Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Potpuni kaos u Saboru: Prekinuta sjednica
ti nisi hrvatDread_Pirate_Roberts wrote:netočno...ja osobno volim mangupe koji na kulturni način odjebu drugu stranu...pernar to jednostavno nije...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
provocator wrote:Ti navedi one koji takvi jesu... I sve 5.Dread_Pirate_Roberts wrote:netočno...ja osobno volim mangupe koji na kulturni način odjebu drugu stranu...pernar to jednostavno nije...
ovog časa mi ne pada na pamet takav lik s hrvatske političke scene...recimo tonči tadić je bio ok lik dok se bavio tim poslom...
asilovski wrote:ti nisi hrvatDread_Pirate_Roberts wrote:netočno...ja osobno volim mangupe koji na kulturni način odjebu drugu stranu...pernar to jednostavno nije...
opa...počeli smo se šamarat'
Pernar je ludi mulac ali ja nastuapm po lenjinovom načelu što gore to bolje, osim toga ako nikome ne smeta plenkijev igrokaz u vezi INA-e koji se pretvara u tragikomediju ili što u Davosu kleči s lopticom u ustima što bi mi smetalo što Pernar pravi cirkus?
Kermit-
2014-04-17
kažem ti hrvati vole uglađene sjecikese ili mačo seljačine ala Mamić kod nas se 17 godina nije dogodila bilo kakva osoba koja je vrijedne pažnje a to je zapravo zastrašujuće, apsolutn su svi ili razbojnici ili idiotiDread_Pirate_Roberts wrote:asilovski wrote:ti nisi hrvatDread_Pirate_Roberts wrote:netočno...ja osobno volim mangupe koji na kulturni način odjebu drugu stranu...pernar to jednostavno nije...
opa...počeli smo se šamarat'
Kermit-
2014-04-17
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
prekršio je to što budi medvjediće koji spavaju zimski san,ono šuti što laješ kad nam nikad bolje nije bilo...Dread_Pirate_Roberts wrote:a dobro, al valjda postoji neki poslovnik kojeg je pernar prekršio...ma...komedija :D
vili40-
2015-08-02
ovo haos? jeste gledali kad boks meceve u UKrajinskom saboru?
Guest- Guest
Pernar je pravi vodja. Svi za njim,...a ne onim Kajinom.
Srusiti ustogljenog i uskopljenog Reinera i vratiti Seksa i Emajl Arlovica:)
Srusiti ustogljenog i uskopljenog Reinera i vratiti Seksa i Emajl Arlovica:)
dijagram-
2015-08-09
Ma nemaš ti boljih zastupnika od npr. HDZ-ovca Fiolića koji je odradio dva mandata a riječi prozborio nije! No priskrbio si je povlštenu mirovinu. Bravo!!! To je to!
Imali smo i Keruma koji si je šnite pršuta lijepio na čelo a na sjednice Sabora nije dolazio jer je rekao kako ionako ni na što ne može utjecati ali ga to nije smelo da uredno na svoj račun mjesečno prima šesnaestak tisuća kuna. Bravo!
Imali smo i Keruma koji si je šnite pršuta lijepio na čelo a na sjednice Sabora nije dolazio jer je rekao kako ionako ni na što ne može utjecati ali ga to nije smelo da uredno na svoj račun mjesečno prima šesnaestak tisuća kuna. Bravo!
Dread_Pirate_Roberts wrote:
biće da je zabrijao da će deložirati sabor...
taj cirkus više nije ni za moj Čardak
Guest- Guest
Kaj je toliko godina trebalo proći pa da to shvatiš?metilda wrote:
No i nadalje će ti cirkusanti na tvoj račun primati masne plaće i uživati povlastice.
I?Taj Fiolić,Kerum i ostali su realni ljudi.Uzmi što te ide,šuti,a ako imaš neka pametnija posla što ćeš smrdjeti tamo.Dolaze na posao i galame samo populisti a ne gospoda.provocator wrote:Ma nemaš ti boljih zastupnika od npr. HDZ-ovca Fiolića koji je odradio dva mandata a riječi prozborio nije! No priskrbio si je povlštenu mirovinu. Bravo!!! To je to!
vili40-
2015-08-02
provocator wrote:Kaj je toliko godina trebalo proći pa da to shvatiš?metilda wrote:
No i nadalje će ti cirkusanti na tvoj račun primati masne plaće i uživati povlastice.
koliko godina je pernar u Saboru?
razumijem što mi želiš reći ali šalješ poruku na pogrešnu adresu.. samostalna i nezavisna Hrvatska je uvijek u mom srcu
Guest- Guest
Zašto bi to bilo kome bilo bitno? Godine provedene u saboru dale bi mu za pravo... Što?metilda wrote:
koliko godina je pernar u Saboru?
Koliko bi godina trebao provesti u saboru da bi smio postupati kako postupa?
Gdje to piše?
asilovski wrote:Vidim hadezeovci opet pričaju o uljudbi hehehe rade na projektu biološkog uništenje vlastitog naroda ali da sve bude uljuđeno, odijelo, frizura, podnesak, skupi sat i večera u skupom restoranu
pogledaj prilog
SUMNJIVA RABOTA CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB Zemlju čovjeka o kojem skrbe rasprodaju u bescjenje
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/centar-za-socijalnu-skrb-trebao-bi-brinuti-o-zoranu-perusku-umjesto-toga-rasprodaju-njegovu-zemlju---464179.html?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=contentBox&utm_campaign=Box+share
Guest- Guest
Centar za socijalnu skrb hehehe a što misliš zašto skoro svaki djelatnik Centra ima par stanova i kuća? da ne govorim o pedofilimaGnječ wrote:asilovski wrote:Vidim hadezeovci opet pričaju o uljudbi hehehe rade na projektu biološkog uništenje vlastitog naroda ali da sve bude uljuđeno, odijelo, frizura, podnesak, skupi sat i večera u skupom restoranu
pogledaj prilog
SUMNJIVA RABOTA CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB Zemlju čovjeka o kojem skrbe rasprodaju u bescjenje
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/centar-za-socijalnu-skrb-trebao-bi-brinuti-o-zoranu-perusku-umjesto-toga-rasprodaju-njegovu-zemlju---464179.html?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=contentBox&utm_campaign=Box+share
Kermit-
2014-04-17
ali su uljuđeni a hrvati ne vole kada se govna nazove govnetom, nego sve bečka škola
Kermit-
2014-04-17
Predao se bez borbe, jebeš borbu nenasiljem.
povrijedili su velikog Plenkija i sad će sve to dolaziti na naplatu
vili40-
2015-08-02
Pa gde bele čarape crni sine.Dread_Pirate_Roberts wrote:
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» Potpuni kaos u Britaniji
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
» Potpuni kaos u Britaniji
» ''Potpuni kaos na Jadranu. Umag pogodilo jako nevrijeme, rive poplavljene''
» Stiže nam rasplet kakav svijet nije vidio 13 godina: Potpuni kaos
» Nedavno smo otkrili da je ministarstvo izmislilo 60.000 nezaposlenih branitelja. Stigla je i revizija, tamo je potpuni kaos
Page 2 of 6