Balkan: propast zapadnih politika
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Balkan: propast zapadnih politika
znam gdje je Iz, imao sam jednu nekad davno sa Iza...neke sheme i to...epikur37 wrote:govinda wrote:onaj iz Nirvane podudla cijev sacmarice a hipici se ne poubijase...epikur37 wrote:govinda wrote:sta ce mi federacija sa Hrvatskom ako udjem u EU? Stvarno si za geopolitiku plitak...epikur37 wrote:
eto mižemo pazariti :D
eu ti je sada kao da na koncertu nirvane govoriš o hipi pokretu :)
zanimljivost ćaća od novoselića je iz Iža...tu pored zadra oitok
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
govinda wrote:nije isto...sto puta gore..nama ista govna i Hrvati i Srbi i Bosnjaci u BiH...sve uza zid :Depikur37 wrote:govinda wrote:I moram te ispraviti, nisam bosnjacki nacionalista nego sam nesto jos gore: bosanski unitarista
e pa to dođe na isto...doduše malo gore ...al ista pašta
Dudakovića prvo, Cerića, ondak Izetbegovića, pa Radončića....
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
poceo si se upucavat da jos stogod ne otkrije..sad bi cak i citavu federaciju prikljucio hrvatskoj..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
Khah, govinda je bošnjački nacionalist, musliman...ali inače inteligentan i solidno obrazovan.
Ja se inače ne družim s glupanima...bolje on ili onaj mostarac farpos...nego neka hrvatska budala.
Čak mislim da bi govinda pristao na federaciju FBiH i Hrvatske... a to bi i vucina...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:poceo si se upucavat da jos stogod ne otkrije..sad bi cak i citavu federaciju prikljucio hrvatskoj..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
Khah, govinda je bošnjački nacionalist, musliman...ali inače inteligentan i solidno obrazovan.
Ja se inače ne družim s glupanima...bolje on ili onaj mostarac farpos...nego neka hrvatska budala.
Čak mislim da bi govinda pristao na federaciju FBiH i Hrvatske... a to bi i vucina...
ja ne bihz ali cimam govindu i tebe
2015-08-06
naravno njih prve pa onda Dodika, Covica, Majkicku, Pandurevicku, Lijanovice (njih zbog lopovluka)....epikur37 wrote:govinda wrote:nije isto...sto puta gore..nama ista govna i Hrvati i Srbi i Bosnjaci u BiH...sve uza zid :Depikur37 wrote:govinda wrote:I moram te ispraviti, nisam bosnjacki nacionalista nego sam nesto jos gore: bosanski unitarista
2016-11-17
.....epikure sav si smotan...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:poceo si se upucavat da jos stogod ne otkrije..sad bi cak i citavu federaciju prikljucio hrvatskoj..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
2015-09-08
govinda wrote:naravno njih prve pa onda Dodika, Covica, Majkicku, Pandurevicku, Lijanovice (njih zbog lopovluka)....epikur37 wrote:govinda wrote:nije isto...sto puta gore..nama ista govna i Hrvati i Srbi i Bosnjaci u BiH...sve uza zid :Depikur37 wrote:govinda wrote:I moram te ispraviti, nisam bosnjacki nacionalista nego sam nesto jos gore: bosanski unitarista
No na prvo zasuči rukave i obnovi kantonalnu zgradu u tz....hebla vaš vaša revolucija iz američke ambasade ;)
2015-08-06
govinda wrote:bolje predji u muslimane...crvenkasti wrote:Evo, i ja ću nešto napisati: ja sam Hrvat.
Neću, Isil popušio. Bolje se ti vrati iz njih.
crvenkasti-
2014-04-17
eh, kako je on sretan bio kad su u Francuskoj zabranili javno nosenje krizeva u skolama...a Bush kad napade Afganistan...kakav Putin sad, to je nista koliko je volio Busha....vuksadinare wrote:poceo si se upucavat da jos stogod ne otkrije..sad bi cak i citavu federaciju prikljucio hrvatskoj..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
2016-11-17
vuksadinare wrote:.....epikure sav si smotan...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:poceo si se upucavat da jos stogod ne otkrije..sad bi cak i citavu federaciju prikljucio hrvatskoj..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:e moj epikure pa tebe bi streljali u sirokom.. ..onaj ringo bar to prizna...dr'z se ti bosne..ziher je ziher...jos bi u vlajaland dosao..pa znas ti tamo za koga se glasa i kako se dise..bjez'o bi prije nego sto bi dos'o...u stvari govinda ti je jedini sikreni prijatelj makar ti to poricao ali znas i sam da je tako...ne bi te gostio u svojoj kuci da te smatra da nisi
no no, lepi, govi je bistriji od tebe a to mu jamačno nije kompliment al sve i da se sastavite skupa jednom rukom i s pola kapacitreta mog genijalnog uma vas riješim ;)
2015-08-06
ma kakvi, bice opet neki novi...Al kaida, isil..ti nastavi..crvenkasti wrote:govinda wrote:bolje predji u muslimane...crvenkasti wrote:Evo, i ja ću nešto napisati: ja sam Hrvat.
2016-11-17
slabo bi prosao....kod mene dokaza koliko hoces... ..ni pentagon nema takve kao jaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:.....epikure sav si smotan...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:poceo si se upucavat da jos stogod ne otkrije..sad bi cak i citavu federaciju prikljucio hrvatskoj..epikur37 wrote:
no no, lepi, govi je bistriji od tebe a to mu jamačno nije kompliment al sve i da se sastavite skupa jednom rukom i s pola kapacitreta mog genijalnog uma vas riješim ;)
2015-09-08
de suti i pocni piti pravo vino...epikur37 wrote:
2016-11-17
Ne al stvarno govinda, vremena se mijenjaju...bolje vam je promijeniti politiku...šaćir filandra isto veli...e sad jedino ako ćeš i njega streljati
2015-08-06
govinda wrote:ma kakvi, bice opet neki novi...Al kaida, isil..ti nastavi..crvenkasti wrote:govinda wrote:bolje predji u muslimane...crvenkasti wrote:Evo, i ja ću nešto napisati: ja sam Hrvat.
E, bi li ti nekome odrezao glavu, kad si već musliman?
crvenkasti-
2014-04-17
govinda wrote:de suti i pocni piti pravo vino...epikur37 wrote:
gotovo s pićem, natrpao sam se spizom i odohz u krpe...pozdrav i pozdravi tog svog pravaša..
2015-08-06
e da sutra dolazi tre u zadar...taman da i njemu pojasnim ozivotvorenje hrhzb, nadam se da ce ponijeti onu grasevinu ;) :)
2015-08-06
njega je trebalo streljati jos 1989. godine...epikur37 wrote:Ne al stvarno govinda, vremena se mijenjaju...bolje vam je promijeniti politiku...šaćir filandra isto veli...e sad jedino ako ćeš i njega streljati
2016-11-17
i on je pravi hercegbosanac :D hehehehehehheheepikur37 wrote:e da sutra dolazi tre u zadar...taman da i njemu pojasnim ozivotvorenje hrhzb, nadam se da ce ponijeti onu grasevinu ;) :)
2016-11-17
Baš je dobro ovo, ja nešto napišem, a vi svi odmah vidite što sam napisao.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo, opet sam nešto napisao.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sultan izbacio 10 zapadnih veleposlanika
» 90% zapadnih sveučilišta zabranjuje slobodu govora
» Scholz protiv upotrebe oružja zapadnih zemalja za napad na Rusiju
» Rusija rasprodaje svoju brodarsku trgovačku kompaniju radi zapadnih sankcija
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
» 90% zapadnih sveučilišta zabranjuje slobodu govora
» Scholz protiv upotrebe oružja zapadnih zemalja za napad na Rusiju
» Rusija rasprodaje svoju brodarsku trgovačku kompaniju radi zapadnih sankcija
» Tako je govorio NATO 2004. – Terorizam, dvostruki moral i licemjerje zapadnih "liberala"
Page 6 of 7