Naši ljubimci
Page 11 of 28
Page 11 of 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Re: Naši ljubimci
Prekrasan je..imao sam takvu zenkicu,ali je uginula,pa sam dobavio ovo...Vegvísir wrote:Majstor skrivanja, šuljanja i zavlačenja tamo gdje ne bi trebao...
Guest- Guest
Krasna je!
Nikad nisam imala ženku. Nekako se poklopilo da sam imala samo mačore, i to crne.
Nikad nisam imala ženku. Nekako se poklopilo da sam imala samo mačore, i to crne.
Guest- Guest
Kroz moju kuicu je prosla armija macaka u jednom trenu samo ih imali 8(!!!)
Muske sam prestao prikupljati,jer su se fajtali za teritorij,i cesto bili ranbjavani i tuga mi je to bila gledati..
Ova curica je kastrirana,nakon 1,5 godine i jedne trudnoce,sa 4 prekrasne male mackice...
Muske sam prestao prikupljati,jer su se fajtali za teritorij,i cesto bili ranbjavani i tuga mi je to bila gledati..
Ova curica je kastrirana,nakon 1,5 godine i jedne trudnoce,sa 4 prekrasne male mackice...
Guest- Guest
Ja sam svog kastrirala čim je krenuo zapišavati teritorij i silovati namještaj.
Guest- Guest
No najbolje je kastrirati nakon sto potpuno odraste..1-1.5 godina..
Bilo je zanimljivo sa ovom mojom macom,kad je kastrirana,smirena je,opustena,a mackovi koji pokuaju naskociti na nju,dobiju po picvajzu ..uglavnom je onjuse,i kad ne osjete POZIV,odu dalje..
Bilo je zanimljivo sa ovom mojom macom,kad je kastrirana,smirena je,opustena,a mackovi koji pokuaju naskociti na nju,dobiju po picvajzu ..uglavnom je onjuse,i kad ne osjete POZIV,odu dalje..
Guest- Guest
Jebiga, kastriran je s 10 mjeseci. Čekanje duže od toga nije bila opcija. Moj je isključivo kućni tako da i ne dolazi u kontakt s drugim macama.
Guest- Guest
Iz cistog razloga da se u potpunosti razvije,minimalno je 12 mjeseci,ali hajde.. Ja imam doli veliko dvoriste sa vrtom i jos dodatno bastu 30x15 metara..e tu joj je carstvo..tjera i muzjake i zenke..i zanimljivo ali ne ide niku dalje,mozda kod susjede u bastu se onužditi...Vegvísir wrote:Jebiga, kastriran je s 10 mjeseci. Čekanje duže od toga nije bila opcija. Moj je isključivo kućni tako da i ne dolazi u kontakt s drugim macama.
Guest- Guest
Danas nam je u gostima bio Koker španijel. Uživo ih još nisam vidjela u ovoj boji.
Trinity-
2014-04-17
Od svih osoba s Foruma, jedino bih volio upoznati Bugijeva psa---napisao je jedan forumašTrinity wrote:Ja eto , ne mogu smisliti mačke.
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Evo pokušavam uplodati na svoj način ali neće pa neće.
kad naučim....na vaš način
Staresteslike većsvi vidjeli,imamnove odovoga ljeta...
Princess je jednako lijepa kao i prije Uvijek je lijepa, najljepša....
2014-11-16
Zene koje ne vole macke su teski individualci i u mackama vide prijetnju,jer su i macke teski individualci.,a zene vole da vladaju,sto macke ne prihvacaju kao ćukovi..
Guest- Guest
bemmumiša bugi, baš si antitalent...bugati_2 wrote:Evo pokušavam uplodati na svoj način ali neće pa neće.
Treba ti neki remote control program, pa pustiš mene u komp da ti to sredim...
Trinity-
2014-04-17
Probavaću sutra ako ne uspijem,dobićeš PP s konkretnim pitanjimaTrinity wrote:bemmumiša bugi, baš si antitalent...bugati_2 wrote:Evo pokušavam uplodati na svoj način ali neće pa neće.
Treba ti neki remote control program, pa pustiš mene u komp da ti to sredim...
ali nije mi jasno zašto mi je neki dan uplodao a sada nikako neće
A prije mi je uplodaoi više,puno više slika teškoh iponekoliko Mb svaka...sad samojednu pojednu, a i megabajte sam smanjio na minimum
a potrudiću se...
2014-11-16
ne volis konkurenciju...Trinity wrote:Ja ne volim ni zmije. Šta to govori o meni ?
Last edited by bogomdani on 3/9/2015, 21:20; edited 1 time in total (Reason for editing : hrh)
Guest- Guest
Ha ha izvrnuta logika.bogomdani wrote:Zene koje ne vole macke su teski individualci i u mackama vide prijetnju,jer su i macke teski individualci.,a zene vole da vladaju,sto macke ne prihvacaju kao ćukovi..
Mačke ne vole žene koje su svoje jer mačke vole u potpunosti vladati teritorijem. Lukavice samo takve :D
Guest- Guest
naprotiv..macki je dovoljna hrana i krov nad glavom i uopce nis ne trazi vse....individualac znaci nesto drugo,ne to sto ti mislis..ne namece tebi neko ponasanje,ali ti(odnosno covjek) pokusava macki nametnuti svoja pravila..macke to ne prihvacaju,,trpe ali ne prihvacaju...dzepna_venera wrote:Ha ha izvrnuta logika.bogomdani wrote:Zene koje ne vole macke su teski individualci i u mackama vide prijetnju,jer su i macke teski individualci.,a zene vole da vladaju,sto macke ne prihvacaju kao ćukovi..
Mačke ne vole žene koje su svoje jer mačke vole u potpunosti vladati teritorijem. Lukavice samo takve :D
Guest- Guest
Imala ja mačke i volim ih :) al ne u stanu..ne ne pijesak i to :Dbogomdani wrote:naprotiv..macki je dovoljna hrana i krov nad glavom i uopce nis ne trazi vse....individualac znaci nesto drugo,ne to sto ti mislis..ne namece tebi neko ponasanje,ali ti(odnosno covjek) pokusava macki nametnuti svoja pravila..macke to ne prihvacaju,,trpe ali ne prihvacaju...dzepna_venera wrote:Ha ha izvrnuta logika.bogomdani wrote:Zee ne vole macke su teski individualci i u mackama vide prijetnju,jer su i macke teski individualci.,a zene vole da vladaju,sto macke ne prihvacaju kao ćukovi..
Guest- Guest
e to je drugi par rukava..dzepna_venera wrote:Imala ja mačke i volim ih :) al ne u stanu..ne ne pijesak i to :Dbogomdani wrote:naprotiv..macki je dovoljna hrana i krov nad glavom i uopce nis ne trazi vse....individualac znaci nesto drugo,ne to sto ti mislis..ne namece tebi neko ponasanje,ali ti(odnosno covjek) pokusava macki nametnuti svoja pravila..macke to ne prihvacaju,,trpe ali ne prihvacaju...dzepna_venera wrote:Ha ha izvrnuta logika.bogomdani wrote:Zee ne vole macke su teski individualci i u mackama vide prijetnju,jer su i macke teski individualci.,a zene vole da vladaju,sto macke ne prihvacaju kao ćukovi..
Guest- Guest
Page 11 of 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Similar topics
» Naši kućni ljubimci
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
» Erdogan: Naši vjernici su naši bojovnici, a munare naše karaule :)
» Duda:'Znamo sto znaci ruski imperijalizam.Veliku okrutnost.To su dozivjeli nasi djedovi ali i nasi ocevi.'
» Kucni ljubimci.
» Ruski kućni ljubimci..
Page 11 of 28