Naši ljubimci
Page 18 of 28
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re: Naši ljubimci
Triny wrote:Prekrasna je , a vidi se i održavana.
Hvala.
Ucka-
2016-02-15
a ovaj namjestaj za ljubimce je koma... ne vole ljubimci sterilan minimalizam... a bome i ja cu radje medu krpama bit nego na takvom necemu :D
Guest- Guest
Lady_D wrote:a ovaj namjestaj za ljubimce je koma... ne vole ljubimci sterilan minimalizam... a bome i ja cu radje medu krpama bit nego na takvom necemu :D
Koji namjestaj ? Ovo je dnevni odmor u nasem dnevnom boravku. puno puta ostane netko od nas bez mjesta, jer se dama rasiri. A Greta ima i svoju sobicu sa kreveticem, igrackama i za nocno spavanje.
Ucka-
2016-02-15
ma ne tvoj namjestajUcka wrote:Lady_D wrote:a ovaj namjestaj za ljubimce je koma... ne vole ljubimci sterilan minimalizam... a bome i ja cu radje medu krpama bit nego na takvom necemu :D
Koji namjestaj ? Ovo je dnevni odmor u nasem dnevnom boravku. puno puta ostane netko od nas bez mjesta, jer se dama rasiri. A Greta ima i svoju sobicu sa kreveticem, igrackama i za nocno spavanje.
par postova iznad imas link sto je trinity stavila...nekakav "luksuzni namjestaj" za ljubimce ;)
Guest- Guest
Baš je koma, ne bih to nikad kupila. Čak ni psu.Lady_D wrote:a ovaj namjestaj za ljubimce je koma... ne vole ljubimci sterilan minimalizam... a bome i ja cu radje medu krpama bit nego na takvom necemu :D
Trinity-
2014-04-17
triny cime i kako hranis svog pesa?
mi smo kupili dog chow od purine...kazu da je to ok (kroketi)
mi smo kupili dog chow od purine...kazu da je to ok (kroketi)
Guest- Guest
Kupujem mu Alleva suhu hranu, navodno dijetalnu, a on nije skinuo ni grama.
Trinity-
2014-04-17
znaci konzerve i to mu nedjaes?Triny wrote:Kupujem mu Alleva suhu hranu, navodno dijetalnu, a on nije skinuo ni grama.
Guest- Guest
Ucka wrote:Evo kako se sjedi na laptopu i ometa gledanje TV-a.
ajoooj
betty.boop-
2015-01-23
Preeekrasna Maca...tko ima Mačad,dobra je u dooši osoba...Ucka wrote:Evo kako se sjedi na laptopu i ometa gledanje TV-a.
Guest- Guest
Kako uredan radni stol.Ucka wrote:Evo kako se sjedi na laptopu i ometa gledanje TV-a.
Trinity-
2014-04-17
Susjedu sinoć u kuću ušao izgubljeni Samojed. Posudili mu vodilicu da ga odvede kod veterinara (srećom u našoj je ulici) i provjeri čiji je pas. Pronašli adresu i pas vraćen vlasnici.
Kako prekrasan pas !!!
Vidjelo se da je održavan i njegovan. Koja krasna dlaka ! Malce sam ljubomorna.
Ovako izgleda:
Kako prekrasan pas !!!
Vidjelo se da je održavan i njegovan. Koja krasna dlaka ! Malce sam ljubomorna.
Ovako izgleda:
Trinity-
2014-04-17
Nema ga. Sad je sasvim sigurno da se nikad i neće vratiti.Lady_D wrote:Moja je odlazila na dva dana maxjastreb wrote:Mačak je otišao prije 3-4 dana i još ga u dvorištu ni blizu kuće nema.
Jel to normalno?
4 je iak previše
Javi kada stigne
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moja mala je mjesanka australskog ovcara, haskija, zlatnog retrivera... Ta sva ibiljezja vet pronalazi u njoj.
Guest- Guest
Lady_D wrote:Moja mala je mjesanka australskog ovcara, haskija, zlatnog retrivera... Ta sva ibiljezja vet pronalazi u njoj.
ovog prvog cu cuvati, kad-tad. najlepsi pas!
jedan covek u zagrebu ima odgajivacnicu njih.
Guest- Guest
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 18 of 28