Le Pen: EU je mrtva, ali to još ne zna
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Le Pen: EU je mrtva, ali to još ne zna
Ne kažem ja da je Karamarko pametan, samo da je pokušao tu ekipu eliminirati mičući ih iz Hrvatske.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
..da....ali jednostavno nije znao takticki odigrati..on jso posteno nije zasjeo na celno mjesto hdz-a a vec je sve karte otkrio i dao protivnickoj ekipi dovoljno da se pripremi za njega......narocito ovoj medijskoj...Regoč wrote:Ne kažem ja da je Karamarko pametan, samo da je pokušao tu ekipu eliminirati mičući ih iz Hrvatske.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mediji su uviek neprijateljski prema svemu hrvatskomu.
Ostaje samo da je pokapamo i upalimo sveću. Svakom zlu dođe kraj.provocator wrote:Europska unija je neuspješni eksperiment i zato s njom treba završiti. EU je mrtva, ali još ne zna to. Doživjela je neuspjeh u svakom pogledu: u ekonomskom - što podrazumijeva vrlo slab gospodarski rast, u socijalnom - pri čemu raste siromaštvo, a nezaposlenost je na visokoj razini, i u sigurnosnom, jer EU nije u stanju zaštititi svoje granice i ne može nas zaštititi od terorizma", rekla je čelnica francuske krajnje desničarske stranke Nacionalni front Marine Le Pen.
dzango wrote:Ostaje samo da je pokapamo i upalimo sveću. Svakom zlu dođe kraj.provocator wrote:Europska unija je neuspješni eksperiment i zato s njom treba završiti. EU je mrtva, ali još ne zna to. Doživjela je neuspjeh u svakom pogledu: u ekonomskom - što podrazumijeva vrlo slab gospodarski rast, u socijalnom - pri čemu raste siromaštvo, a nezaposlenost je na visokoj razini, i u sigurnosnom, jer EU nije u stanju zaštititi svoje granice i ne može nas zaštititi od terorizma", rekla je čelnica francuske krajnje desničarske stranke Nacionalni front Marine Le Pen.
oće doć vučić na parastos?
Čuj da dođe. Ja bi njega u sanduk. Putuj igumane.marcellus wrote:dzango wrote:Ostaje samo da je pokapamo i upalimo sveću. Svakom zlu dođe kraj.provocator wrote:Europska unija je neuspješni eksperiment i zato s njom treba završiti. EU je mrtva, ali još ne zna to. Doživjela je neuspjeh u svakom pogledu: u ekonomskom - što podrazumijeva vrlo slab gospodarski rast, u socijalnom - pri čemu raste siromaštvo, a nezaposlenost je na visokoj razini, i u sigurnosnom, jer EU nije u stanju zaštititi svoje granice i ne može nas zaštititi od terorizma", rekla je čelnica francuske krajnje desničarske stranke Nacionalni front Marine Le Pen.
oće doć vučić na parastos?
Le penka americka marioneta ali mi to znamo...zanimljivo je kako srbadija i sokadija svrsavaju na lepenku i zaklinju se u nju i u Ameriku...
2016-11-17
Poture, idi siluj dvanaestogodišnje djevice. Le Pen i Trump otvaraju mogućnost napuštanja anacionalne multikulturne politike i moralnoga relativizma. Što će biti, vidjet ćemo, ali nadati se možemo.govinda wrote:Le penka americka marioneta ali mi to znamo...zanimljivo je kako srbadija i sokadija svrsavaju na lepenku i zaklinju se u nju i u Ameriku...
bojim se da jacanje nacionalnih drzava i slabljenje evrope vodi opet ratovima.no,vidit cemo..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ma jebem ja tebi materRegoč wrote:Poture, idi siluj dvanaestogodišnje djevice. Le Pen i Trump otvaraju mogućnost napuštanja anacionalne multikulturne politike i moralnoga relativizma. Što će biti, vidjet ćemo, ali nadati se možemo.govinda wrote:Le penka americka marioneta ali mi to znamo...zanimljivo je kako srbadija i sokadija svrsavaju na lepenku i zaklinju se u nju i u Ameriku...
2016-11-17
govinda wrote:ma jebem ja tebi materRegoč wrote:Poture, idi siluj dvanaestogodišnje djevice. Le Pen i Trump otvaraju mogućnost napuštanja anacionalne multikulturne politike i moralnoga relativizma. Što će biti, vidjet ćemo, ali nadati se možemo.govinda wrote:Le penka americka marioneta ali mi to znamo...zanimljivo je kako srbadija i sokadija svrsavaju na lepenku i zaklinju se u nju i u Ameriku...
po koji put?
Guest- Guest
moguce..cim ti jaca nacionalna drzava jacaju ti i zahtjevi narocito prema susjedima..obicno su to mahom teritorijalni..zatim ekonomski...i neke odrpije povijesne nesuglasice...javlja ti se ona potrebna adrenalinska doza domoljublja....max123 wrote:bojim se da jacanje nacionalnih drzava i slabljenje evrope vodi opet ratovima.no,vidit cemo..
2015-09-08
Ovisi na kojim bi poljima jačali. Uz Le Penku neće biti europske vojske, uz Mogherinicu neće biti kršćanskih vrjednotah. A ja bih oboje. Tko mi to nudi? Fillon?max123 wrote:bojim se da jacanje nacionalnih drzava i slabljenje evrope vodi opet ratovima.no,vidit cemo..
a kad mu se svidja a ja ispunjavam ljudima zeljeNoor wrote:govinda wrote:ma jebem ja tebi materRegoč wrote:Poture, idi siluj dvanaestogodišnje djevice. Le Pen i Trump otvaraju mogućnost napuštanja anacionalne multikulturne politike i moralnoga relativizma. Što će biti, vidjet ćemo, ali nadati se možemo.govinda wrote:Le penka americka marioneta ali mi to znamo...zanimljivo je kako srbadija i sokadija svrsavaju na lepenku i zaklinju se u nju i u Ameriku...
po koji put?
2016-11-17
Le Penn je mrtva samo to još nezna ...pokopat ce je Filon na izborima.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
evropa ma kakva neshesna bila,odrzala je mir zadnjih 70-ak godina...vuksadinare wrote:moguce..cim ti jaca nacionalna drzava jacaju ti i zahtjevi narocito prema susjedima..obicno su to mahom teritorijalni..zatim ekonomski...i neke odrpije povijesne nesuglasice...javlja ti se ona potrebna adrenalinska doza domoljublja....max123 wrote:bojim se da jacanje nacionalnih drzava i slabljenje evrope vodi opet ratovima.no,vidit cemo..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Jačanje nacionalnih država je jačanje i Evrope. Evropa nikada nije bila slabija nego danas.max123 wrote:bojim se da jacanje nacionalnih drzava i slabljenje evrope vodi opet ratovima.no,vidit cemo..
Da sam balija, sad bih ti silovao kćer djevicu na Ćabi. No, nisam, samo se molim Bogu da te odvrati od puta Zla.govinda wrote:ma jebem ja tebi materRegoč wrote:Poture, idi siluj dvanaestogodišnje djevice. Le Pen i Trump otvaraju mogućnost napuštanja anacionalne multikulturne politike i moralnoga relativizma. Što će biti, vidjet ćemo, ali nadati se možemo.govinda wrote:Le penka americka marioneta ali mi to znamo...zanimljivo je kako srbadija i sokadija svrsavaju na lepenku i zaklinju se u nju i u Ameriku...
stavovi le penke bez obzira i akd bi dosla prava desnica u hrvatskoj na vlast..ne bi bili podudarni...ima dosta razlika..la penka nije krscanski bas nastrojena...za razliku od nase desnice...neke povijesna gledista nam se ne podudaraju..le penka za razliku recimo od trumpa nikad s enije izjasnila da se francuska ne bi mjesala u unutarnje stvari drugih drzava...dosta je konfliktna osoba...Regoč wrote:Ovisi na kojim bi poljima jačali. Uz Le Penku neće biti europske vojske, uz Mogherinicu neće biti kršćanskih vrjednotah. A ja bih oboje. Tko mi to nudi? Fillon?max123 wrote:bojim se da jacanje nacionalnih drzava i slabljenje evrope vodi opet ratovima.no,vidit cemo..
2015-09-08
govinda wrote:a kad mu se svidja a ja ispunjavam ljudima zeljeNoor wrote:govinda wrote:ma jebem ja tebi materRegoč wrote:Poture, idi siluj dvanaestogodišnje djevice. Le Pen i Trump otvaraju mogućnost napuštanja anacionalne multikulturne politike i moralnoga relativizma. Što će biti, vidjet ćemo, ali nadati se možemo.govinda wrote:Le penka americka marioneta ali mi to znamo...zanimljivo je kako srbadija i sokadija svrsavaju na lepenku i zaklinju se u nju i u Ameriku...
po koji put?
ti si stvarno dopuštaš previše
Guest- Guest
kako se uzme..mnoge desnice u europi nemaju ista gledista sa drugim desnicama u drugim drzavama...eto npr desnica u hravstkoj i desnica u srbiji bi uvijek bila na rubu ili u konfliktoj situaciji...mađarska i rumunsjka desnica se gledaju takorec preko nisana...poljaci i rusi...polajci i njemci....engleska desnica i irska desnica..ima toga..ne bi abs rekao da bi se radilo na ajcanju europe...vise podjeledzango wrote:Jačanje nacionalnih država je jačanje i Evrope. Evropa nikada nije bila slabija nego danas.max123 wrote:bojim se da jacanje nacionalnih drzava i slabljenje evrope vodi opet ratovima.no,vidit cemo..
2015-09-08
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Mrtva usta ne govore...
» Pronađena mrtva vojnikinja
» lepa glupa i mrtva
» Mrtva trka i nakon suceljavanja
» NAPAD NA POLICIJU: 4 MRTVA, 11 RANJENIH
» Pronađena mrtva vojnikinja
» lepa glupa i mrtva
» Mrtva trka i nakon suceljavanja