Naši ljubimci
Page 10 of 28
Page 10 of 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Re: Naši ljubimci
e ovo je nesto prelijepo...macka...Vegvísir wrote:Još kućnih ljubimaca, još!
Guest- Guest
Moja žutokljunka :D
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Konačno! Nakon 6 mjeseci danas mi je papiga sama izletjela iz krletke i sama se vratila. Jej! Neću više imati grižnju savjesti
Guest- Guest
Daje se na udomljavanje ovaj bretonac, kao moj, isto se zove čak, u velikoj sam napasti...
http://www.njuskalo.hr/udomljavanje-pasa/ben-oglas-16327500
http://www.njuskalo.hr/udomljavanje-pasa/ben-oglas-16327500
Trinity-
2014-04-17
Lovački instinkti proradili...i u prvi plan došlo veliko dupe...
Trinity-
2014-04-17
U ceker se zavukao?
Ona naša mala bivša obožavala je torbe, ruksake...a kad bi išli na put popela bi se na putnu torbu i čekala pokret.
Ona naša mala bivša obožavala je torbe, ruksake...a kad bi išli na put popela bi se na putnu torbu i čekala pokret.
Trinity-
2014-04-17
Jedan legendarni crtić za sve mačkoljupce
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Trinity wrote:U ceker se zavukao?
Da, tako i ovaj, zavlači se gdje god stigne. Posebno u cekere kad su puni.
@zanstr: super!
Guest- Guest
Prekrasan je..imao sam takvu zenkicu,ali je uginula,pa sam dobavio ovo...Vegvísir wrote:Majstor skrivanja, šuljanja i zavlačenja tamo gdje ne bi trebao...
Guest- Guest
Page 10 of 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 10 of 28