Donald Trump - inauguracija
Page 8 of 31
Page 8 of 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Re: Donald Trump - inauguracija
red wolf wrote:Objasnit ću vam na jednostavan način...Svi ''učitelji'' su vam rekli istu stvar...Odbacite ljudsko, prihvatite ono ''više''...Sve što vas veže za ovaj svijet, to odbacite...To je jedini put...Ali, i duhovno možete dovesti ovdje, a ono će uvijek biti vezano samo i samo za ujedinjavanje...Ne podjele...Danas je Europa postala toliko podijeljena...I dijeli se i dalje...Vaš Gospodar je jako zadovoljan...
a novac? zaboravio si na novac, ljudi rade za novac, gotovo sve... ne stignu odbaciti materijalno
Guest- Guest
Po čemu je to moj vrhunac, o ti oličenje dobrote!red wolf wrote:Ne. Ovo je njegov dan. Ovo je vaš dan. Zato slavi ljudski sramu! Ovo je tvoj vrhunac.lookatme wrote:Ezek je wrote:Ezek je ljubomoran na dedu
lookatme-
2014-04-18
To ste ih vi naučili smradu...Još vam se i dive...deda wrote:red wolf wrote:Objasnit ću vam na jednostavan način...Svi ''učitelji'' su vam rekli istu stvar...Odbacite ljudsko, prihvatite ono ''više''...Sve što vas veže za ovaj svijet, to odbacite...To je jedini put...Ali, i duhovno možete dovesti ovdje, a ono će uvijek biti vezano samo i samo za ujedinjavanje...Ne podjele...Danas je Europa postala toliko podijeljena...I dijeli se i dalje...Vaš Gospodar je jako zadovoljan...
a novac? zaboravio si na novac, ljudi rade za novac, gotovo sve... ne stignu odbaciti materijalno
red wolf-
2016-02-10
Samo se prepusti...Ovo će ti biti nezaboravno iskustvo...lookatme wrote:Po čemu je to moj vrhunac, o ti oličenje dobrote!red wolf wrote:Ne. Ovo je njegov dan. Ovo je vaš dan. Zato slavi ljudski sramu! Ovo je tvoj vrhunac.lookatme wrote:Ezek je wrote:Ezek je ljubomoran na dedu
red wolf-
2016-02-10
Tebi stvarno nije dobro.
Last edited by lookatme on 20/1/2017, 19:26; edited 1 time in total (Reason for editing : g)
lookatme-
2014-04-18
Meni je dobro...Vjeruj mi...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:To ste ih vi naučili smradu...Još vam se i dive...deda wrote:
kraj videa ove pjesme je baš simboličan, prikazuje trenutak kad čovjek shvati da je sve prljavo što je napravio zbog požude bilo uzalud
Guest- Guest
Govor mu je sracka ....takvo ce mu bit i presjednikovanje.
Uostalo on je tu samo zato jer je Kilary bila užasno loš kandidat i opet ga je šišnila za dva miljona glasova.
Uostalo on je tu samo zato jer je Kilary bila užasno loš kandidat i opet ga je šišnila za dva miljona glasova.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ajd, onda dobro...ne bih baš rado da zbog mene oboliš
lookatme-
2014-04-18
Sve snage koje vas žele podijeliti ovdje u Europi, slave ovog koji vam nedvosmisleno pokazuje svoj simbolizam...A vi ste toliko nijemi, uspavani, sramotni...Vi ste tako žalosni...
red wolf-
2016-02-10
Zbog tebe...hahahahahahaha...Ti si već bolesna, a da toga nisi svijesna...lookatme wrote:ajd, onda dobro...ne bih baš rado da zbog mene oboliš
Last edited by red wolf on 20/1/2017, 19:31; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Prodavaj svoje smeće forumskoj raji...Oni to vole...deda wrote:red wolf wrote:To ste ih vi naučili smradu...Još vam se i dive...deda wrote:
kraj videa ove pjesme je baš simboličan, prikazuje trenutak kad čovjek shvati da je sve prljavo što je napravio zbog požude bilo uzalud
red wolf-
2016-02-10
ti si gori od proljeva, ništa ne vrijedi što ja s tobom lijepored wolf wrote:Zbog tebe...hahahahahahaha...Ti si već bolesna, a ada toga nisi svijesna...lookatme wrote:ajd, onda dobro...ne bih baš rado da zbog mene oboliš
lookatme-
2014-04-18
ali sloboda je i nojveći neprijatelj demokratskog socijalizma.red wolf wrote:Što je najsmiješnije, protiv tog vašeg 666 ( simbolizam ), ustali su liberali, ljevičari, osobe koje su drugačije od vas...Osobe koje teže slobodi...Sloboda je najveći neprijatelj vašeg Gospodara...
2014-04-16
red wolf wrote:Sve snage koje vas žele podijeliti ovdje u Europi, slave ovog koji vam nedvosmisleno pokazuje svoj simbolizam...A vi ste toliko nijemi, uspavani, sramotni...Vi ste tako žalosni...
"Gdje je Bog?", uzviknuo je. "Reći ću vam. Ubili smo ga - ja i ti! Svi smo ga mi ubili! Ali kako smo to uradili? Kako smo ispili more? Tko nam je dao spužvu da izbrišemo cijeli obzor? Što smo uradili kada smo odvojili ovu zemlju od njenog sunca? Gdje se sada kreće? Gdje se mi krećemo? Odmičemo li se od svih sunca? Zar se padamo neprestano? Unatrag, postrance, prema naprijed, u svim smjerovima? Postoje li još gore ili dolje? Zar se nismo izgubili kao u beskonačnom ništavilu? Zar ne osjećamo dah praznog svemira? Zar nije postao hladniji? Zar se noć neprestano ne obrušava na nas? Zar ne trebamo paliti svjetiljke ujutro? Zar ne čujemo ništa drugo osim zvukova grobara koji pokapaju Boga? Zar ne osjećamo ništa osim božanskog raspadanja? - Bogovi se također raspadaju! Bog je mrtav!" - Nietzche 1882.
Last edited by deda on 20/1/2017, 19:36; edited 2 times in total
Guest- Guest
debotoijusto wrote:marcellus wrote:lookatme wrote:Pomislio bi da vodi predizbornu kampanju...Obama samo gleda
saćemi deboto opet o rasizmu ali michelle uz melaniju stvarno izgleda ko služavčica
briga me
to govori o tebi kao osobi...
Milo: "Amerika konačno ponovo ima prvu damu"
red wolf wrote:
Prodavaj svoje smeće forumskoj raji...Oni to vole...
ne mogu im prodati ništa, kao što ne možeš ni ti
sve je predodređeno i poznato, zapisano kako će se dogoditi
Guest- Guest
Prihvaćam, sve sam to ....lookatme wrote:ti si gori od proljeva, ništa ne vrijedi što ja s tobom lijepored wolf wrote:Zbog tebe...hahahahahahaha...Ti si već bolesna, a ada toga nisi svijesna...lookatme wrote:ajd, onda dobro...ne bih baš rado da zbog mene oboliš
red wolf-
2016-02-10
O da...to su povjerovali...deda wrote:red wolf wrote:
Prodavaj svoje smeće forumskoj raji...Oni to vole...
ne mogu im prodati ništa, kao što ne možeš ni ti
sve je predodređeno i poznato, zapisano kako će se dogoditi
red wolf-
2016-02-10
Ne. Ona je njegov temelj.aben wrote:ali sloboda je i nojveći neprijatelj demokratskog socijalizma.red wolf wrote:Što je najsmiješnije, protiv tog vašeg 666 ( simbolizam ), ustali su liberali, ljevičari, osobe koje su drugačije od vas...Osobe koje teže slobodi...Sloboda je najveći neprijatelj vašeg Gospodara...
red wolf-
2016-02-10
Page 8 of 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Similar topics
» '' Inauguracija Jair Bolsonaro: Brazilski Trump želi posjeći amazonsku prašinu, a vojsci bi dao odriješene ruke''
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
» Donald Trump je prijevara?
» Donald Trump: Ponovite izbore!
» Užas: Razvodi se Donald Trump jr.
» Donald Trump: ‘I Disavow’ Alt-Right Groups
Page 8 of 31