Donald Trump - inauguracija
Page 7 of 31
Page 7 of 31 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
No,no..ne cure vrijedjati.red wolf wrote:Nisam došao ovdje da vas učim smradu ljudski...lookatme wrote:Znam ja kaj on 'oće...Ima doma svoju balavčad, pa ju neka uči.Dread_Pirate_Roberts wrote:oće reć da pokazuje tri šestice...lookatme wrote:Ezekielu, nismo u školi
Guest- Guest
red wolf wrote:@Deda je pametan, ali on nije za vas, on je protiv vas...Ali njega volite...Vrhunac vaše budalaštine...kic wrote:deda wrote:lookatme wrote:Ezekielu, nismo u školi
u pravu je, Obama je trebao otvoriti put ka Utopiji, životu utemeljenom na jednakosti, a otvorio je vrata čovjeku koji pokazuje 666 dok drži ruku na Bibliji
ne plaši raju bedastoćama..
jel deda vaš?
Ne...Tek ćeš sad naučiti na teži način...lookatme wrote:A jeli...sad mi je odma' lakšered wolf wrote:Nisam došao ovdje da vas učim smradu ljudski...lookatme wrote:Znam ja kaj on 'oće...Ima doma svoju balavčad, pa ju neka uči.Dread_Pirate_Roberts wrote:oće reć da pokazuje tri šestice...lookatme wrote:Ezekielu, nismo u školi
red wolf-
2016-02-10
Ne.kic wrote:red wolf wrote:@Deda je pametan, ali on nije za vas, on je protiv vas...Ali njega volite...Vrhunac vaše budalaštine...kic wrote:deda wrote:lookatme wrote:Ezekielu, nismo u školi
u pravu je, Obama je trebao otvoriti put ka Utopiji, životu utemeljenom na jednakosti, a otvorio je vrata čovjeku koji pokazuje 666 dok drži ruku na Bibliji
jel deda vaš?
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:@Deda je pametan, ali on nije za vas, on je protiv vas...Ali njega volite...Vrhunac vaše budalaštine...kic wrote:deda wrote:lookatme wrote:Ezekielu, nismo u školi
I love you back.
Guest- Guest
kic wrote:red wolf wrote:@Deda je pametan, ali on nije za vas, on je protiv vas...Ali njega volite...Vrhunac vaše budalaštine...kic wrote:deda wrote:lookatme wrote:Ezekielu, nismo u školi
jel deda vaš?
hahaha,
vas, nas, njihov, strašno )
Guest- Guest
Au...red wolf wrote:Ne...Tek ćeš sad naučiti na teži način...lookatme wrote:A jeli...sad mi je odma' lakšered wolf wrote:Nisam došao ovdje da vas učim smradu ljudski...lookatme wrote:Znam ja kaj on 'oće...Ima doma svoju balavčad, pa ju neka uči.Dread_Pirate_Roberts wrote:
oće reć da pokazuje tri šestice...
lookatme-
2014-04-18
bome je...maggie13 wrote:danas je show time :Dkaja wrote:pa daj neka ga sklone u sobu, za danas je dosta, što im rade službe jbtemaggie13 wrote:zato i je tu.B-)kaja wrote:sva sreća pa je senat tamo glavni..ovom cirkusantu trebaju neke igrice dati i neka se igra u sobi.maggie13 wrote:Ma, clown..:D
Kic, di je onaj smiley klauna..:D
Objasnit ću vam na jednostavan način...Svi ''učitelji'' su vam rekli istu stvar...Odbacite ljudsko, prihvatite ono ''više''...Sve što vas veže za ovaj svijet, to odbacite...To je jedini put...Ali, i duhovno možete dovesti ovdje, a ono će uvijek biti vezano samo i samo za ujedinjavanje...Ne podjele...Danas je Europa postala toliko podijeljena...I dijeli se i dalje...Vaš Gospodar je jako zadovoljan...
Last edited by red wolf on 20/1/2017, 19:14; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Dozvoljeno je, a možda nešto i naučimokic wrote:
e svašta, zaspamasmo aj..
lookatme-
2014-04-18
Ja ću uvijek biti ovdje i kontra tebe..Ja volim čovječanstvo za razliku od tebe....deda wrote:red wolf wrote:@Deda je pametan, ali on nije za vas, on je protiv vas...Ali njega volite...Vrhunac vaše budalaštine...kic wrote:deda wrote:lookatme wrote:Ezekielu, nismo u školi
I love you back.
red wolf-
2016-02-10
Znaci, veceras Kosovo srpsko a bice i vaspostavljena Herdzegboznia? I Rusija do Beca?
2016-11-17
dobro, ako je ustoličenje gotovo mislim da je sad momenat da si zaljepi pršut na glavu i zatvori zabavu.kic wrote:
kajo smiri se :^^
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Što je najsmiješnije, protiv tog vašeg 666 ( simbolizam ), ustali su liberali, ljevičari, osobe koje su drugačije od vas...Osobe koje teže slobodi...Sloboda je najveći neprijatelj vašeg Gospodara...
red wolf-
2016-02-10
Ezek je wrote:Ezek je ljubomoran na dedu
lookatme-
2014-04-18
al pazi ti šta je on njima prodao, borac za srednju klasu a čovjek milioner
pa to kao da mi popušimo nadana vidoševića kao borca za srednji sloj..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne. Ovo je njegov dan. Ovo je vaš dan. Zato slavi ljudski sramu! Ovo je tvoj vrhunac.lookatme wrote:Ezek je wrote:Ezek je ljubomoran na dedu
red wolf-
2016-02-10
To ste vi ljudi...Nema više povratka...kaja wrote:al pazi ti šta je on njima prodao, borac za srednju klasu a čovjek milioner
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Objasnit ću vam na jednostavan način...Svi ''učitelji'' su vam rekli istu stvar...Odbacite ljudsko, prihvatite ono ''više''...Sve što vas veže za ovaj svijet, to odbacite...To je jedini put...Ali, i duhovno možete dovesti ovdje, a ono će uvijek biti vezano samo i samo za ujedinjavanje...Ne podjele...Danas je Europa postala toliko podijeljena...I dijeli se i dalje...Vaš Gospodar je jako zadovoljan...
a novac? zaboravio si na novac, ljudi rade za novac, gotovo sve... ne stignu odbaciti materijalno
Guest- Guest
Page 7 of 31 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 7 of 31