Balkan: propast zapadnih politika
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Balkan: propast zapadnih politika
pizdon moze u Brckom samo da nam pusi kitu a ti ionako u Brcko ne smijes odavno..hoce da te biju svi, od esdepeovaca do Delija :Depikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
samo sto nisam uzeo katolke u odbrnu
gavinda, samo krekece da ce tramp yebati katolike
sto nije tacno, osim melanije, to je ok )
Ma sve 5...nego gdje da se nađemo pa da iskoordiniramo ove secesije ;)
Livno predlažem ali može i kod vas u Brčko :D
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
pizzon wrote:brcko, moze, to mi blize, geografski.epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
meni ej dalje, al ok...evo govinda nek pripremi klopu, malo rolane ćevape i gradačačke rakije :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U Brckom je sjedište bosanske mornarice ....epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
Malo im je sad zaledilo ....
https://www.klix.ba/biznis/privreda/zbog-niskog-vodostaja-save-brodovi-ne-pristizu-u-luku-brcko-posao-tapka-u-mjestu/170119081#4
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
.....joj epikure moj...valjda si molio boga da se na forumu ne pojavi netko tko te zna...kad komsic sazna..govinda wrote:pa ja tebi kazem, komunjara je on...drzavni kapitalizam, stroga kontrola trzista od strane drzave, jake ekonomske granice...doduse, sad kako je u Hrvatskoj je malo postao nacionalan, kao neki nacionalsocijalista, sto i sam tvrdi za sebe da jeste...zato bi on Putinu dao pola evrope, to je to komunjarsko u njemu, jace od njega :Dvuksadinare wrote:sdpovac bio?..a sad su mi neke stvari jasne...pila naopako...komsicevac..govinda wrote:pa dodju ljudi tobe kad ostare,, samo epija sam pitao neki dan i odgovorio mi je da je ateista i dalje..a kad spomenu mladje dane, dosao epi u Brcko i jednom Bakirovom esdeaovcu pokazuje petokraku zvijezdu (epi je tada bio esdepeovac, kao i svi tuzlaci)..joj kad covjek izvuce pistolj, hoce da ga ubije, kakva petokraka, kakav Tito :Dvuksadinare wrote:mislim ti ga znas..po opisivanju ne bi rekao da je neki vjernik bio bar u mlađim danima...sad ljudi se promjene..pod starije dane..pronađu isusa...govinda wrote:epikura boli kurac za katolike, on je ateista, njemu samo daj hercegbosnu i svetog ce savu istetovirati na celu ako treba...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sto reko njegov idol Komsic "Ma hajte molim vas, hocete da vam kazem, jel hocete da vam kazem? Ma hajte molim vas!"vuksadinare wrote:...zato ti ono..'joj nemojte lijevo desno..ajmo bez toga..sdp cool...nije los ni josipovic...'....tuta bi te na zicer uhvatio...epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
2016-11-17
vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
Khah, govinda je bošnjački nacionalist, musliman...ali inače inteligentan i solidno obrazovan.
Ja se inače ne družim s glupanima...bolje on ili onaj mostarac farpos...nego neka hrvatska budala.
Čak mislim da bi govinda pristao na federaciju FBiH i Hrvatske... a to bi i vucina...
eto mižemo pazariti :D
2015-08-06
juce su Srbi lomili led na Savi pa skakali u nju...a nismo ih mi tjerali da skacu, sami skakali, dobrovoljno...RayMabus wrote:U Brckom je sjedište bosanske mornarice ....epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
https://www.klix.ba/biznis/privreda/zbog-niskog-vodostaja-save-brodovi-ne-pristizu-u-luku-brcko-posao-tapka-u-mjestu/170119081#4
2016-11-17
vuksadinare wrote:.....joj epikure moj...valjda si molio boga da se na forumu ne pojavi netko tko te zna...kad komsic sazna..govinda wrote:pa ja tebi kazem, komunjara je on...drzavni kapitalizam, stroga kontrola trzista od strane drzave, jake ekonomske granice...doduse, sad kako je u Hrvatskoj je malo postao nacionalan, kao neki nacionalsocijalista, sto i sam tvrdi za sebe da jeste...zato bi on Putinu dao pola evrope, to je to komunjarsko u njemu, jace od njega :Dvuksadinare wrote:sdpovac bio?..a sad su mi neke stvari jasne...pila naopako...komsicevac..govinda wrote:pa dodju ljudi tobe kad ostare,, samo epija sam pitao neki dan i odgovorio mi je da je ateista i dalje..a kad spomenu mladje dane, dosao epi u Brcko i jednom Bakirovom esdeaovcu pokazuje petokraku zvijezdu (epi je tada bio esdepeovac, kao i svi tuzlaci)..joj kad covjek izvuce pistolj, hoce da ga ubije, kakva petokraka, kakav Tito :Dvuksadinare wrote:
mislim ti ga znas..po opisivanju ne bi rekao da je neki vjernik bio bar u mlađim danima...sad ljudi se promjene..pod starije dane..pronađu isusa...
gluposti, govinda je malo pakostan ali ja mu neću uzvraćati istom mjerom......
no sve do jednom :)
2015-08-06
Bosanska rijecna mornarica ......
2014-04-11
sta ce mi federacija sa Hrvatskom ako udjem u EU? Stvarno si za geopolitiku plitak...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
Khah, govinda je bošnjački nacionalist, musliman...ali inače inteligentan i solidno obrazovan.
Ja se inače ne družim s glupanima...bolje on ili onaj mostarac farpos...nego neka hrvatska budala.
Čak mislim da bi govinda pristao na federaciju FBiH i Hrvatske... a to bi i vucina...
2016-11-17
I moram te ispraviti, nisam bosnjacki nacionalista nego sam nesto jos gore: bosanski unitarista
2016-11-17
govinda wrote:sta ce mi federacija sa Hrvatskom ako udjem u EU? Stvarno si za geopolitiku plitak...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
eu ti je sada kao da na koncertu nirvane govoriš o hipi pokretu :)
2015-08-06
Evo, i ja ću nešto napisati: ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
govinda wrote:I moram te ispraviti, nisam bosnjacki nacionalista nego sam nesto jos gore: bosanski unitarista
e pa to dođe na isto...doduše malo gore ...al ista pašta
2015-08-06
Cita sam.govinda wrote:juce su Srbi lomili led na Savi pa skakali u nju...a nismo ih mi tjerali da skacu, sami skakali, dobrovoljno...RayMabus wrote:U Brckom je sjedište bosanske mornarice ....epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
Ok ono luka na Savi za BiH ...ima željeznica i tako ...
2014-04-11
onaj iz Nirvane podudla cijev sacmarice a hipici se ne poubijase...epikur37 wrote:govinda wrote:sta ce mi federacija sa Hrvatskom ako udjem u EU? Stvarno si za geopolitiku plitak...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
2016-11-17
crvenkasti wrote:Evo, i ja ću nešto napisati: ja sam Hrvat.
ma i govinda je i vucina samo seru bezveze...
2015-08-06
bolje predji u muslimane...crvenkasti wrote:Evo, i ja ću nešto napisati: ja sam Hrvat.
2016-11-17
govinda wrote:onaj iz Nirvane podudla cijev sacmarice a hipici se ne poubijase...epikur37 wrote:govinda wrote:sta ce mi federacija sa Hrvatskom ako udjem u EU? Stvarno si za geopolitiku plitak...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
zanimljivost ćaća od novoselića je iz Iža...tu pored zadra oitok
2015-08-06
nije isto...sto puta gore..nama ista govna i Hrvati i Srbi i Bosnjaci u BiH...sve uza zid :Depikur37 wrote:govinda wrote:I moram te ispraviti, nisam bosnjacki nacionalista nego sam nesto jos gore: bosanski unitarista
e pa to dođe na isto...doduše malo gore ...al ista pašta
2016-11-17
znam gdje je Iz, imao sam jednu nekad davno sa Iza...neke sheme i to...epikur37 wrote:govinda wrote:onaj iz Nirvane podudla cijev sacmarice a hipici se ne poubijase...epikur37 wrote:govinda wrote:sta ce mi federacija sa Hrvatskom ako udjem u EU? Stvarno si za geopolitiku plitak...epikur37 wrote:
zanimljivost ćaća od novoselića je iz Iža...tu pored zadra oitok
2016-11-17
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sultan izbacio 10 zapadnih veleposlanika
» 90% zapadnih sveučilišta zabranjuje slobodu govora
» Scholz protiv upotrebe oružja zapadnih zemalja za napad na Rusiju
» Rusija rasprodaje svoju brodarsku trgovačku kompaniju radi zapadnih sankcija
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
» 90% zapadnih sveučilišta zabranjuje slobodu govora
» Scholz protiv upotrebe oružja zapadnih zemalja za napad na Rusiju
» Rusija rasprodaje svoju brodarsku trgovačku kompaniju radi zapadnih sankcija
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
Page 5 of 7