Naši ljubimci
Page 6 of 28
Page 6 of 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Re: Naši ljubimci
seceeeeer :D
obara kujice sigurna sam :D
ova dlaka podbradak mi je super...pipala bih mu to :D
obara kujice sigurna sam :D
ova dlaka podbradak mi je super...pipala bih mu to :D
Guest- Guest
Ja mog seronju vodim tri puta van, u stanu smo i jednostavno traži.snakebite wrote:ja mog seronju vodim jedino navečer ili rano ujutro vani, previše mu je vruće u bilo kojem drugom terminu...
Mislim, veliku nuždu vrši tri puta na dan...
Kako taj tvoj izdrži ići samo jednom?
Trinity-
2014-04-17
Tri puta i to pošteno.
Ako jednom omane, zabrinem se.
Ako jednom omane, zabrinem se.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Ja mog seronju vodim tri puta van, u stanu smo i jednostavno traži.snakebite wrote:ja mog seronju vodim jedino navečer ili rano ujutro vani, previše mu je vruće u bilo kojem drugom terminu...
Mislim, veliku nuždu vrši tri puta na dan...
Kako taj tvoj izdrži ići samo jednom?
kuća je s velikim vrtom a i sad kad je vruće ne da mu se hodati vani puno...samo uzme uzicu u usta i vraća me doma...
ali kad je freško onda idemo 2-3 puta dnevno sigurno, i to planinarimo...
Guest- Guest
Jučer sam mačora malo zajebavala tako što sam mu na YT-u pustila snimku mačaka koje mjauču. Prvo se jadan uskomešao, uzmjaukao i počeo njuškati oko laptopa tražeći izvor zvuka. Kad je skužio da nema drugih mačaka, samo me opalio šapom po ruci i dvaput krvnički ugrizao. Tako mi i treba, zaslužila sam.
Guest- Guest
snakebite wrote:kuća je s velikim vrtom a i sad kad je vruće ne da mu se hodati vani puno...samo uzme uzicu u usta i vraća me doma...
Tako sam i mislila.
Trinity-
2014-04-17
Bome jesi.Vegvísir wrote:Jučer sam mačora malo zajebavala tako što sam mu na YT-u pustila snimku mačaka koje mjauču. Prvo se jadan uskomešao, uzmjaukao i počeo njuškati oko laptopa tražeći izvor zvuka. Kad je skužio da nema drugih mačaka, samo me opalio šapom po ruci i dvaput krvnički ugrizao. Tako mi i treba, zaslužila sam.
Moja ćerce zna ovom našem ptičaru pustiti ptice na YT-u, sirotan se sav zbuni, ali je strašno miroljubiv, ne bi taj nikome ništa.
Trinity-
2014-04-17
Nije ti taj za tvoje podneblje, i tome je sad jako vruće.Lady_D wrote:ja bih haskija
Trinity-
2014-04-17
Ma već su oni navikli na ove vrućine. ;)
Strašno su mi dragi i miroljubivi. Oduvijek sam Zaljubljena u njih.
Iako da moram birat između njih i nekog iz azila ne znam kako bih se odlucila
Strašno su mi dragi i miroljubivi. Oduvijek sam Zaljubljena u njih.
Iako da moram birat između njih i nekog iz azila ne znam kako bih se odlucila
Guest- Guest
Trinity wrote:Bome jesi.Vegvísir wrote:Jučer sam mačora malo zajebavala tako što sam mu na YT-u pustila snimku mačaka koje mjauču. Prvo se jadan uskomešao, uzmjaukao i počeo njuškati oko laptopa tražeći izvor zvuka. Kad je skužio da nema drugih mačaka, samo me opalio šapom po ruci i dvaput krvnički ugrizao. Tako mi i treba, zaslužila sam.
Moja ćerce zna ovom našem ptičaru pustiti ptice na YT-u, sirotan se sav zbuni, ali je strašno miroljubiv, ne bi taj nikome ništa.
Sestrina psica se uznemiri i počne lajati kad čuje druge pse, ali zato čim uđe najobičnija muha, prestraši se i pobjegne u najudaljeniji mogući kutak stana.
S druge strane, moj mačor je osvetoljubiv; milost ne traži niti bi je dao.
Guest- Guest
Koje vam je najveće sranje napravio ljubimac?
Moj je jučer, dok me nije bilo, izokrenuo skoro punu kantu za smeće i sve raširio po dnevnom boravku !
Imala sam što čistiti ! Tepih mora na pranje !
Danas je ( u mom prisustvu ) pokušao isto ! E, onda je dobio po guzici.
Poslije se tako pokunjio da mi ga je bilo žao, ali sam ostala čvrsta !
Moj je jučer, dok me nije bilo, izokrenuo skoro punu kantu za smeće i sve raširio po dnevnom boravku !
Imala sam što čistiti ! Tepih mora na pranje !
Danas je ( u mom prisustvu ) pokušao isto ! E, onda je dobio po guzici.
Poslije se tako pokunjio da mi ga je bilo žao, ali sam ostala čvrsta !
Trinity-
2014-04-17
Gdje da počnem?
Uništio dva printera jer je gurao šape unutra za vrijeme printanja, gurnuo teglu s cvijećem koja se razletjela i raznio šapama zemlju po krevetu, popišao se na haljinu, oštrio kandže na kauču od crne umjetne kože i fino ga razderao... Jednom prilikom u avionu je dok je bio u transporteru dobio proljev pa je zajedno s dekicom na kojoj je ležao bio cijeli uvaljan u drek
Uništio dva printera jer je gurao šape unutra za vrijeme printanja, gurnuo teglu s cvijećem koja se razletjela i raznio šapama zemlju po krevetu, popišao se na haljinu, oštrio kandže na kauču od crne umjetne kože i fino ga razderao... Jednom prilikom u avionu je dok je bio u transporteru dobio proljev pa je zajedno s dekicom na kojoj je ležao bio cijeli uvaljan u drek
Guest- Guest
ajajaj...prava štetočina taj tvoj mačor...
Ovo moje pašče jednom je prilikom (stvarno ne znam kako), opet dok je bio sam, srušio tacnu sa kolačima i skoro sve pojeo dok sam uletjela iz druge sobe ! ? A bila fina pita sa sirom...
Drugom zgodom se dočepao pola kile napolitanki i fino se pogostio dok smo ćerce i ja bile u dućanu.
Ostalo par komada, valjda nije mogao sve pojesti.
Uglavnom, ima pik na hranu, drugu štetu ne radi.
Ovo moje pašče jednom je prilikom (stvarno ne znam kako), opet dok je bio sam, srušio tacnu sa kolačima i skoro sve pojeo dok sam uletjela iz druge sobe ! ? A bila fina pita sa sirom...
Drugom zgodom se dočepao pola kile napolitanki i fino se pogostio dok smo ćerce i ja bile u dućanu.
Ostalo par komada, valjda nije mogao sve pojesti.
Uglavnom, ima pik na hranu, drugu štetu ne radi.
Trinity-
2014-04-17
moj u biti i nije neka štetočina, ali da je uništio sve što mu je došlo pod zube, jest...
Guest- Guest
Page 6 of 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 6 of 28