Donald Trump - inauguracija
Page 27 of 31
Page 27 of 31 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Re: Donald Trump - inauguracija
deda wrote:to je tamo gdje su piramide?epikur37 wrote:u Visoko...
da ispod piramida....tu sam malo i starogrčkog dokučio a odmahz sam se upisao u sekciju govornog latinskog :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
eh, nema sad povlacenja :)))maggie13 wrote:ja se malo zezala..dead mi dođe k'o mlađi brat, zna to on ;-)govinda wrote:neka te ba, zanimljivije je dvije na jednog :)))Neve wrote:a ne, ja se protivim čoporašenju, neka njih 1:1, povlačim svoje kohorte :Depikur37 wrote:Deda, sad su te i megi i neve uzele u mašinu...gotov si.
2016-11-17
ne, ne na gotovo, mrtve stvari mi nisu napete, volim kad se miču :Depikur37 wrote:Veliš da ga megi iscrpi pa ti dođeš na gotovo...
Dugo traje taj tvoj flert s dedom....voliš puno mlađe muškarce očito..
a i tipično za inteligentu ženu u srednjim godinama :)
i tko kaže da flertujem, i zašto baš ja, pa dvije smo tu
(mlađi mogu lakše držati korak sa mnom :P)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
govinda wrote:a mogo si vala i medresu upisati, doguro bi do mufttije...epikur37 wrote:E a to ne znaš vidiš....govinda wrote:sta ba pricas ti? Otkad je srednja medicinska franjevacko sjemeniste?epikur37 wrote:deda wrote:
eto, uništile su ti karijeru
Točno a mogao sam do kardinala...no nema veze...
Ja sam ti nakon medicinske išao u franjevački novicijat u klasičnu gimnaziju u Visoko...
Di sam bio par mjeseci u samostanu, te mi je gvardijan povjerio samostanski ambulantu...
Za kišnih dana nosio sam kišobran dr. Ignaciju Gavranu u šetnji koji mi je srednjovjekovnu povijest Bosne besjedio :)
;)
Bilo mi je to lijepo iskustvo...išli smo i u posjeti sestrama u brestovsko, klarise.
Lapidarij samostanski čuva lijepu baštinu.
No utkao mi se ignacije gavran...pokoj mu duši....povijest bosne od starog franjevca...tako duboka i zahvaćena nigdje se nije mogla dobiti kao od njega
https://hr.wikipedia.org/wiki/Ignacije_Gavran
2015-08-06
epikur37 wrote:tu sam malo i starogrčkog dokučio
da, da, ouzo i metaxa...
Guest- Guest
najbolji komentar ispodepikur37 wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/svijet-je-od-danas-u-rukama-aladina-trumpa-i-borata-putina/944852.aspx
....................
petar stošić na aparatima...
Đuro Dječak
Jedini razlog zbog kojeg Jihadi Petar još piše je njegova nesposobnost da položi vozački ispit u Raqqi.
alkoholne napitke volim....
klin se klinom izbija
ili bia bian tiktei
2015-08-06
i sto kazu klarise? :0)epikur37 wrote:govinda wrote:a mogo si vala i medresu upisati, doguro bi do mufttije...epikur37 wrote:E a to ne znaš vidiš....govinda wrote:sta ba pricas ti? Otkad je srednja medicinska franjevacko sjemeniste?epikur37 wrote:
Točno a mogao sam do kardinala...no nema veze...
Ja sam ti nakon medicinske išao u franjevački novicijat u klasičnu gimnaziju u Visoko...
Di sam bio par mjeseci u samostanu, te mi je gvardijan povjerio samostanski ambulantu...
Za kišnih dana nosio sam kišobran dr. Ignaciju Gavranu u šetnji koji mi je srednjovjekovnu povijest Bosne besjedio :)
;)
Bilo mi je to lijepo iskustvo...išli smo i u posjeti sestrama u brestovsko, klarise.
No utkao mi se ignacije gavran...pokoj mu duši....povijest bosne od starog franjevca...tako duboka i zahvaćena nigdje se nije mogla dobiti kao od njega
2014-04-12
A taj, ma znam ga pomalo , ne previse, ali tre se iznenadio kad nas je htio upoznati a mi se vec znali:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Koji li je sad pak to, a neki od vinkovcana.epikur37 wrote:dijagram wrote:Sto, doli je kod tebe?epikur37 wrote:
e a ne misliš...ja škicam na sve portale...
Sutra mi se najavio tre...ako dobijem potporu branitelja za uspostavu hzercegbosne odmaš šaljem depešu u mostar i možemo krenuti s protokolom :)
Ajd neka, nemojte se zapiti:)
Sutra dolazi ima i neki tvoj frend rekao mi je....
a zapit ćemo to je sigurno :D
To nesto kao hrvi dolje rade?
U Bibinje će, zvjezan ili zvonko ne zbnam... a pored toga bit će mi drago upoznati trea.
Budite pristojni i ne psujte pred njim,to ne podnosi,a inace je dzudas,hahaha
Zna biti malo dosadan kad popije, neka ga tre drzi na uzdi:)
Bit ce vam ok, samo da im se ne uvale jos kakvi likovi,onda je to bezveze.
Kazi im da sam rekao nek budu sami:)
dijagram-
2015-08-09
Neve wrote:
možete se opustiti ti i megi, ja se uvijek zaljubim u neke manekenke, glumice ili pjevačice s televizije i na kraju od toga ne bude ništa
Guest- Guest
vec sam rezervne polozaje zauzela :Dgovinda wrote:eh, nema sad povlacenja :)))maggie13 wrote:ja se malo zezala..dead mi dođe k'o mlađi brat, zna to on ;-)govinda wrote:neka te ba, zanimljivije je dvije na jednog :)))Neve wrote:a ne, ja se protivim čoporašenju, neka njih 1:1, povlačim svoje kohorte :Depikur37 wrote:Deda, sad su te i megi i neve uzele u mašinu...gotov si.
2014-04-12
ma danas mi je relax večer, zima vani, kakao i sve, tko će se naprezati oko hrabrostideda wrote:izazivam te da odustaneš od odustajanja, naravno ako imaš hrabrostiNeve wrote:a ne, ja se protivim čoporašenju, neka njih 1:1, povlačim svoje kohorte :Depikur37 wrote:Deda, sad su te i megi i neve uzele u mašinu...gotov si.
2014-04-12
da, da, sad...8-)deda wrote:Neve wrote:
možete se opustiti ti i megi, ja se uvijek zaljubim u neke manekenke, glumice ili pjevačice s televizije i na kraju od toga ne bude ništa
2014-04-12
maggie13 wrote:i sto kazu klarise? :0)epikur37 wrote:govinda wrote:a mogo si vala i medresu upisati, doguro bi do mufttije...epikur37 wrote:E a to ne znaš vidiš....govinda wrote:
sta ba pricas ti? Otkad je srednja medicinska franjevacko sjemeniste?
;)
Pozdravili smo se, doslovce su iza rešetaka i kroz njih gurnule ruku da se pozdravimo.
Moloe, rade ručne vezove i smjerne su.
Sve to ima smisao, svaki identitet mora imati svoja kultna mjesta , rituale, mistiku i redove.
Slično sam doživio kod benediktinskih monaha na Ćokovcu na Pašmanu, volio bihz još vidjeti kartuzijance u sloveniji i heiligenkreutz u beču :)
2015-08-06
dijagram wrote:A taj, ma znam ga pomalo , ne previse, ali tre se iznenadio kad nas je htio upoznati a mi se vec znali:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Koji li je sad pak to, a neki od vinkovcana.epikur37 wrote:dijagram wrote:
Sto, doli je kod tebe?
Ajd neka, nemojte se zapiti:)
Sutra dolazi ima i neki tvoj frend rekao mi je....
a zapit ćemo to je sigurno :D
To nesto kao hrvi dolje rade?
U Bibinje će, zvjezan ili zvonko ne zbnam... a pored toga bit će mi drago upoznati trea.
Budite pristojni i ne psujte pred njim,to ne podnosi,a inace je dzudas,hahaha
Zna biti malo dosadan kad popije, neka ga tre drzi na uzdi:)
Bit ce vam ok, samo da im se ne uvale jos kakvi likovi,onda je to bezveze.
Kazi im da sam rekao nek budu sami:)
Važi, ma bitno mi je da ove svoje doma uredujem a onda lako s ekipom :)
2015-08-06
maggie13 wrote:da, da, sad...8-)deda wrote:Neve wrote:
tebi se to nikad nije dogodilo?
Guest- Guest
mhm.. ti si Mephisto, a on je svijetli arhanđeo Gabrijel koji pokušava spasiti naše izgubljene dušededa wrote:ezekijel je još na početku teme otkrio zašto mene volite a njega ne
2014-04-12
Nista posebno nisi propustio sto se tice manekenki...znam iz iskustva...deda wrote:Neve wrote:
2016-11-17
epikur37 wrote:
Pozdravili smo se, doslovce su iza rešetaka i kroz njih gurnule ruku da se pozdravimo.
to ti je OK, a nagovarat ženske da budu lezbe kako ne bi imale djecu ti je dekadentno
Guest- Guest
govinda wrote:Nista posebno nisi propustio sto se tice manekenki...znam iz iskustva...deda wrote:Neve wrote:
gle ovog hebača manekenki...a cirkusa
2015-08-06
Page 27 of 31 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 27 of 31