Zele uvesti vojni rok,to bi stajalo 500 milijuna kuna
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zele uvesti vojni rok,to bi stajalo 500 milijuna kuna
Pa eno,onaj fasisticki isprdak ti je sve objasnio,citajuci wikicu.Ukratko,nesto sto je toliko van svojeg znacenja,smisla,ne lici na ono na sto bi trebalo liciti,da ne raduje covjeka.Dorucak bi trebao radovati covjeka.aben wrote:kakov je to opskurni doručak?pismejker wrote:Nema muke,samo džoger pomalo svaki dan i ciscenje veceja,uz rano dizanje i opskurni dorucak,nakon toga tjelovjezbe i nastava.rucak,odmor,pa ponovno nastava ili terenske radnje.aben wrote:again, muko isusova..pismejker wrote:Svakako istina,izdisciplinira mladu budalu,odvoji ga od mamine sise,i nauci da postuje autoritet.Sasvim dovoljno u godinu dana.aben wrote:nojbolji su oni ki počnu govoriti o jna i kako to popravljo karakter,
jna nauči čovika praviti postelju i navečer prati zube...
muko isusova...press
Guest- Guest
Pa glavni likovi psihopatskog ponasanja su odleprsali uglavnom,jedino se ti jos ovdje pojavljujes,mantrajuci jedno te isto i smatrajuci se time pametnijim.Usput,jebote madjarski židov u usta apljava,jerbo te nije pozvao na komentar i nadalje ti svaki put tako slijedi.Regoč wrote:Vas dvojica nastavljate svoje psihičke probleme liečiti na forumu. Liepo je što se trudite, ali ovo nije odgovarajuća ustanova.
Guest- Guest
uglovnon, užasan socijalistički eksperiment odgajanja ljudi dostojan sj koreje.pismejker wrote:Pa eno,onaj fasisticki isprdak ti je sve objasnio,citajuci wikicu.Ukratko,nesto sto je toliko van svojeg znacenja,smisla,ne lici na ono na sto bi trebalo liciti,da ne raduje covjeka.Dorucak bi trebao radovati covjeka.aben wrote:kakov je to opskurni doručak?pismejker wrote:Nema muke,samo džoger pomalo svaki dan i ciscenje veceja,uz rano dizanje i opskurni dorucak,nakon toga tjelovjezbe i nastava.rucak,odmor,pa ponovno nastava ili terenske radnje.aben wrote:again, muko isusova..pismejker wrote:
Svakako istina,izdisciplinira mladu budalu,odvoji ga od mamine sise,i nauci da postuje autoritet.Sasvim dovoljno u godinu dana.
kakove su van to matere kad van tribo država za odgajati odrasli ljudi...
2014-04-16
De, de, kao tebe još nisu. Koliko su ti dali vremena na netu za danas?aben wrote:eskadroni psihijatara razvrstavaju ljudu po ustanovama?
nice
znaci, jaja za dorucak godinu dana?Regoč wrote:Opskuran je nejasan, zamućen, zamagljen, zatamnjen. E sad, kakav je to doručak zna mađarski židov, menadžer u Audiju, izbacivač izbjeglicah iz busa i nacistički seks-simbol.
2016-11-17
sjecam se dorucka u jugovojsci 80tih..tuga ziva..mali margarinic,marmeladica,dva kruffa.salica bijele kofi...tja...aben wrote:uglovnon, užasan socijalistički eksperiment odgajanja ljudi dostojan sj koreje.pismejker wrote:Pa eno,onaj fasisticki isprdak ti je sve objasnio,citajuci wikicu.Ukratko,nesto sto je toliko van svojeg znacenja,smisla,ne lici na ono na sto bi trebalo liciti,da ne raduje covjeka.Dorucak bi trebao radovati covjeka.aben wrote:kakov je to opskurni doručak?pismejker wrote:Nema muke,samo džoger pomalo svaki dan i ciscenje veceja,uz rano dizanje i opskurni dorucak,nakon toga tjelovjezbe i nastava.rucak,odmor,pa ponovno nastava ili terenske radnje.aben wrote:
again, muko isusova..
kakove su van to matere kad van tribo država za odgajati odrasli ljudi...
Matere?.Ehhh,ovog hajvana je samo visa sila mogla dotjerati u red,a ne dobrohotna i blaga mater.
Guest- Guest
Ovo je forum pa je svaka objava poziv na komentar. Tko ne želi komentare, nek piše dnevnik u bilježnicu.pismejker wrote:Pa glavni likovi psihopatskog ponasanja su odleprsali uglavnom,jedino se ti jos ovdje pojavljujes,mantrajuci jedno te isto i smatrajuci se time pametnijim.Usput,jebote madjarski židov u usta apljava,jerbo te nije pozvao na komentar i nadalje ti svaki put tako slijedi.Regoč wrote:Vas dvojica nastavljate svoje psihičke probleme liečiti na forumu. Liepo je što se trudite, ali ovo nije odgovarajuća ustanova.
Baš si me uplašio obećanjem. Koliko si ono rekao, 130 kilah mišićah na 167 centimetarah visine?
Dobro,posto vidim da te nije uplašilo i da ti se svidjelo,jebem te opetovano u usta apljava ..Ne znam,pitaj zenu za moje centimetre..Regoč wrote:Ovo je forum pa je svaka objava poziv na komentar. Tko ne želi komentare, nek piše dnevnik u bilježnicu.pismejker wrote:Pa glavni likovi psihopatskog ponasanja su odleprsali uglavnom,jedino se ti jos ovdje pojavljujes,mantrajuci jedno te isto i smatrajuci se time pametnijim.Usput,jebote madjarski židov u usta apljava,jerbo te nije pozvao na komentar i nadalje ti svaki put tako slijedi.Regoč wrote:Vas dvojica nastavljate svoje psihičke probleme liečiti na forumu. Liepo je što se trudite, ali ovo nije odgovarajuća ustanova.
Baš si me uplašio obećanjem. Koliko si ono rekao, 130 kilah mišićah na 167 centimetarah visine?
Guest- Guest
Bjelančevine su nužne za zdravlje, a di ćeš bolji izvor od jajah?govinda wrote:znaci, jaja za dorucak godinu dana?Regoč wrote:Opskuran je nejasan, zamućen, zamagljen, zatamnjen. E sad, kakav je to doručak zna mađarski židov, menadžer u Audiju, izbacivač izbjeglicah iz busa i nacistički seks-simbol.
Os malo posisati moja?velika su L klasa kokošjih i vrlo kapacitivna..Regoč wrote:Bjelančevine su nužne za zdravlje, a di ćeš bolji izvor od jajah?govinda wrote:znaci, jaja za dorucak godinu dana?Regoč wrote:Opskuran je nejasan, zamućen, zamagljen, zatamnjen. E sad, kakav je to doručak zna mađarski židov, menadžer u Audiju, izbacivač izbjeglicah iz busa i nacistički seks-simbol.
Guest- Guest
Udri jače, manijače! Onako jako kako tučeš izbjeglice po busevima dok naci-bakice svršavaju na tvoju HJ-figuru.pismejker wrote:Dobro,posto vidim da te nije uplašilo i da ti se svidjelo,jebem te opetovano u usta apljava ..Ne znam,pitaj zenu za moje centimetre..Regoč wrote:Ovo je forum pa je svaka objava poziv na komentar. Tko ne želi komentare, nek piše dnevnik u bilježnicu.pismejker wrote:Pa glavni likovi psihopatskog ponasanja su odleprsali uglavnom,jedino se ti jos ovdje pojavljujes,mantrajuci jedno te isto i smatrajuci se time pametnijim.Usput,jebote madjarski židov u usta apljava,jerbo te nije pozvao na komentar i nadalje ti svaki put tako slijedi.Regoč wrote:Vas dvojica nastavljate svoje psihičke probleme liečiti na forumu. Liepo je što se trudite, ali ovo nije odgovarajuća ustanova.
Prazne ljuske ne konzumiram.pismejker wrote:Os malo posisati moja?velika su L klasa kokošjih i vrlo kapacitivna..Regoč wrote:Bjelančevine su nužne za zdravlje, a di ćeš bolji izvor od jajah?govinda wrote:znaci, jaja za dorucak godinu dana?Regoč wrote:Opskuran je nejasan, zamućen, zamagljen, zatamnjen. E sad, kakav je to doručak zna mađarski židov, menadžer u Audiju, izbacivač izbjeglicah iz busa i nacistički seks-simbol.
No...!!! Pocinje ti se svidjati??'Pervertu jedan ...kakogod tvoja gospodja bi svrsavala kao nikad do sad..Regoč wrote:Udri jače, manijače! Onako jako kako tučeš izbjeglice po busevima dok naci-bakice svršavaju na tvoju HJ-figuru.pismejker wrote:Dobro,posto vidim da te nije uplašilo i da ti se svidjelo,jebem te opetovano u usta apljava ..Ne znam,pitaj zenu za moje centimetre..Regoč wrote:Ovo je forum pa je svaka objava poziv na komentar. Tko ne želi komentare, nek piše dnevnik u bilježnicu.pismejker wrote:Pa glavni likovi psihopatskog ponasanja su odleprsali uglavnom,jedino se ti jos ovdje pojavljujes,mantrajuci jedno te isto i smatrajuci se time pametnijim.Usput,jebote madjarski židov u usta apljava,jerbo te nije pozvao na komentar i nadalje ti svaki put tako slijedi.Regoč wrote:Vas dvojica nastavljate svoje psihičke probleme liečiti na forumu. Liepo je što se trudite, ali ovo nije odgovarajuća ustanova.
Guest- Guest
Ajde, ajde, još malo, možda ti se ovaj put digne.
O jebote,bas si mi nes bezivotan...Covjek brzo iszgubi i volju da se pika sa tobom.Dosadilo.Ajd zdravo Reg,malo fasistko kmetje,drzavni uhljeb..
Guest- Guest
pismejker wrote:No...!!! Pocinje ti se svidjati??'Pervertu jedan ...kakogod tvoja gospodja bi svrsavala kao nikad do sad..Regoč wrote:Udri jače, manijače! Onako jako kako tučeš izbjeglice po busevima dok naci-bakice svršavaju na tvoju HJ-figuru.pismejker wrote:Dobro,posto vidim da te nije uplašilo i da ti se svidjelo,jebem te opetovano u usta apljava ..Ne znam,pitaj zenu za moje centimetre..Regoč wrote:Ovo je forum pa je svaka objava poziv na komentar. Tko ne želi komentare, nek piše dnevnik u bilježnicu.pismejker wrote:
Pa glavni likovi psihopatskog ponasanja su odleprsali uglavnom,jedino se ti jos ovdje pojavljujes,mantrajuci jedno te isto i smatrajuci se time pametnijim.Usput,jebote madjarski židov u usta apljava,jerbo te nije pozvao na komentar i nadalje ti svaki put tako slijedi.
svele, a da ne diraš u tuđe gospođe??
Guest- Guest
jebote,kao da stojim pred lešom,kako da mi se digne???Zivni malo..!!!
Guest- Guest
Mmmmm,yummieee..!!! Pa to je tek poslastica..!!! No dobro,nebi u reali od Rega dirao.Tip mi je nekako,ono..vuce na Thingse iz Supernaturala..Noor wrote:pismejker wrote:No...!!! Pocinje ti se svidjati??'Pervertu jedan ...kakogod tvoja gospodja bi svrsavala kao nikad do sad..Regoč wrote:Udri jače, manijače! Onako jako kako tučeš izbjeglice po busevima dok naci-bakice svršavaju na tvoju HJ-figuru.pismejker wrote:Dobro,posto vidim da te nije uplašilo i da ti se svidjelo,jebem te opetovano u usta apljava ..Ne znam,pitaj zenu za moje centimetre..Regoč wrote:
Ovo je forum pa je svaka objava poziv na komentar. Tko ne želi komentare, nek piše dnevnik u bilježnicu.
svele, a da ne diraš u tuđe gospođe??
Guest- Guest
Laku noć, naci-židovski menadžeru.
Pusa i lijepo spavaj,uhljebu domesticusu..Regoč wrote:Laku noć, naci-židovski menadžeru.
Guest- Guest
kakve ste vi to živote imali u yugi, kada hvalite odgoj u vojsci :D :D
ja kada se sjetim da sam nakon faksa još htio ići dobrovoljni vojni rok i tražio vezu za upad pa odusta navrime .. sva sreća
ja kada se sjetim da sam nakon faksa još htio ići dobrovoljni vojni rok i tražio vezu za upad pa odusta navrime .. sva sreća
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
Page 6 of 7