Naši ljubimci
Page 4 of 28
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Re: Naši ljubimci
ja volim od susjede macku ... par puta sam ju cuvala kad bi oni bili na godisnjem i mislim da sam joj malo draga
i smijesna je, na primjer kad dodjem na kavu kod njih, ona se popne na stol i zabije svoju glavu u moju kosu i onda se mazi :D
i smijesna je, na primjer kad dodjem na kavu kod njih, ona se popne na stol i zabije svoju glavu u moju kosu i onda se mazi :D
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
moja je sapicom uvijek gurala tudu ruku da je netko mazi. :D
kada bi isli ca od kuce, obavezno bi nas ispratila do ograde i cekala da ne odemo. :D
i strasno se voljela nosati. pogotovo kada bi je netko uzeo za to salce na vratu (kao mama kada ih nosi kada su male), onda poludi, gura se silovito u neciju ruku, nogu, samo da bi ju netko jos tako nosao. :D
kada bi stari radio oko maslina provela bi cijeli dan uz njega i masline. :D
bila je debela kao svinja :D
sve je voljela jesti! sve. nikad kod veterinara bila nije...
i obavezno bi bila u drustvu nas ljudi, nikada sama... ili na stlici do nas ili na zidicu, sjedila lezala... i pokusavala se kriomice popesti u krilo :D
moja mala fifi <3
kada bi isli ca od kuce, obavezno bi nas ispratila do ograde i cekala da ne odemo. :D
i strasno se voljela nosati. pogotovo kada bi je netko uzeo za to salce na vratu (kao mama kada ih nosi kada su male), onda poludi, gura se silovito u neciju ruku, nogu, samo da bi ju netko jos tako nosao. :D
kada bi stari radio oko maslina provela bi cijeli dan uz njega i masline. :D
bila je debela kao svinja :D
sve je voljela jesti! sve. nikad kod veterinara bila nije...
i obavezno bi bila u drustvu nas ljudi, nikada sama... ili na stlici do nas ili na zidicu, sjedila lezala... i pokusavala se kriomice popesti u krilo :D
moja mala fifi <3
Guest- Guest
Pas mi ima ogrlicu protiv nametnika i opet donese krpelje doma, više mi dopizdilo čišćenje.
Ni ampula nije pomagala.
Ni ampula nije pomagala.
Trinity-
2014-04-17
Kupili dijetalnu hranu za psa, malo mu se škemba previše objesila...
Mora se malo stesati za ljeto...
Mora se malo stesati za ljeto...
Trinity-
2014-04-17
a sto drugo :/ bar u iz svojeg iskustva govorim... ona siva ogrlica je dobra, medutim za krpelje zbilja nista ne pomaze... :/ prikace se kad tad
jucer smo setali kujicu od decka...malo je duze hodala i lovila zrak...i kihala je strasno, puna njuska smrklja, to do sada nisam dozivjela :D
jucer smo setali kujicu od decka...malo je duze hodala i lovila zrak...i kihala je strasno, puna njuska smrklja, to do sada nisam dozivjela :D
Guest- Guest
cilj teme nije stavljat slike zivotinja s interneta
betty.boop-
2015-01-23
ne vidi ti se slika, nemoj da te stalno opominjem
betty.boop-
2015-01-23
oh !
pa to je prava slatka zivotinja
meni se ucinilo da si napisao mravojeda, pa sam mislila da je neki meme
ali sad vidim da nismo na toj temi
uglavnom, vidi se sad
pa to je prava slatka zivotinja
meni se ucinilo da si napisao mravojeda, pa sam mislila da je neki meme
ali sad vidim da nismo na toj temi
uglavnom, vidi se sad
betty.boop-
2015-01-23
Page 4 of 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 4 of 28