Balkan: propast zapadnih politika
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Balkan: propast zapadnih politika
to's dobiti i bokal vina..a onda pitanje..ka's kuci?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....da...ubit ce se sinjani da prigrle tebe iz tuzle...tamo se tesko takvi uklapaju...tri dana svakog gosta dosta...aj kuci..sve ces mi prozdratepikur37 wrote:Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
Kad se spojimo hrvatskoj splitsko dalmatinsku županiju dijelimo na pola, vlahorija i hercegovina jedno tijelo.
bez arambašića ne odlazim....a kad dođete kod mene na more ozgor, dobit ćete isto finu papicu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikura boli kurac za katolike, on je ateista, njemu samo daj hercegbosnu i svetog ce savu istetovirati na celu ako treba...
2016-11-17
mislim ti ga znas..po opisivanju ne bi rekao da je neki vjernik bio bar u mlađim danima...sad ljudi se promjene..pod starije dane..pronađu isusa...govinda wrote:epikura boli kurac za katolike, on je ateista, njemu samo daj hercegbosnu i svetog ce savu istetovirati na celu ako treba...
2015-09-08
vuksadinare wrote:to's dobiti i bokal vina..a onda pitanje..ka's kuci?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....da...ubit ce se sinjani da prigrle tebe iz tuzle...tamo se tesko takvi uklapaju...tri dana svakog gosta dosta...aj kuci..sve ces mi prozdratepikur37 wrote:Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
Kad se spojimo hrvatskoj splitsko dalmatinsku županiju dijelimo na pola, vlahorija i hercegovina jedno tijelo.
bez arambašića ne odlazim....a kad dođete kod mene na more ozgor, dobit ćete isto finu papicu
cim pojedem i popijem, kome se ostaje gore...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa dodju ljudi tobe kad ostare,, samo epija sam pitao neki dan i odgovorio mi je da je ateista i dalje..a kad spomenu mladje dane, dosao epi u Brcko i jednom Bakirovom esdeaovcu pokazuje petokraku zvijezdu (epi je tada bio esdepeovac, kao i svi tuzlaci)..joj kad covjek izvuce pistolj, hoce da ga ubije, kakva petokraka, kakav Tito :Dvuksadinare wrote:mislim ti ga znas..po opisivanju ne bi rekao da je neki vjernik bio bar u mlađim danima...sad ljudi se promjene..pod starije dane..pronađu isusa...govinda wrote:epikura boli kurac za katolike, on je ateista, njemu samo daj hercegbosnu i svetog ce savu istetovirati na celu ako treba...
2016-11-17
Nu vas dvojica, pravaš i pravaški suncokret, sad ću vas malo pustiti da sami ostanete pa se probate dogovoriti...
U glavnom velike promjene su na vidiku a vaše ustave čini se odnese voda ;)
U glavnom velike promjene su na vidiku a vaše ustave čini se odnese voda ;)
2015-08-06
Pravas...heheh, ko jos vjeruje u pravastvo? Vama komunistima su svi ustase i pravasi...
2016-11-17
A šta sad se nemože ici gore ?epikur37 wrote:Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
Nešto i netko te sprijecava ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:A šta sad se nemože ici gore ?epikur37 wrote:Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
Može ali to treba biti jedna zemlja bez granica.
Velika Hrvatska.
2015-08-06
Protestant epikur za veliku Hrvatsku i veliku Srbiju....
2016-11-17
Ma glupane BiH ce uci u EU kad tad ....bitnije mi je da završe onu autocestu do Doboja da se nevozim drumovima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:A šta sad se nemože ici gore ?epikur37 wrote:Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
Može ali to treba biti jedna zemlja bez granica.
Velika Hrvatska.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
samo sto nisam uzeo katolke u odbranu
gavinda, samo krekece da ce tramp yebati katolike
sto nije tacno, osim melanije, to je ok )
Last edited by pizzon on 20/1/2017, 15:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
sdpovac bio?..a sad su mi neke stvari jasne...pila naopako...komsicevac..govinda wrote:pa dodju ljudi tobe kad ostare,, samo epija sam pitao neki dan i odgovorio mi je da je ateista i dalje..a kad spomenu mladje dane, dosao epi u Brcko i jednom Bakirovom esdeaovcu pokazuje petokraku zvijezdu (epi je tada bio esdepeovac, kao i svi tuzlaci)..joj kad covjek izvuce pistolj, hoce da ga ubije, kakva petokraka, kakav Tito :Dvuksadinare wrote:mislim ti ga znas..po opisivanju ne bi rekao da je neki vjernik bio bar u mlađim danima...sad ljudi se promjene..pod starije dane..pronađu isusa...govinda wrote:epikura boli kurac za katolike, on je ateista, njemu samo daj hercegbosnu i svetog ce savu istetovirati na celu ako treba...
2015-09-08
Kad nas epi obuce uniformu i krene da brani granice Velike Srbije, pardon, Hrvatske...
2016-11-17
govinda wrote:Protestant epikur za veliku Hrvatsku i veliku Srbiju....
ne raduje se, u odnosu na tebe, tu smo jedinstveni,
osim vucka )
i njegove ekipe !
Last edited by pizzon on 20/1/2017, 15:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
2015-09-08
pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
samo sto nisam uzeo katolke u odbrnu
Ma sve 5...nego gdje da se nađemo pa da iskoordiniramo ove secesije ;)
Livno predlažem ali može i kod vas u Brčko :D
2015-08-06
pa ja tebi kazem, komunjara je on...drzavni kapitalizam, stroga kontrola trzista od strane drzave, jake ekonomske granice...doduse, sad kako je u Hrvatskoj je malo postao nacionalan, kao neki nacionalsocijalista, sto i sam tvrdi za sebe da jeste...zato bi on Putinu dao pola evrope, to je to komunjarsko u njemu, jace od njega :Dvuksadinare wrote:sdpovac bio?..a sad su mi neke stvari jasne...pila naopako...komsicevac..govinda wrote:pa dodju ljudi tobe kad ostare,, samo epija sam pitao neki dan i odgovorio mi je da je ateista i dalje..a kad spomenu mladje dane, dosao epi u Brcko i jednom Bakirovom esdeaovcu pokazuje petokraku zvijezdu (epi je tada bio esdepeovac, kao i svi tuzlaci)..joj kad covjek izvuce pistolj, hoce da ga ubije, kakva petokraka, kakav Tito :Dvuksadinare wrote:mislim ti ga znas..po opisivanju ne bi rekao da je neki vjernik bio bar u mlađim danima...sad ljudi se promjene..pod starije dane..pronađu isusa...govinda wrote:epikura boli kurac za katolike, on je ateista, njemu samo daj hercegbosnu i svetog ce savu istetovirati na celu ako treba...
2016-11-17
brcko, moze, to mi blize, geografski.epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
Guest- Guest
...zato ti ono..'joj nemojte lijevo desno..ajmo bez toga..sdp cool...nije los ni josipovic...'....tuta bi te na zicer uhvatio...epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
2015-09-08
pizdon moze u Brckom samo da nam pusi kitu a ti ionako u Brcko ne smijes odavno..hoce da te biju svi, od esdepeovaca do Delija :Depikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
da bre,
2016-11-17
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sultan izbacio 10 zapadnih veleposlanika
» 90% zapadnih sveučilišta zabranjuje slobodu govora
» Scholz protiv upotrebe oružja zapadnih zemalja za napad na Rusiju
» Rusija rasprodaje svoju brodarsku trgovačku kompaniju radi zapadnih sankcija
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
» 90% zapadnih sveučilišta zabranjuje slobodu govora
» Scholz protiv upotrebe oružja zapadnih zemalja za napad na Rusiju
» Rusija rasprodaje svoju brodarsku trgovačku kompaniju radi zapadnih sankcija
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
Page 4 of 7