Zele uvesti vojni rok,to bi stajalo 500 milijuna kuna
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zele uvesti vojni rok,to bi stajalo 500 milijuna kuna
ovi splicani nadobudni..kao sve znaju a goli quratz...sve borci za 'pravdu' a među najvecim uhjebima i filozofima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Netriba ....dovoljno im je da otovre moju vojnu knjižicu i automatski me preskacu.vuksadinare wrote:...kad dobis poziv onda ako ne zelis ici potezes vezu i neko urgira za tebe...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to i jest cilj države. da ti pokupe što više informacija, tako kada im zatrebaš, daj pare, daj krv, daj život,, sve daj za lopove i uhljebe..dawson wrote:Zaboravio sam napisati da su poslali neki formular koji bi im trebao ispunti, trenutna adresa, telefon i sl. haha moš misliti :)
kako rekoh neka se šibaju HDZovci i njihova mladež i mladež SDPa neka se ratuje
Guest- Guest
zajebaji si te..nije ti ovo '91..podlijezes direktno krivicnom zakonu...kuc..kuc..dezerter...nemos pobjec..neces se izvuci ni vani ako zbrizez..danas je sve umrezeno narocito ako si u eu..dawson wrote:Zaboravio sam napisati da su poslali neki formular koji bi im trebao ispunti, trenutna adresa, telefon i sl. haha moš misliti :)
2015-09-08
Pozovi mene ....ako koga izrešetam u vojarni sam si kriv jer ti lijepo piše nešto u vojnoj knjižici ...vojna psihologkinja ovjerila i pečatirala.vuksadinare wrote:zajebaji si te..nije ti ovo '91..podlijezes direktno krivicnom zakonu...kuc..kuc..dezerter...nemos pobjec..neces se izvuci ni vani ako zbrizez..danas je sve umrezeno narocito ako si u eu..dawson wrote:Zaboravio sam napisati da su poslali neki formular koji bi im trebao ispunti, trenutna adresa, telefon i sl. haha moš misliti :)
Snosit ceš kaznenu odgovornost jer si mobilizarao takvoga.
2014-04-11
zajebaji si te..nije ti ovo '91..podlijezes direktno krivicnom zakonu...kuc..kuc..dezerter...nemos pobjec..neces se izvuci ni vani ako zbrizez..danas je sve umrezeno narocito ako si u eu..
Moj frend 90 i neke bio ročnik u vojsci. I tako trebao on čuvati stražu za novu godinu ali umjesto toga je otišao na neku feštu i zapio se. U međuvremenu je u vojarni netko nekoga upucao, došla VP, nikog na straži ispalo živo sranje i tako. I na kraju pitam ga kako su ga kaznili a on kaže da ga nisu 5 dana puštali u grad
Moj frend 90 i neke bio ročnik u vojsci. I tako trebao on čuvati stražu za novu godinu ali umjesto toga je otišao na neku feštu i zapio se. U međuvremenu je u vojarni netko nekoga upucao, došla VP, nikog na straži ispalo živo sranje i tako. I na kraju pitam ga kako su ga kaznili a on kaže da ga nisu 5 dana puštali u grad
A pošto svi ti generali i uredski vojni cinovnici znaju da ce kazneno odgovart ako takav napravi pizdariju jer su ga oni pozvali a lijepo piše : nemoj ....onda nece nitko poslat poziv.RayMabus wrote:Pozovi mene ....ako koga izrešetam u vojarni sam si kriv jer ti lijepo piše nešto u vojnoj knjižici ...vojna psihologkinja ovjerila i pečatirala.vuksadinare wrote:zajebaji si te..nije ti ovo '91..podlijezes direktno krivicnom zakonu...kuc..kuc..dezerter...nemos pobjec..neces se izvuci ni vani ako zbrizez..danas je sve umrezeno narocito ako si u eu..dawson wrote:Zaboravio sam napisati da su poslali neki formular koji bi im trebao ispunti, trenutna adresa, telefon i sl. haha moš misliti :)
Dakle ostaju samo dobrovoljno ako ja ocu ...a ne da mi se.
2014-04-11
svaka cast rayRayMabus wrote:A pošto svi ti generali i uredski vojni cinovnici znaju da ce kazneno odgovart ako takav napravi pizdariju jer su ga oni pozvali a lijepo piše : nemoj ....onda nece nitko poslat poziv.RayMabus wrote:Pozovi mene ....ako koga izrešetam u vojarni sam si kriv jer ti lijepo piše nešto u vojnoj knjižici ...vojna psihologkinja ovjerila i pečatirala.vuksadinare wrote:zajebaji si te..nije ti ovo '91..podlijezes direktno krivicnom zakonu...kuc..kuc..dezerter...nemos pobjec..neces se izvuci ni vani ako zbrizez..danas je sve umrezeno narocito ako si u eu..dawson wrote:Zaboravio sam napisati da su poslali neki formular koji bi im trebao ispunti, trenutna adresa, telefon i sl. haha moš misliti :)
Dakle ostaju samo dobrovoljno ako ja ocu ...a ne da mi se.
2015-09-08
pa bolje ležati u zatvoru kao dezerter nego riskirati život za lopine i uhljebe iz HDZavuksadinare wrote:zajebaji si te..nije ti ovo '91..podlijezes direktno krivicnom zakonu...kuc..kuc..dezerter...nemos pobjec..neces se izvuci ni vani ako zbrizez..danas je sve umrezeno narocito ako si u eu..dawson wrote:Zaboravio sam napisati da su poslali neki formular koji bi im trebao ispunti, trenutna adresa, telefon i sl. haha moš misliti :)
Guest- Guest
gle yoda..mlad si ne znas..jebes lopine nikad coeka od njih..ali sto kaze napoleon..'jedino u ratu upoznas iskrene drugare..koji su spremni zivot polozit za tebe u opasnosti..ali istovremeno otkrijes i prava govna..'Pinochet wrote:pa bolje ležati u zatvoru kao dezerter nego riskirati život za lopine i uhljebe iz HDZavuksadinare wrote:zajebaji si te..nije ti ovo '91..podlijezes direktno krivicnom zakonu...kuc..kuc..dezerter...nemos pobjec..neces se izvuci ni vani ako zbrizez..danas je sve umrezeno narocito ako si u eu..dawson wrote:Zaboravio sam napisati da su poslali neki formular koji bi im trebao ispunti, trenutna adresa, telefon i sl. haha moš misliti :)
2015-09-08
vuksadinare wrote:gle yoda..mlad si ne znas..jebes lopine nikad coeka od njih..ali sto kaze napoleon..'jedino u ratu upoznas iskrene drugare..koji su spremni zivot polozit za tebe u opasnosti..ali istovremeno otkrijes i prava govna..'
Pa šta se nebi za promjenu dica od npr. Plenkyja i Kolinde ponijeli drugarski i išli malo u rat a ja u Bruxelles :)
catabbath-
2015-08-22
slabe vajde od njih vise stete..jednom nama na liniju dosao sin nekog lokalnog glavesine..umalo svi nastradasmo zbog njega..valjda da se dokaze...krenuo ko muha bez glave..vec smo ga sutra poslali tati nazad...dawson wrote:vuksadinare wrote:gle yoda..mlad si ne znas..jebes lopine nikad coeka od njih..ali sto kaze napoleon..'jedino u ratu upoznas iskrene drugare..koji su spremni zivot polozit za tebe u opasnosti..ali istovremeno otkrijes i prava govna..'
Pa šta se nebi za promjenu dica od npr. Plenkyja i Kolinde ponijeli drugarski i išli malo u rat a ja u Bruxelles :)
2015-09-08
Tko ne želi u vojsku neka placa porez ...vojni porez ....to ide u vojni proracun pa ce se kupit pancirke , šljemovi , cizme , municija.
2014-04-11
'Kobre' se naoružavaju zbog prijetnji terorizmom
Kako bi se povećao osjećaj sigurnosti Austrijanaca, osim vojske, masivno će biti naoružana i specijalna jedinica policije.
Oprema Kobri bit će dovedena na najmoderniji nivoEPA - Arhiva
Podijeli
Specijalna jedinica austrijske policije "Kobra" bit će dodatno opremljena zbog stalno rastuće prijetnje od terorizma.
Kako bi se povećao osjećaj sigurnosti Austrijanaca, osim vojske, masivno će biti naoružana i specijalna jedinica policije.
Kako su objavili mediji, "Kobre" će biti ljudski pojačani, i to za više od 100 dodatnih pripadnika. Također će dobiti i moderna vozila potrebna za njihov rad, prenosi Tanjug.
Direktor specijalne jedinice "Kobre" Bernhard Treibenreif potvrdio je da će grupe za nadzor dobiti veći broj službenika, kao i da će biti uspostavljen zaseban referat za osiguravanje ličnosti.
"Naši pripadnici dobit će nova oklopna vozila, pancire, kao i šljemove", objasnio je Treibenreif.
Osim "Kobri", policija investira veću svotu novca i u opremanje "običnih" policajaca.
Tako će čuvari reda dobiti 550 novih pušaka, 6.500 šljemova, 750 pancira i četiri helikoptera.
"U borbi protiv terorizma ne želimo ništa prepustiti slučaju", poručuje s tim u vezi ministar unutrašnjih poslova Wolfgang Sobotka.
Oprema Kobri bit će dovedena na najmoderniji nivoEPA - Arhiva
Podijeli
Kako su objavili mediji, "Kobre" će biti ljudski pojačani, i to za više od 100 dodatnih pripadnika. Također će dobiti i moderna vozila potrebna za njihov rad, prenosi Tanjug.
Direktor specijalne jedinice "Kobre" Bernhard Treibenreif potvrdio je da će grupe za nadzor dobiti veći broj službenika, kao i da će biti uspostavljen zaseban referat za osiguravanje ličnosti.
Najmodernija oprema
Oprema "Kobri", čije je glavno sjedište u Bečkom Novom Mjestu pokraj Beča, bit će, prema njegovim riječima, dovedena na najmoderniji nivo."Naši pripadnici dobit će nova oklopna vozila, pancire, kao i šljemove", objasnio je Treibenreif.
Osim "Kobri", policija investira veću svotu novca i u opremanje "običnih" policajaca.
Tako će čuvari reda dobiti 550 novih pušaka, 6.500 šljemova, 750 pancira i četiri helikoptera.
"U borbi protiv terorizma ne želimo ništa prepustiti slučaju", poručuje s tim u vezi ministar unutrašnjih poslova Wolfgang Sobotka.
2014-04-11
gledao ja neku seriju o Straljinovom sinu, mladjem..uglavnom, zavrsio on za pilota i dosao u eksadrilu i poeco da izvodi vratolomije a niko mu nista ne smije recvi..i da ga se rijese, unaprijede ga u cin vise i posalju dalje..onda ga ovi unaprijede u cin vise i posalju dalje..uglavnom, frajer je vec u 27. godini bio general major :)vuksadinare wrote:slabe vajde od njih vise stete..jednom nama na liniju dosao sin nekog lokalnog glavesine..umalo svi nastradasmo zbog njega..valjda da se dokaze...krenuo ko muha bez glave..vec smo ga sutra poslali tati nazad...dawson wrote:vuksadinare wrote:gle yoda..mlad si ne znas..jebes lopine nikad coeka od njih..ali sto kaze napoleon..'jedino u ratu upoznas iskrene drugare..koji su spremni zivot polozit za tebe u opasnosti..ali istovremeno otkrijes i prava govna..'
2016-11-17
to je za ove bez posla, obitelji..neki bi i ostali ...nije to lose..a, vojna obuka je potrebna.dawson wrote:maggie13 wrote:Rok od dva do tri mjesesa, svakako.
I onda kad se vratiš na posao posla više nema, u međuvremenu rođo iz ADZa ili MOSTa privatizirao i likvidirao firmu :)
2014-04-12
Ni najmanje se nezamaram s ekipom koja neželi u vojsku a može ....500 kuna mjesecno ...vojni porez ....pa ti nemoj.
2014-04-11
A, partije ce ti ionako prodat sve..hdz,sdp,hns..:-)
2014-04-12
nije losa ideja.RayMabus wrote:Ni najmanje se nezamaram s ekipom koja neželi u vojsku a može ....500 kuna mjesecno ...vojni porez ....pa ti nemoj.
2014-04-12
Jel ?maggie13 wrote:nije losa ideja.RayMabus wrote:Ni najmanje se nezamaram s ekipom koja neželi u vojsku a može ....500 kuna mjesecno ...vojni porez ....pa ti nemoj.
A šta misliš zašto sam ja zapovijednik u Galaktickoj federaciji i imam pet zvijezdica na generalskom cinu ?
2014-04-11
Ono kao necu ja u vojsku a sposoban je po svim kriterijima i kao religijska uvjerenja ovo ono nešto izmotava pa nece da puca.
Ma nema problema ....500 kuna vojni porez ....kupimo pancirke za ove koji oce i tako ih dodatno zaštitimo.
Ma nema problema ....500 kuna vojni porez ....kupimo pancirke za ove koji oce i tako ih dodatno zaštitimo.
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
Page 4 of 7