Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
govinda wrote:Hah, hrvatski sabor, srbijanska skupstina, turski parlament..ne zna se sta je smjesnije..
Tvoji postovi su skroz glupi i totalno bezvrijedni, ali ti to nadoknađuješ kvantitetom.
crvenkasti-
2014-04-17
asilovski wrote:Hrvati vole uglađene oreškoviće i plenkije a ne mulce kao što je PernerDread_Pirate_Roberts wrote:marcellus wrote:attention whore i kreten
zapravo je dosadan k'o guzna muha...
Smranadere, karačmarle, masne, ugladjene.......samo da se zadovolji forma
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
metilda wrote:provocator wrote:Kaj je toliko godina trebalo proći pa da to shvatiš?metilda wrote:
taj cirkus više nije ni za moj Čardak
No i nadalje će ti cirkusanti na tvoj račun primati masne plaće i uživati povlastice.
............ samostalna i nezavisna Hrvatska
Ne postoji
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
evo pernar pernarise pernanizme u emisiji val razuma
http://www.radiostudent.hr/
http://www.radiostudent.hr/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jes ti prirodno glup il se tako cesljasvili40 wrote:I?Taj Fiolić,Kerum i ostali su realni ljudi.Uzmi što te ide,šuti,a ako imaš neka pametnija posla što ćeš smrdjeti tamo.Dolaze na posao i galame samo populisti a ne gospoda.provocator wrote:Ma nemaš ti boljih zastupnika od npr. HDZ-ovca Fiolića koji je odradio dva mandata a riječi prozborio nije! No priskrbio si je povlštenu mirovinu. Bravo!!! To je to!
Imali smo i Keruma koji si je šnite pršuta lijepio na čelo a na sjednice Sabora nije dolazio jer je rekao kako ionako ni na što ne može utjecati ali ga to nije smelo da uredno na svoj račun mjesečno prima šesnaestak tisuća kuna. Bravo!
sabor je mjesto gdje se trebaju iznositi razlicita misljenja i interesi, koji kurac onda nebi imali samo jednu partiju pa da se izbjegnu troskovi izbora i maltretiranje gradjana kojekakovim obecanjima, uposlit stotinjak dizaca ruku i to je to
a gospoda nebi ni usla u sabor pa i da ga dezinficiraju neznam s cim, koji smradova ima unutra,
kerum i fiolic realni ljudi?, neisu realni nego su to preslici hrvatskog nacina razmisljanja, ajd da nesto usicarim kad vec ne mogu nesto vece zgrabit,
a svi ti supci su u jebenom saboru da bi vodili ovo gvno od drzave u tvoje moje i nas sviju ime, ne da se igraju bogova i gospodara, oni bi trebali biti nasi uposlenici koji bi od nas dobili pocast zbog dobro obavljenog posla il otkaz,
ovako oni nama jebu mater a cijela zajednica pluta pa kud voda nanese
asilovski wrote:"Mato Pavlicevic Bode mi oči ovaj detalj tenisica s bijelim džonom u kombinaciji s bijelim čarapama, trapericama, sakoom i kravatom. Pa samo zato bi ga bacio van iz parlamenta...".eo zašto smo propali ko država samo forma bez ikavog sadržaja
pokušaj humora..
nakon onog sa Šeksom u izbornoj noći, trebalo je zapalit Sabor i sazvati Ustavotvornu skupštinu na teniskom igralištu kao 1789..
ja sam glup a ti nisi shvatio moj sarkazam?Leviathan2 wrote:jes ti prirodno glup il se tako cesljasvili40 wrote:I?Taj Fiolić,Kerum i ostali su realni ljudi.Uzmi što te ide,šuti,a ako imaš neka pametnija posla što ćeš smrdjeti tamo.Dolaze na posao i galame samo populisti a ne gospoda.provocator wrote:Ma nemaš ti boljih zastupnika od npr. HDZ-ovca Fiolića koji je odradio dva mandata a riječi prozborio nije! No priskrbio si je povlštenu mirovinu. Bravo!!! To je to!
Imali smo i Keruma koji si je šnite pršuta lijepio na čelo a na sjednice Sabora nije dolazio jer je rekao kako ionako ni na što ne može utjecati ali ga to nije smelo da uredno na svoj račun mjesečno prima šesnaestak tisuća kuna. Bravo!
sabor je mjesto gdje se trebaju iznositi razlicita misljenja i interesi, koji kurac onda nebi imali samo jednu partiju pa da se izbjegnu troskovi izbora i maltretiranje gradjana kojekakovim obecanjima, uposlit stotinjak dizaca ruku i to je to
a gospoda nebi ni usla u sabor pa i da ga dezinficiraju neznam s cim, koji smradova ima unutra,
kerum i fiolic realni ljudi?, neisu realni nego su to preslici hrvatskog nacina razmisljanja, ajd da nesto usicarim kad vec ne mogu nesto vece zgrabit,
a svi ti supci su u jebenom saboru da bi vodili ovo gvno od drzave u tvoje moje i nas sviju ime, ne da se igraju bogova i gospodara, oni bi trebali biti nasi uposlenici koji bi od nas dobili pocast zbog dobro obavljenog posla il otkaz,
vili40-
2015-08-02
Ona mumija od Glasnovića je danas izjavila kao "naši branitelji nisu ginuli zato da bi se u saboru isticali anarhokomunisti".provocator wrote:Yebe Pernar i ne vadi!
Dobro,jel taj čovjek bio skoro na liječničkom???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Potpuni idiotjastreb wrote:Ona mumija od Glasnovića je danas izjavila kao "naši branitelji nisu ginuli zato da bi se u saboru isticali anarhokomunisti".provocator wrote:Yebe Pernar i ne vadi!
Kermit-
2014-04-17
Slično je nastupio i Culej.asilovski wrote:Potpuni idiotjastreb wrote:Ona mumija od Glasnovića je danas izjavila kao "naši branitelji nisu ginuli zato da bi se u saboru isticali anarhokomunisti".provocator wrote:Yebe Pernar i ne vadi!
2014-04-22
svinjar?jastreb wrote:Slično je nastupio i Culej.asilovski wrote:Potpuni idiotjastreb wrote:Ona mumija od Glasnovića je danas izjavila kao "naši branitelji nisu ginuli zato da bi se u saboru isticali anarhokomunisti".provocator wrote:Yebe Pernar i ne vadi!
Kermit-
2014-04-17
A psovao je kao kočijaš,urlikao i spominjao branitelje sa Velebita. Očito mu se nije dopalo što je Pernar govorio o njegovom bivšem šefu.asilovski wrote:svinjar?jastreb wrote:Slično je nastupio i Culej.asilovski wrote:Potpuni idiotjastreb wrote:Ona mumija od Glasnovića je danas izjavila kao "naši branitelji nisu ginuli zato da bi se u saboru isticali anarhokomunisti".provocator wrote:Yebe Pernar i ne vadi!
2014-04-22
hadze je metastaza nažalost to je takojastreb wrote:A psovao je kao kočijaš,urlikao i spominjao branitelje sa Velebita. Očito mu se nije dopalo što je Pernar govorio o njegovom bivšem šefu.asilovski wrote:svinjar?jastreb wrote:Slično je nastupio i Culej.asilovski wrote:Potpuni idiotjastreb wrote:
Ona mumija od Glasnovića je danas izjavila kao "naši branitelji nisu ginuli zato da bi se u saboru isticali anarhokomunisti".
Kermit-
2014-04-17
kic wrote:
nakon onog sa Šeksom u izbornoj noći, trebalo je zapalit Sabor i sazvati Ustavotvornu skupštinu na teniskom igralištu kao 1789..
hm, mi smo to zadnji put 5.10. ucinili
pa su dosli bolji, lopovi !
Guest- Guest
Crvenkasti, ja sam tebi davno rekao da se ubijes...kad te otac sjebo u zivotu, zasto da se patis dalje, prekrati sebi muke a nas ostale usreci svojim nestankom...crvenkasti wrote:govinda wrote:Hah, hrvatski sabor, srbijanska skupstina, turski parlament..ne zna se sta je smjesnije..
Tvoji postovi su skroz glupi i totalno bezvrijedni, ali ti to nadoknađuješ kvantitetom.
2016-11-17
sarkazam,vili40 wrote:ja sam glup a ti nisi shvatio moj sarkazam?Leviathan2 wrote:jes ti prirodno glup il se tako cesljasvili40 wrote:I?Taj Fiolić,Kerum i ostali su realni ljudi.Uzmi što te ide,šuti,a ako imaš neka pametnija posla što ćeš smrdjeti tamo.Dolaze na posao i galame samo populisti a ne gospoda.provocator wrote:Ma nemaš ti boljih zastupnika od npr. HDZ-ovca Fiolića koji je odradio dva mandata a riječi prozborio nije! No priskrbio si je povlštenu mirovinu. Bravo!!! To je to!
o jebote, sad ja ispade glup, de malo onda bolje slozi recenicu da i ja mogu skuzit, postacu glup ko crvenkasti ako se vako nastavi
Danas Matko sutra svatko
n_razbojnik-
2014-04-15
Ilitiga Pernar samo trola tu instituciju puno bolje nego ostali...vani to rade razni likovi u raznim klubovima zastupnika...ovdje on sam pa je nama čudno, a nije nešto ni originalan
2014-04-15
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» Potpuni kaos u Britaniji
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni kaos u Britaniji
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
Page 5 of 6