Balkan: propast zapadnih politika
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Balkan: propast zapadnih politika
a tek sto bi bosanca epija prihvatili :Dvuksadinare wrote:inace ere ne vole da se njima zapovjeda ma o kom se to radilo...jos da im tako neki zagorec ili podravac zapovjeda..onda bolje da ostanu u bh-a
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
uh...tek ti zvezdasi i partizanovci...govinda wrote:a tek sto bi bosanca epija prihvatili :Dvuksadinare wrote:inace ere ne vole da se njima zapovjeda ma o kom se to radilo...jos da im tako neki zagorec ili podravac zapovjeda..onda bolje da ostanu u bh-a
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije jovan nego ivan i toje protestantska crkva ne beri tuđe..pizzon wrote:Zgodna Melanija zasenila Trampa prilikom posete crkvi Svetog Jovana!
Donald Tramp je, sa suprugom Melanijom, dan svoje inauguracije započeo u crkvi Svetog Jovana, koja se nalazi preko puta Bele kuće
http://www.informer.rs/vesti/svet/114466/INAUGURACIJA-UZIVO-Zgodna-Melanija-zasenila-Trampa-prilikom-posete-crkvi-Svetog-Jovana
slucajno ili ne, danas je veliki praznik sv.Jovan
danas se " umivaju " ikone
ko ima ikonu, danas je dobro da je cistom vlaznom
krpom obrise, zatim suvom i vrati na mesto !
danas se to radi !
2015-09-08
epi i ero, Bosanci iz bosanskih vukojebina Majevice i Mrkonjic grada se ubise dokazujuci da su Hercegovci...vjerovatno epi i one Zadrane ubjedjuje da su Hercegovci :))))vuksadinare wrote:uh...tek ti zvezdasi i partizanovci...govinda wrote:a tek sto bi bosanca epija prihvatili :Dvuksadinare wrote:inace ere ne vole da se njima zapovjeda ma o kom se to radilo...jos da im tako neki zagorec ili podravac zapovjeda..onda bolje da ostanu u bh-a
2016-11-17
ma cetnik ovaj pizzon, treba ga ko Cicu baciti kerovima...vuksadinare wrote:nije jovan nego ivan i toje protestantska crkva ne beri tuđe..pizzon wrote:Zgodna Melanija zasenila Trampa prilikom posete crkvi Svetog Jovana!
Donald Tramp je, sa suprugom Melanijom, dan svoje inauguracije započeo u crkvi Svetog Jovana, koja se nalazi preko puta Bele kuće
http://www.informer.rs/vesti/svet/114466/INAUGURACIJA-UZIVO-Zgodna-Melanija-zasenila-Trampa-prilikom-posete-crkvi-Svetog-Jovana
danas se to radi !
2016-11-17
hehe, ivan jovan, odakle ti to da berem tudjevuksadinare wrote:nije jovan nego ivan i toje protestantska crkva ne beri tuđe..pizzon wrote:Zgodna Melanija zasenila Trampa prilikom posete crkvi Svetog Jovana!
danas se to radi !
ja pisem sta je nase danas, kod nas, i nista vise i nista durogo
a ti u svemu vidis ono sto zelis
Guest- Guest
hehe, ivan jovan, odakli ti to da berem tudjenije jovan nego ivan i toje protestantska crkva ne beri tuđe..
Ivan Krsrtitelj ili Jovan Krstitelj to je isto
danas se to radi !
ja pisem sta je nase danas, kod nas, i nista vise i nista durogo
a ti u svemu vidis ono sto zelis fat
Guest- Guest
ovo je na engleskom, to isto
John the Baptist
prema tome nije ni Ivan, to je hrvatska inacica
Ivan ili Jovan Krstitelj jeste isti svetac
John the Baptist
Guest- Guest
Ma cetnik pizdon bi i Svetog Savu prod'o..doduse, i to pravoslavlje je sizma pa ne cudi sto im se svidjaju ovakvi "propovjednici"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-trumpov-svecenik-covjek-koji-smatra-da-iza-katolicke-crkve-stoji-sotona/945340.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-trumpov-svecenik-covjek-koji-smatra-da-iza-katolicke-crkve-stoji-sotona/945340.aspx
2016-11-17
Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
Kad se spojimo hrvatskoj splitsko dalmatinsku županiju dijelimo na pola, vlahorija i hercegovina jedno tijelo.
Kad se spojimo hrvatskoj splitsko dalmatinsku županiju dijelimo na pola, vlahorija i hercegovina jedno tijelo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jean le Baptistepizzon wrote:ovo je na engleskom, to isto
John the Baptist
to je na francuskom,
Guest- Guest
Ja koliko vidim Trump ce jebati katolike...i muslimane navodno..sad, vidjecemo ko ima vise para, arapski seici ili katolicki biskupi...ja kontam da su katolici pusiona u USA sljedece 4 godine...
2016-11-17
....da...ubit ce se sinjani da prigrle tebe iz tuzle...tamo se tesko takvi uklapaju...tri dana svakog gosta dosta...aj kuci..sve ces mi prozdratepikur37 wrote:Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
2015-09-08
bojim se da da..na koncu trump se upravo okomio na najvise na latinose koji su katolici....ne voli on ni arape ali arapin ima naftu..pa mu s eprogledavagovinda wrote:Ja koliko vidim Trump ce jebati katolike...i muslimane navodno..sad, vidjecemo ko ima vise para, arapski seici ili katolicki biskupi...ja kontam da su katolici pusiona u USA sljedece 4 godine...
2015-09-08
inace protestanti bas ne vole katolike..tradicija..recimo KKK i ovi na jugu usa gdje je trump i dobio ponajvise glasova.ne vole nigge,zidove i katolike
2015-09-08
ma arapin je tu naftu odavno pretvorio u zlato, dijamante, dolare i obveznice...ok, Latinosi su sirotinja od katolika, vidjecemo da li ce udariti po Talijanima i Ircima...ali mislim da hoce i po njima..Trump je pravi predstavnik WASP Amerike...vuksadinare wrote:bojim se da da..na koncu trump se upravo okomio na najvise na latinose koji su katolici....ne voli on ni arape ali arapin ima naftu..pa mu s eprogledavagovinda wrote:Ja koliko vidim Trump ce jebati katolike...i muslimane navodno..sad, vidjecemo ko ima vise para, arapski seici ili katolicki biskupi...ja kontam da su katolici pusiona u USA sljedece 4 godine...
2016-11-17
ne vole katolike jos od 1848. godine, kada su Meksiku oteli cijelu Zapadnu Ameriku...vuksadinare wrote:inace protestanti bas ne vole katolike..tradicija..recimo KKK i ovi na jugu usa gdje je trump i dobio ponajvise glasova.ne vole nigge,zidove i katolike
2016-11-17
gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
2015-08-06
vuksadinare wrote:....da...ubit ce se sinjani da prigrle tebe iz tuzle...tamo se tesko takvi uklapaju...tri dana svakog gosta dosta...aj kuci..sve ces mi prozdratepikur37 wrote:Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
bez arambašića ne odlazim....a kad dođete kod mene na more ozgor, dobit ćete isto finu papicu
2015-08-06
epi znas i ti to...padas u nemilos trumpu kao katolik..mjenjaj odmah vjeru..protestant,pravoslavni...bolje ti ej protestant..nisu neke velike nijanseepikur37 wrote:gle ove dvojice jedan drugom rame za plakanje ;) :p
2015-09-08
to's dobiti i bokal vina..a onda pitanje..ka's kuci?epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....da...ubit ce se sinjani da prigrle tebe iz tuzle...tamo se tesko takvi uklapaju...tri dana svakog gosta dosta...aj kuci..sve ces mi prozdratepikur37 wrote:Mostar stolnica, livno - kupres zimski sportovi, međugorje vjerski turizam i tako dalje...
bez arambašića ne odlazim....a kad dođete kod mene na more ozgor, dobit ćete isto finu papicu
2015-09-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sultan izbacio 10 zapadnih veleposlanika
» 90% zapadnih sveučilišta zabranjuje slobodu govora
» Scholz protiv upotrebe oružja zapadnih zemalja za napad na Rusiju
» Rusija rasprodaje svoju brodarsku trgovačku kompaniju radi zapadnih sankcija
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
» 90% zapadnih sveučilišta zabranjuje slobodu govora
» Scholz protiv upotrebe oružja zapadnih zemalja za napad na Rusiju
» Rusija rasprodaje svoju brodarsku trgovačku kompaniju radi zapadnih sankcija
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
Page 3 of 7