mrtva, ali to još ne zna
» Lepa sela lepo gore
» TITO: "Daleko vam lepa kuća"