Donald Trump - inauguracija
Page 23 of 31
Page 23 of 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
Neve wrote:pa ako ne želiš, kako bi te žena onda mogla promijeniti.. drogom u čaju, sugestijom, hipnozom..?deda wrote:oženio se...
ja neću nikad, ne želim se mijenjati
on se neće nikad ženit....:)
Deda je mlad....sve to ispod 30 balavurdnija...drčni, ta će njima netko ...
čista biologija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a onda je svizac zamotao čokoladicupismejker wrote:Ma imas one gel umetke i sto haj teh sranja,da cura lebdi kao na oblacima u tim stilettima.Nema vise mucenja.Neve wrote:kad smo već kod nogu i Melanije, njoj svaka čast na izdržljivosti.. toliko sati paradiranja i stajanja na 12tak cm stiletto-potpeticama
mislim, vidi se da ti to nikad nisi imao na nogama
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Eroo wrote:Naša. Pazi šta pričaš.epikur37 wrote:Ne mislim da se Hrvatska treba pridružiti sankcijama bilo kome, izjavila je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko, na upit treba li se Hrvatska pridružiti sankcijama koje su SAD uvele Miloradu Dodiku.
Naša Željana :)
da, da čovin kadar
2015-08-06
hm, rekao bih sad nesto o stiklama i nogama u zraku ali ne moram ni ja sve bas reci...Neve wrote:a onda je svizac zamotao čokoladicupismejker wrote:Ma imas one gel umetke i sto haj teh sranja,da cura lebdi kao na oblacima u tim stilettima.Nema vise mucenja.Neve wrote:kad smo već kod nogu i Melanije, njoj svaka čast na izdržljivosti.. toliko sati paradiranja i stajanja na 12tak cm stiletto-potpeticama
2016-11-17
Pa šta..Amerika je naša saveznica. Bila i bit će i dalje. Sve je pod kontrolom, strpite se...govinda wrote:Sad Trumpu...konacno shvatio da je Hilari izgubila...pismejker wrote:Kome se sad uvlaci,Trumpu ili Putinu?govinda wrote:Kako mozes tako bezocno lagati?Eroo wrote:Nemam ja nikakvog razloga za mijenjati kaput...Ovo je po prvi put da uopće komentiram Trumpa, ili Hillary.epikur37 wrote:
dobro de...barem pričekaj do jutra u pm pa promijeni kaput :D
Još jednom, Trump i Putin su kao nebo i zemlja. Svoditi ih na isti nazivnik je potpuna besmislica.
Sačekaj par dana pa ćeš vidjeti o čemu pričam...
Kad shvatite neće vam se Trump više sviđati. Toliko o "mijenjanju kaputa".
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
I? Šta se ti ne sviđa?epikur37 wrote:Eroo wrote:Naša. Pazi šta pričaš.epikur37 wrote:Ne mislim da se Hrvatska treba pridružiti sankcijama bilo kome, izjavila je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko, na upit treba li se Hrvatska pridružiti sankcijama koje su SAD uvele Miloradu Dodiku.
da, da čovin kadar
Imam osjećaj da si izvrnuo kaput na drugu stranu.Kažem ti, strpi se koji dan, ne žuri...
2016-07-22
Eroo wrote:Pa šta..Amerika je naša saveznica. Bila i bit će i dalje. Sve je pod kontrolom, strpite se...govinda wrote:Sad Trumpu...konacno shvatio da je Hilari izgubila...pismejker wrote:Kome se sad uvlaci,Trumpu ili Putinu?govinda wrote:Kako mozes tako bezocno lagati?Eroo wrote:
Nemam ja nikakvog razloga za mijenjati kaput...Ovo je po prvi put da uopće komentiram Trumpa, ili Hillary.
Još jednom, Trump i Putin su kao nebo i zemlja. Svoditi ih na isti nazivnik je potpuna besmislica.
govindi se on otpočetka ne sviđa, vrlo transparentno, tebi se od danas sviđa :)
2015-08-06
Neve wrote:pa ako ne želiš, kako bi te žena onda mogla promijeniti.. drogom u čaju, sugestijom, hipnozom..?deda wrote:oženio se...
ja neću nikad, ne želim se mijenjati
vidiš kako je djelovala na epikura, bio je slobodouman liberal, ženskar
nakon što je dobio dozu oksitocina postao je konzervativan obiteljski čovjek
oksitocin je droga koja mijenja mozak
tko želi imati slobodan um mora si uskratiti ljubav
Last edited by deda on 20/1/2017, 23:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
nisi ni sacekao jutro a tebi Trump idol :)))))))Eroo wrote:Pa šta..Amerika je naša saveznica. Bila i bit će i dalje. Sve je pod kontrolom, strpite se...govinda wrote:Sad Trumpu...konacno shvatio da je Hilari izgubila...pismejker wrote:Kome se sad uvlaci,Trumpu ili Putinu?govinda wrote:Kako mozes tako bezocno lagati?Eroo wrote:
Nemam ja nikakvog razloga za mijenjati kaput...Ovo je po prvi put da uopće komentiram Trumpa, ili Hillary.
2016-11-17
Gledao sam govor naknadno jer je bila tekma.
Pa dobro, lijepa ceremonija, dobar, jednostavan i kratak govor, referirao je jasno na radne ljude i suprotstavio ih je establishmentu, porucio je da ce Amerika pruzati primjer, a ne utjerivati svoje preko ambasada...bilo je zapravo dovoljno vanjskopolitickih poruka, tko je bio voljan slusati.
SAD se povlace iz svjetskih odnosa u regeneraciju, izuzev tema koje direktno ugrozavaju zemlju ili gospodarstvo.
Pa dobro, lijepa ceremonija, dobar, jednostavan i kratak govor, referirao je jasno na radne ljude i suprotstavio ih je establishmentu, porucio je da ce Amerika pruzati primjer, a ne utjerivati svoje preko ambasada...bilo je zapravo dovoljno vanjskopolitickih poruka, tko je bio voljan slusati.
SAD se povlace iz svjetskih odnosa u regeneraciju, izuzev tema koje direktno ugrozavaju zemlju ili gospodarstvo.
Guest- Guest
Eroo wrote:I? Šta se ti ne sviđa?epikur37 wrote:Eroo wrote:Naša. Pazi šta pričaš.epikur37 wrote:Ne mislim da se Hrvatska treba pridružiti sankcijama bilo kome, izjavila je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Željana Zovko, na upit treba li se Hrvatska pridružiti sankcijama koje su SAD uvele Miloradu Dodiku.
da, da čovin kadar
Naravno da da, čovke je ok :) doduše uvijek može bolje
2015-08-06
Ko je ono r4kao da ce ero ujutro promijeniti kaput? Pogrijesio je, ero promijeni kaput jos juce :))))))epikur37 wrote:Eroo wrote:Pa šta..Amerika je naša saveznica. Bila i bit će i dalje. Sve je pod kontrolom, strpite se...govinda wrote:Sad Trumpu...konacno shvatio da je Hilari izgubila...pismejker wrote:Kome se sad uvlaci,Trumpu ili Putinu?govinda wrote:
Kako mozes tako bezocno lagati?
2016-11-17
i ja mislim da ne moraš.. kad god otvoriš usta dobiješ bangovinda wrote:hm, rekao bih sad nesto o stiklama i nogama u zraku ali ne moram ni ja sve bas reci...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Neve wrote:a onda je svizac zamotao čokoladicupismejker wrote:Ma imas one gel umetke i sto haj teh sranja,da cura lebdi kao na oblacima u tim stilettima.Nema vise mucenja.Neve wrote:kad smo već kod nogu i Melanije, njoj svaka čast na izdržljivosti.. toliko sati paradiranja i stajanja na 12tak cm stiletto-potpeticama
Da, Melanija je danas bila odjevena jako decentno (ili sam ja morao odgledati ''Jackie'' pa sam jos malo pod dojmom, moguce je da se i njoj to desilo).
Guest- Guest
vala bas, jedino ih je Gnjec dobio vise od mene...Neve wrote:i ja mislim da ne moraš.. kad god otvoriš usta dobiješ bangovinda wrote:hm, rekao bih sad nesto o stiklama i nogama u zraku ali ne moram ni ja sve bas reci...
2016-11-17
tek ces biti praktican, ali zasad ostani u uvjerenju ;Pdeda wrote:i praktičanepikur37 wrote:
Deda je mlad...
2014-04-12
Meni se ni danas ne sviđa, samo mi se sviđa njegovo domoljublje.I još neke stvari...epikur37 wrote:Eroo wrote:Pa šta..Amerika je naša saveznica. Bila i bit će i dalje. Sve je pod kontrolom, strpite se...govinda wrote:Sad Trumpu...konacno shvatio da je Hilari izgubila...pismejker wrote:Kome se sad uvlaci,Trumpu ili Putinu?govinda wrote:
Kako mozes tako bezocno lagati?
2016-07-22
Ero zidar, Trump zidar, ero u sloveniji, jebe ga Slovenac, Trump jebe Slovenku...zato ero voli Trumpa...
2016-11-17
Neve wrote:još malo prosvjednika
Mogaju mu se rugati sa ''bigly'', ali je cinjenica da je nepovratno usao u povijest.
Guest- Guest
Page 23 of 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 23 of 31