Zele uvesti vojni rok,to bi stajalo 500 milijuna kuna
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zele uvesti vojni rok,to bi stajalo 500 milijuna kuna
Normalno , još ih pozovi na silu na mobilizaciju i daj im oružje pa ce pucat po tebi a ne po tamo nekom kojem elita oce.vili40 wrote:današnja djeca nisu ni naivna ni blesava ni slijepa.U idući rat nek idu oni koji su si skrojili državu po svojoj mjeri,koji su je opljačkali i koji je sisaju da će im oči izletit.Pa neće oni ići u rat da brane svoje uhljebljene vršnjake i braniti političke mafiju nego će otići van radit i živjet kad tu kod nas više ni preživiti ne možeš ako nemaš neku vezu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
maggie13 wrote:Rok od dva do tri mjesesa, svakako.
I onda kad se vratiš na posao posla više nema, u međuvremenu rođo iz ADZa ili MOSTa privatizirao i likvidirao firmu :)
catabbath-
2015-08-22
Vojnu obuku treba integrirati u redovnu nastavu već od jaslica. Tko se prerano rodi, krenuti od inkubatora.
da, ali prvih godina novačenje bi se odnosilo samo na provjerenu mladež, dečke koji su redovno u čavoglavama na godišnjicama i koji bi nekom odlukom bili i zadržani u profesionalnom pogonu.RayMabus wrote:Normalno , još ih pozovi na silu na mobilizaciju i daj im oružje pa ce pucat po tebi a ne po tamo nekom kojem elita oce.vili40 wrote:današnja djeca nisu ni naivna ni blesava ni slijepa.U idući rat nek idu oni koji su si skrojili državu po svojoj mjeri,koji su je opljačkali i koji je sisaju da će im oči izletit.Pa neće oni ići u rat da brane svoje uhljebljene vršnjake i braniti političke mafiju nego će otići van radit i živjet kad tu kod nas više ni preživiti ne možeš ako nemaš neku vezu.
puzajući vojni udar uz blagoslov kaptola, Pantovčaka i središnjice s trga žrtava...
sitting_bull-
2015-09-28
Opet Šiting preskočio terapiju pa mu se priviđa.
sorry, onima koji su već jednom htjeli da vojska ureduje, više ne vjerujem...
sitting_bull-
2015-09-28
A koji ce vam kurac to opet? Ona luda plavusa bi da puni NATO divizije a vi poletjeli ko muhe na..
2016-11-17
kadasitting_bull wrote:sorry, onima koji su već jednom htjeli da vojska ureduje, više ne vjerujem...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a točno :Dvili40 wrote:današnja djeca nisu ni naivna ni blesava ni slijepa.U idući rat nek idu oni koji su si skrojili državu po svojoj mjeri,koji su je opljačkali i koji je sisaju da će im oči izletit.Pa neće oni ići u rat da brane svoje uhljebljene vršnjake i braniti političke mafiju nego će otići van radit i živjet kad tu kod nas više ni preživiti ne možeš ako nemaš neku vezu.
najbolje da ekipa koja lomi leđa za 3000kn ili nezaposlena godinama ili otišla u njemačku, da ide braniti uhljebe i njihovu djecu i zlatnu mladeš što sisa kurčine po kancelarijama na račun ovih.. kako da ne :D
tako kada je bila neka probna mobilizacija u dubrovniku, zanimljivo zvali na raport ekipu iz privatnog sektora i nezaposlene, a uhljebe nisu dirali..
Guest- Guest
ovo nije istina....Pinochet wrote:a točno :Dvili40 wrote:današnja djeca nisu ni naivna ni blesava ni slijepa.U idući rat nek idu oni koji su si skrojili državu po svojoj mjeri,koji su je opljačkali i koji je sisaju da će im oči izletit.Pa neće oni ići u rat da brane svoje uhljebljene vršnjake i braniti političke mafiju nego će otići van radit i živjet kad tu kod nas više ni preživiti ne možeš ako nemaš neku vezu.
najbolje da ekipa koja lomi leđa za 3000kn ili nezaposlena godinama ili otišla u njemačku, da ide braniti uhljebe i njihovu djecu i zlatnu mladeš što sisa kurčine po kancelarijama na račun ovih.. kako da ne :D
tako kada je bila neka probna mobilizacija u dubrovniku, zanimljivo zvali na raport ekipu iz privatnog sektora i nezaposlene, a uhljebe nisu dirali..
2015-09-08
Došla meni pozivnica par puta (na adresu od staraca). A mislilm, luđaci stavljaju da se moraš javiti u subotu u 8 ujutro, kao da neznaju da ću se zapiti petak navečer pa neću stići
Meni ne šalju pozive .....mene potiralo iz vojske pred početak lita ...otiša se ja kupat ....a vi stražarite po vukojebinama ...tko vas jebe.
2014-04-11
ma kakvo javljanje.. taman posla :D :Ddawson wrote:Došla meni pozivnica par puta (na adresu od staraca). A mislilm, luđaci stavljaju da se moraš javiti u subotu u 8 ujutro, kao da neznaju da ću se zapiti petak navečer pa neću stići
tko je lud se dizati u subotu 8h.. neka dižu svoje lupače pečata
Guest- Guest
Ono odmori ti momak živce ....malo si ....previše nadrkan ha ha haRayMabus wrote:Meni ne šalju pozive .....mene potiralo iz vojske pred početak lita ...otiša se ja kupat ....a vi stražarite po vukojebinama ...tko vas jebe.
2014-04-11
kad je mobilizacija ili poziv u rezervni sastav kao da zna onaj u uredu u obrani gdje tko radi od njih nekoliko ili vise tisuca...niti to pise...jednostavno gledaju ves...godine..odsluzio vojsku...da li ti je ok zdravstveno stanje
2015-09-08
Vojna psihologkinja ovjerila ...pečatirano .....nisi baš ......bolje da nisi ovdje.RayMabus wrote:Ono odmori ti momak živce ....malo si ....previše nadrkan ha ha haRayMabus wrote:Meni ne šalju pozive .....mene potiralo iz vojske pred početak lita ...otiša se ja kupat ....a vi stražarite po vukojebinama ...tko vas jebe.
2014-04-11
yoda ne lupetaj bzv...kad ne znas...Pinochet wrote:ma kakvo javljanje.. taman posla :D :Ddawson wrote:Došla meni pozivnica par puta (na adresu od staraca). A mislilm, luđaci stavljaju da se moraš javiti u subotu u 8 ujutro, kao da neznaju da ću se zapiti petak navečer pa neću stići
tko je lud se dizati u subotu 8h.. neka dižu svoje lupače pečata
2015-09-08
...kad dobis poziv onda ako ne zelis ici potezes vezu i neko urgira za tebe...
2015-09-08
Zaboravio sam napisati da su poslali neki formular koji bi im trebao ispunti, trenutna adresa, telefon i sl. haha moš misliti :)
Last edited by dawson on 20/1/2017, 15:27; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Zovite mene u vojsku , onda mi dajte oružje i pun šanžer metaka pa me postrojite ......i razmišljajte oce li onda šta šunit kroz glavu ili ne.
2014-04-11
ovi splicani nadobudni..kao sve znaju a goli quratz...sve borci za 'pravdu' a među najvecim uhjebima i filozofima
2015-09-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Nikad niži vojni proračun, Vlada uzima 300 milijuna
Page 3 of 7