Akademik Nikolić o Bunjevcima
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Akademik Nikolić o Bunjevcima
Intelektualac.
2014-04-12
da vidimo,ta grupa zbunjevaca spreha IKAVICOM,istom onom IKAVICOM kojem spreha skoro 90% etnickih Horvata.dalje,ti zbunjevci su katolici,iato kao i 90% etnickih Horvata(zanemaricu sad 2 milijuna i kusur Horvata turskog i grckog zakona).dalje,ti zbunjevci nose Horvatska imena i prezimena,ista ona koje nose barem 99% etnickih Horvata.
ako ti zbunjevci(ebo im ja mrtvu mater)ne zele biti Horvati,nek napuste Horvatsku IKAVICU i Horvatska imena i prezimena.sto se mene licno i osobno tice, mogu ostat katolici,jer to ne odredjuje etnickog Horvata.
a nikolicu i svetosavskim nacistima, cije je dobrim djelom cila ova rabota,zelim barem jos jedan jasenovac.a da se ja u istom,ako bude srece, "zaposlim"...
ako ti zbunjevci(ebo im ja mrtvu mater)ne zele biti Horvati,nek napuste Horvatsku IKAVICU i Horvatska imena i prezimena.sto se mene licno i osobno tice, mogu ostat katolici,jer to ne odredjuje etnickog Horvata.
a nikolicu i svetosavskim nacistima, cije je dobrim djelom cila ova rabota,zelim barem jos jedan jasenovac.a da se ja u istom,ako bude srece, "zaposlim"...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
I ja sam Bunjevac. Hercegovački, kao i oni u Vojvodini. Ali ne Nikolićev, pobogu...Koji bezobrazluk.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ma sa tim Judama ne treba se uopće baviti. To su hrvatski Brankovići,kao i onaj prasac Zvonko Bogdan koji se u Srbiji izjašnjava kao veliki Bunjevac,a ovdje kad dođe odjednom postaje nekakav Hrvat.max123 wrote:da vidimo,ta grupa zbunjevaca spreha IKAVICOM,istom onom IKAVICOM kojem spreha skoro 90% etnickih Horvata.dalje,ti zbunjevci su katolici,iato kao i 90% etnickih Horvata(zanemaricu sad 2 milijuna i kusur Horvata turskog i grckog zakona).dalje,ti zbunjevci nose Horvatska imena i prezimena,ista ona koje nose barem 99% etnickih Horvata.
U svakom slučaju Srbe držim bližima od tih šetebandjera.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako Mađari nekad poklope Vojvodinu vjerujem da bi jedan prešap međ Mađare, a drugi nazad međ Hrvate.jastreb wrote:Ma sa tim Judama ne treba se uopće baviti. To su hrvatski Brankovići,kao i onaj prasac Zvonko Bogdan koji se u Srbiji izjašnjava kao veliki Bunjevac,a ovdje kad dođe odjednom postaje nekakav Hrvat.max123 wrote:da vidimo,ta grupa zbunjevaca spreha IKAVICOM,istom onom IKAVICOM kojem spreha skoro 90% etnickih Horvata.dalje,ti zbunjevci su katolici,iato kao i 90% etnickih Horvata(zanemaricu sad 2 milijuna i kusur Horvata turskog i grckog zakona).dalje,ti zbunjevci nose Horvatska imena i prezimena,ista ona koje nose barem 99% etnickih Horvata.
U svakom slučaju Srbe držim bližima od tih šetebandjera.
A tebi, kobac, Srbi su bliži i od mene.
PS: Osim ako Hrvati, prema očekivanju Vučića, pređu na levu stranu Dunava, onda bi svi postali Hrvati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
cuj medj madjare,pa ca mislis zakaj se svaki treci "madjar" preziva HORVAT.sto bi rekla noorkica,valjda ti HORVATI nisu HORVATI nego novo gvinezani.dosta su HORVATI punili nacije i etnikume strancima.toboze nas ima 4 i kusur milijuna .a ima nas,najmanje 15 milijuna,i opet nisam ubrojo Horvate turskog i grckog zakona..Eroo wrote:
Ako Mađari nekad poklope Vojvodinu vjerujem da bi jedan prešap međ Mađare, a drugi nazad međ Hrvate.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
pa dobro @kobac to je jasno da su ti tvoji najblizi...jastreb wrote:
U svakom slučaju Srbe držim bližima
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ihhh Max,sto se ti ljutis?'I Hrvati i Srbi govore 99% identično,jedino se u zadnjih 20 godina malo sile da se razlikuju,da ih vlastiti ne popljuju.. :Dmax123 wrote:da vidimo,ta grupa zbunjevaca spreha IKAVICOM,istom onom IKAVICOM kojem spreha skoro 90% etnickih Horvata.dalje,ti zbunjevci su katolici,iato kao i 90% etnickih Horvata(zanemaricu sad 2 milijuna i kusur Horvata turskog i grckog zakona).dalje,ti zbunjevci nose Horvatska imena i prezimena,ista ona koje nose barem 99% etnickih Horvata.
vidis,zato vasim razmiricama nikad kraja,nitko ne moze napustiti svoje tipičnosti.. :D
Guest- Guest
I na tarabi piše PIČKA,pa je Mujo ipak slomio kurac...max123 wrote:cuj medj madjare,pa ca mislis zakaj se svaki treci "madjar" preziva HORVAT.sto bi rekla noorkica,valjda ti HORVATI nisu HORVATI nego novo gvinezani.dosta su HORVATI punili nacije i etnikume strancima.toboze nas ima 4 i kusur milijuna .a ima nas,najmanje 15 milijuna,i opet nisam ubrojo Horvate turskog i grckog zakona..Eroo wrote:
Ako Mađari nekad poklope Vojvodinu vjerujem da bi jedan prešap međ Mađare, a drugi nazad međ Hrvate.
Guest- Guest
Bunjevci nisu opetereceni usranom dnevnopolitickom scenom,gostoljubivi su,dobri gurmani,dobru papicu prave,vrlo pozitivni.Meni dovoljno da ih nazovem dobrim ljudima.Ocigledno da nekima politikantima smeta njihova distanciranost od usrane politike.
Guest- Guest
Bunjevci su i pametni sto ne zele biti nicija politička valuta za prejebavanje.
Guest- Guest
zalutalo stado hrvatskih ovaca ko i muslimani.
zbunjola total. ali hrvatske putovnice vole svi, pa i trofazni bosanci iz rs...kladim se da i dodik ima hrvatsku putvnicu, jer su mu djedovi hrvati
zbunjola total. ali hrvatske putovnice vole svi, pa i trofazni bosanci iz rs...kladim se da i dodik ima hrvatsku putvnicu, jer su mu djedovi hrvati
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Pa baš i nije neka usporedba. Muslimani iz Bos.i Caz.krajine jesu porijeklom Hrvati,a ovo drugo su uglavnom Srbi.flumen wrote:zalutalo stado hrvatskih ovaca ko i muslimani.
2014-04-22
Eroo wrote:I ja sam Bunjevac. Hercegovački, kao i oni u Vojvodini. Ali ne Nikolićev, pobogu...Koji bezobrazluk.
ko im brani,
svako ima prava da se izjasni kako oseca
Guest- Guest
Jedna od najvećih (veliko)hrvatskih zabluda je smatrati Bošnjake 100% -tnim Hrvatima,kad su sva istraživanja dokazala da se u 75% radi o etničkim Srbima.jastreb wrote:Pa baš i nije neka usporedba. Muslimani iz Bos.i Caz.krajine jesu porijeklom Hrvati,a ovo drugo su uglavnom Srbi.flumen wrote:zalutalo stado hrvatskih ovaca ko i muslimani.
2014-04-22
i posljedice.pizzon wrote:Eroo wrote:I ja sam Bunjevac. Hercegovački, kao i oni u Vojvodini. Ali ne Nikolićev, pobogu...Koji bezobrazluk.
ko im brani,
:'(
2014-04-12
šta lupaš ti... jesam ti već jednom pojasnio od kud i kad su muslimani naselili taj prostor i pod kojim okolnostima.... cccc veze ti nemaš...jastreb wrote:Pa baš i nije neka usporedba. Muslimani iz Bos.i Caz.krajine jesu porijeklom Hrvati,a ovo drugo su uglavnom Srbi.flumen wrote:zalutalo stado hrvatskih ovaca ko i muslimani.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
maggie13 wrote:i posljedice.pizzon wrote:Eroo wrote:I ja sam Bunjevac. Hercegovački, kao i oni u Vojvodini. Ali ne Nikolićev, pobogu...Koji bezobrazluk.
ko im brani,
:'(
tako pises jer u sustini ne poznajes srbiju iznutra.
nemojte sve da cenite i procenjujete prema sebi.
Guest- Guest
hm, ti bunjevci su neko pleme zalutalo na pogresno mjesto i u pogresno vrijeme, umjesto da se drze ispod radara oni su postali predmet potkusurivanja kvazi politicara i kojekakovih dusebriznika
vis kako moje pleme, nit ko zna da postojimo nit nas ko dira
vis kako moje pleme, nit ko zna da postojimo nit nas ko dira
» Akademik Katičić: Hrvati i Balkan
» Bestraga nestao sirijski akademik
» Akademik Duraković: Kolinda nastavlja presuđenu politiku UZP-a
» Akademik Ljubomir Simović:A šta bismo s Kosovom,i da nam ga vrate?
» Akademik Katičić: Hrvati i Balkan
» Bestraga nestao sirijski akademik
» Akademik Duraković: Kolinda nastavlja presuđenu politiku UZP-a
» Akademik Ljubomir Simović:A šta bismo s Kosovom,i da nam ga vrate?
Page 1 of 6