Naši ljubimci
Page 5 of 28
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Re: Naši ljubimci
Bas sam razmišljao nabaviti ježa za kucnog ljubimca,ali morao bi se jos informirati kako ih se uzdrzava, kakvi su kao ljubimci itd. mačke ne volim pretjerano kao ni moja zena, a za psa je stan ipak nesto pre malen, a psi su mi vise onako za vani biti, nego u kuci.
kic wrote:nabavih bebu samojeda, iako mislim da je križanac..
To su lijepi psi.
Trinity-
2014-04-17
Naš bretonac Ben, okupan , s novom ogrlicom protiv krpelja...valjda će pomoći...
Trinity-
2014-04-17
Našla sam i ovu sliku našeg bivšeg psića, yorkširke Žuži...ah, ne smijem se ni sjetiti...
Trinity-
2014-04-17
E, dobra ova ogrlica, nema više krpelja.
Proizvođač Bayer Leverkusen.
Proizvođač Bayer Leverkusen.
Trinity-
2014-04-17
I ova naša yorkširka bila neka živčenjača, takve su uglavnom male pasmine, imala je dobru namjeru da grize ali di ćeš s onim malim zubićima.
Trinity-
2014-04-17
Pusti vise puta mi je ostala ruka malo raskrvarena :D
Nego...ljudi koji u stanu imaju macu. Koliko otprilike dođe mjesečni trošak za macu? Hrana pijesak i sve to?
Nego...ljudi koji u stanu imaju macu. Koliko otprilike dođe mjesečni trošak za macu? Hrana pijesak i sve to?
Guest- Guest
Nisam nikad precizno računala mjesečne troškove mačora, al' mislim da ukupno bude negdje oko 150kn, s tim da ja uzimam silikatni pijesak koji je dosta skuplji od običnog
Guest- Guest
Moja je bila okolokucna pa je kazala vani i tako pa nemam bas osjećaja.... A od hrane je jela svasta.
Dobro, 150kn je uredu. Ja sam mislila 500
Dobro, 150kn je uredu. Ja sam mislila 500
Guest- Guest
ono kad svom ljubimcu govoriš ne-ne! i onda pomisliš da će možda skužiti da si mu promijenio ime? :^^
Mi smo našim udomljenim psima obojima mijenjali ime. Skužili su dosta brzo.
Trinity-
2014-04-17
Što se ovaj moj bretonac pati na ovoj vrućini, kad u podne idemo van, siromah jedva dođe k sebi...
Nekad ga i otuširamo da se brže rashladi.
Nekad ga i otuširamo da se brže rashladi.
Trinity-
2014-04-17
ja mog seronju vodim jedino navečer ili rano ujutro vani, previše mu je vruće u bilo kojem drugom terminu...
treba paziti dobro kod vrućine jer su u biti psima jezik i usta glavni disipatori topline (za razliku od npr ljudske kože i cijeloga tijela)...počeo sam mu davati vode s ledom, malo pileće juhe isto s ledom i tako to i stvarno djeluje, bolje je od toga...
treba paziti dobro kod vrućine jer su u biti psima jezik i usta glavni disipatori topline (za razliku od npr ljudske kože i cijeloga tijela)...počeo sam mu davati vode s ledom, malo pileće juhe isto s ledom i tako to i stvarno djeluje, bolje je od toga...
Guest- Guest
Page 5 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 5 of 28