Zele uvesti vojni rok,to bi stajalo 500 milijuna kuna
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zele uvesti vojni rok,to bi stajalo 500 milijuna kuna
kakve ste vi to živote imali u yugi, kada hvalite odgoj u vojsci :D :D
ja kada se sjetim da sam nakon faksa još htio ići dobrovoljni vojni rok i tražio vezu za upad pa odusta navrime .. sva sreća
ja kada se sjetim da sam nakon faksa još htio ići dobrovoljni vojni rok i tražio vezu za upad pa odusta navrime .. sva sreća
Guest- Guest
Neka oni ostave ovako kako je, ali ne da se mora prolazit 100 testova i onda da samo oni preko veze prođu, da od 200 ljudi ih 50 prođe, to nema smisla.
Nekad su se ljudi izvlačili da ne idu u vojsku, a danas je nemoguće uopće upast na dragovoljno osposobljavanje.
Nekad su se ljudi izvlačili da ne idu u vojsku, a danas je nemoguće uopće upast na dragovoljno osposobljavanje.
Guest- Guest
Prokockao si životnu priliku. Besplatna hrana i piće i još te plaćaju. 3 mjeseca završiš i odeš doma i smiješ i uniformu nosit.Pinochet wrote:kakve ste vi to živote imali u yugi, kada hvalite odgoj u vojsci :D :D
Guest- Guest
Nemas ti bas neke mogucnosti logičkog zakljucivanja,jel Yoda???Pinochet wrote:kakve ste vi to živote imali u yugi, kada hvalite odgoj u vojsci :D :D
Vojska te prije svega uci poslusnosti i disciplini.Dakle,ne mos raditi da bude sve po tvom.Možez,ali onda uglavnom ribas sanitarne cvorove,ili si u pritvoru.
To je prvo.Drugo,ako ides kontra svega,zapovjednici kazne cijeli vod,primjer,pa ti onda slijedi dekovanje,i tarapana,kad se svjetla pogase.
Trece,naviknes se na ritam zivota,koji je uredan.rano dizanje,efikasno odrzavanje forme i higijene,postivanje ekipe i pojedinca oko sebe.
Htio si ti curac bilo gdje ici,da si htio,mogao si se prijaviti u profi vojsku,ali ti se nes nije dalo,jel???
Kakve zivote smo imali?normalno da ne shvatjas,kad si uglavnom svoj proveo pod okriljem mamine suknje,haljine,stogod vec.
I uopce nije bitno,jel bila redovna jugo-vojska,ili neka druga.iste stvari se uce.
Iz vojske su izlazili mladi zreli muskarci,spremni za trazenje posla,stvaranje obitelji,ili produzili studiranje na faksu,uglavnom,formirane osobe,za razliku od ovih danas metroseksualcica kojima mama do 35 godine,potavlja stola za dorucak i maze kruffić sa putrićem.
Postoje kulture,u kojima se decko nije mogao nazvati muskarcem,dok nije prosao vojnu obuku,ili neko ratno djelovanje.vrlo logicno,jer to sto imas u gaćova,ili petlje u srcu te odrecuje kao muškarca,ili neku kukavnu pičku,kakvi ste vi danas mladi uglavnom.
Guest- Guest
Jebo te, Svetče, ispsova ti našu mladež. No, nije da si u krivu. Zna Kim zašto djeca još od vrtića provode samo nedjelju s otcem i majkom.
Sorry,odnosi se na sVEKOLIKU mladez,bilo u RH,bilo u Madjarskoj ili nadalje.Jednostavno je roditeljski odgoj zatajio.Kupuju klincima smartfoune,kondome, i ostalo naucite sa interneta.VOJSKA,apsolutno nebitna,jugo ili ne,bar na godinu dana ispolira karaktere.Pogledaj primjer americku vojsku.U ulazu oko 30% problematicnih,na putu kriminal.nakon par godina,treba im skinuti kapu.O tome govorim.Regoč wrote:Jebo te, Svetče, ispsova ti našu mladež. No, nije da si u krivu. Zna Kim zašto djeca još od vrtića provode samo nedjelju s otcem i majkom.
Guest- Guest
Da, dobra je to praksa kao uvjetnu kaznu kriminalcima u pokušaju ponuditi vojnu karijeru. Agresivni već jesu, a organizacija strukturira tu agresivnost u nešto korisno.
više ne razlikujen zajebanciju od ozbiljnih stavova,Regoč wrote: No, nije da si u krivu. Zna Kim zašto djeca još od vrtića provode samo nedjelju s otcem i majkom.
jel ti to ozbiljno?
2014-04-16
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
Page 7 of 7