Donald Trump - inauguracija
Page 12 of 31
Page 12 of 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
Budale štiti Gospod, a ja tebe Zekored wolf wrote:Ti si budala, ali ne vjeruješ kad ti to ja kažem. To je ok. Ali, ti i dalje jesi budala.asilovski wrote:Ja te štitim Zeko, pod izravnom zaštitom si Abraxasa 365 samo kazuj o budućim stvarimared wolf wrote:Vidite kako su napali na mene...Zbog čega?...Jer sam ukazao na simbolizam ruku njihovog novog idola...Nije vrijedno...
Kermit-
2014-04-17
Kaže izvanzemaljac?...RayMabus wrote:Zeko se opet naduvo od bunike.
red wolf-
2016-02-10
lookatme wrote:
ti si moj idol, tebi se klanjam, a ne trumpu, zar ne vidiš?
vi ni ne znate komu se klanjate, to vam red wolf želi reći
Guest- Guest
A ne prijatelju...asilovski wrote:Budale štiti Gospod, a ja tebe Zekored wolf wrote:Ti si budala, ali ne vjeruješ kad ti to ja kažem. To je ok. Ali, ti i dalje jesi budala.asilovski wrote:Ja te štitim Zeko, pod izravnom zaštitom si Abraxasa 365 samo kazuj o budućim stvarimared wolf wrote:Vidite kako su napali na mene...Zbog čega?...Jer sam ukazao na simbolizam ruku njihovog novog idola...Nije vrijedno...
red wolf-
2016-02-10
Kanalizira kao Edgar Caycei a to je rijetko, on mora doći u našu družinu, KIc je bard, đoda je thief, ti si chatoic neutral a ja sam naravno heheheRayMabus wrote:Zeko se opet naduvo od bunike.
Kermit-
2014-04-17
abraxas je i dobro i zlo u jednome, a Zeku bi u Gabonu rakasapili i prodavali kao amulete, a bio bi na cijenikic wrote:
asila dobro je černe magije..
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Kanalizira kao Edgar Caycei a to je rijetko, on mora doći u našu družinu, KIc je bard, đoda je thief, ti si chatoic neutral a ja sam naravno heheheRayMabus wrote:Zeko se opet naduvo od bunike.
đoda je thief
Ovo je zapravo poražavajuće...Ne za mene...deda wrote:lookatme wrote:
red wolf-
2016-02-10
asilovski wrote:abraxas je i dobro i zlo u jednome, a Zeku bi u Gabonu rakasapili i prodavali kao amulete, a bio bi na cijenikic wrote:
ja ti ozb velim da nisi oke, silaziš u niže razine.. i ko će nas onda zajebavat s iseljavanjem nekog Osijeka i td
lost in translation ...sad bih ti se zahvalila na pomoći, ali je ezzek jako ljubomoran na tebe, pa ću izostaviti.deda wrote:lookatme wrote:
p.s.
pusa
lookatme-
2014-04-18
hehehe naravno ja sam šamankic wrote:asilovski wrote:Kanalizira kao Edgar Caycei a to je rijetko, on mora doći u našu družinu, KIc je bard, đoda je thief, ti si chatoic neutral a ja sam naravno heheheRayMabus wrote:Zeko se opet naduvo od bunike.
đoda je thief
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:abraxas je i dobro i zlo u jednome, a Zeku bi u Gabonu rakasapili i prodavali kao amulete, a bio bi na cijenikic wrote:
ajdukurac
asilovski wrote:hehehe naravno ja sam šamankic wrote:asilovski wrote:Kanalizira kao Edgar Caycei a to je rijetko, on mora doći u našu družinu, KIc je bard, đoda je thief, ti si chatoic neutral a ja sam naravno heheheRayMabus wrote:Zeko se opet naduvo od bunike.
đoda je thief
treba ti banish vala..
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
to je proklestvo šamana to se odjednom dogodi nekog udari grom, nekog groznica, nekog zanimanje hehehe vidiš kroz ljudekic wrote:asilovski wrote:hehehe naravno ja sam šamankic wrote:asilovski wrote:Kanalizira kao Edgar Caycei a to je rijetko, on mora doći u našu družinu, KIc je bard, đoda je thief, ti si chatoic neutral a ja sam naravno heheheRayMabus wrote:Zeko se opet naduvo od bunike.
đoda je thief
treba ti banish vala..
Kermit-
2014-04-17
red wolf wrote:Ovo je zapravo poražavajuće...Ne za mene...deda wrote:lookatme wrote:
malo ljudi je pročitalo knjigu "Alisa s one strane zrcala"
Guest- Guest
đasilovski wrote:to je proklestvo šamana to se odjednom dogodi nekog udari grom, nekog groznica, nekog zanimanje hehehe vidiš kroz ljudekic wrote:asilovski wrote:hehehe naravno ja sam šamankic wrote:asilovski wrote:Kanalizira kao Edgar Caycei a to je rijetko, on mora doći u našu družinu, KIc je bard, đoda je thief, ti si chatoic neutral a ja sam naravno heheheRayMabus wrote:Zeko se opet naduvo od bunike.
đoda je thief
treba ti banish vala..
zeko je lucidno sanjao i sve mu se sad čini kao iluzija..
http://forum.net.hr/forums/p/231415/6554625.aspx#6554625
Page 12 of 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 12 of 31