HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: HNL 2016/2017
Pa ako baš hoćeš ... ovo je stara parola zagrebačkog Dinamaamper1950 wrote:Ne spinaj, za Dinamom Zagreb luduju njemcisat2 wrote:Neee .. na kraju smo zaključili da je Dinamo i svi klubovi dobio ime po komunističkim klubovima, da su svi klubovi imena Hajduk to ime dobili po uzoru na Hajduk iz Splita ...amper1950 wrote:hahahahasat2 wrote:To je presloženo za tebe ...amper1950 wrote:
Eto, objasni nam što si htio reći s tim da navijači njemačkog Dynama prate sva Dinama uključujući i onog zagreba i srbije
Da dečec, nalipija si samo zbog naslova gdje je ispalo da su za Dinamom iz zagreba ludi njemci, bez da si otvorija članak. Blamiraš se, kao i s Hajdukom iz Kule. Vrime je da staneš dok je vrime
"Volim te mama - ali ne više od Dinama!" Ta se pjesma (s varijacijama) pjeva u navijačkim blokovima od Zagreba do Kijeva, od Houstona do Tbilisija.
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
E,e, navijači Dinama Zagreb sve do Kijeva, Houstona i Tbilisija Samo ih u Zagrebu više nemasat2 wrote:Pa ako baš hoćeš ... ovo je stara parola zagrebačkog Dinamaamper1950 wrote:Ne spinaj, za Dinamom Zagreb luduju njemcisat2 wrote:Neee .. na kraju smo zaključili da je Dinamo i svi klubovi dobio ime po komunističkim klubovima, da su svi klubovi imena Hajduk to ime dobili po uzoru na Hajduk iz Splita ...amper1950 wrote:hahahahasat2 wrote:
To je presloženo za tebe ...
Da dečec, nalipija si samo zbog naslova gdje je ispalo da su za Dinamom iz zagreba ludi njemci, bez da si otvorija članak. Blamiraš se, kao i s Hajdukom iz Kule. Vrime je da staneš dok je vrime
"Volim te mama - ali ne više od Dinama!" Ta se pjesma (s varijacijama) pjeva u navijačkim blokovima od Zagreba do Kijeva, od Houstona do Tbilisija.
Guest- Guest
Gdje sam ja to napisao?amper1950 wrote:E,e, navijači Dinama Zagreb sve do Kijeva, Houstona i Tbilisija Samo ih u Zagrebu više nemasat2 wrote:Pa ako baš hoćeš ... ovo je stara parola zagrebačkog Dinamaamper1950 wrote:Ne spinaj, za Dinamom Zagreb luduju njemcisat2 wrote:Neee .. na kraju smo zaključili da je Dinamo i svi klubovi dobio ime po komunističkim klubovima, da su svi klubovi imena Hajduk to ime dobili po uzoru na Hajduk iz Splita ...amper1950 wrote:
hahahaha
sat2-
2015-09-28
tvoj prika kupuje loše novine,idi malo u svijet da vidiš svijeta i usput kupi bolje novinesat2 wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Hajduk_Kulajalnirajko wrote:da te malo ispravim. bilo je komunista i u americi i u engleskoj. što se tiče hajduka iz kule osnovan ti je 1925. i on se otrgnuo od matičnog kluba koji su osnovali folksdojčeri. ime hajduk su naravno dali po ljudima koji su se odmetnuli od turakasat2 wrote:
Znaći da je Dinamo komunističko ime. OK! Znaći da komunista ima i u Americi i u Engleskoj ... Dok je Hajduk iz Kule (osnovan 1912.) nazvan po uzoru na Splitski čim se internetom proširila vijest o osnivanju Hajduka u Splitu?
http://ofkhajduk.com/istorijat-fudbala-u-kuli/
Za boldano ... ne pričaj gluposti kad "su svi klubovi koji imaju ime Hajduk (van Splita) dobili to ime po velikanu iz Splita "
Što bih ... kad imam ampera ovdje ...muckodjubre wrote:tvoj prika kupuje loše novine,idi malo u svijet da vidiš svijeta i usput kupi bolje novinesat2 wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Hajduk_Kulajalnirajko wrote:da te malo ispravim. bilo je komunista i u americi i u engleskoj. što se tiče hajduka iz kule osnovan ti je 1925. i on se otrgnuo od matičnog kluba koji su osnovali folksdojčeri. ime hajduk su naravno dali po ljudima koji su se odmetnuli od turakasat2 wrote:
Znaći da je Dinamo komunističko ime. OK! Znaći da komunista ima i u Americi i u Engleskoj ... Dok je Hajduk iz Kule (osnovan 1912.) nazvan po uzoru na Splitski čim se internetom proširila vijest o osnivanju Hajduka u Splitu?
Za boldano ... ne pričaj gluposti kad "su svi klubovi koji imaju ime Hajduk (van Splita) dobili to ime po velikanu iz Splita "
sat2-
2015-09-28
Koji prika demo i koje novine?muckodjubre wrote:tvoj prika kupuje loše novine,idi malo u svijet da vidiš svijeta i usput kupi bolje novinesat2 wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Hajduk_Kulajalnirajko wrote:da te malo ispravim. bilo je komunista i u americi i u engleskoj. što se tiče hajduka iz kule osnovan ti je 1925. i on se otrgnuo od matičnog kluba koji su osnovali folksdojčeri. ime hajduk su naravno dali po ljudima koji su se odmetnuli od turakasat2 wrote:
Evo, ja ću zamoliti frenda iz njemačke da mi pošalje sliku ako još ima, a sat nek ti citira članak koji je nalipija, pa pogledaj
Guest- Guest
pa satov prika...amper1950 wrote:Koji prika demo i koje novine?muckodjubre wrote:tvoj prika kupuje loše novine,idi malo u svijet da vidiš svijeta i usput kupi bolje novinesat2 wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Hajduk_Kulajalnirajko wrote:da te malo ispravim. bilo je komunista i u americi i u engleskoj. što se tiče hajduka iz kule osnovan ti je 1925. i on se otrgnuo od matičnog kluba koji su osnovali folksdojčeri. ime hajduk su naravno dali po ljudima koji su se odmetnuli od turakasat2 wrote:
Evo, ja ću zamoliti frenda iz njemačke da mi pošalje sliku ako još ima, a sat nek ti citira članak koji je nalipija, pa pogledaj
meni je ovaj grb odličan. pikuno bi si dres da naprave s ovim grbom
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Jesi pročita sat-ov članak i njemačke?muckodjubre wrote:pa satov prika...amper1950 wrote:Koji prika demo i koje novine?muckodjubre wrote:tvoj prika kupuje loše novine,idi malo u svijet da vidiš svijeta i usput kupi bolje novinesat2 wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Hajduk_Kulajalnirajko wrote:
da te malo ispravim. bilo je komunista i u americi i u engleskoj. što se tiče hajduka iz kule osnovan ti je 1925. i on se otrgnuo od matičnog kluba koji su osnovali folksdojčeri. ime hajduk su naravno dali po ljudima koji su se odmetnuli od turaka
Guest- Guest
ove godine je 50 godina od euro trofeja. bilo bi dobro da momčad odigra sezonu u remaku tih dresova
Last edited by jalnirajko on 10/1/2017, 22:04; edited 1 time in total
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
još nisam...sutra ću pročitatiamper1950 wrote:Jesi pročita sat-ov članak i njemačke?muckodjubre wrote:pa satov prika...amper1950 wrote:Koji prika demo i koje novine?muckodjubre wrote:tvoj prika kupuje loše novine,idi malo u svijet da vidiš svijeta i usput kupi bolje novinesat2 wrote:
https://hr.wikipedia.org/wiki/FK_Hajduk_Kula
evo pročitao sam,dobar članak...mada vjerujem da može i bolje...
Eintracht Frankfurt u polufinalu mi je bila prva utakmica kaj sam gledal Dinamo uživo. Stari i stric su me k'o klinca vodili na utakmicu.jalnirajko wrote:ove godine je 50 godina od euro trofeja. bilo bi dobro da momčad odigra sezonu u remaku tih dresova
Zeko-
2015-08-26
Šta može bolje ...muckodjubre wrote:evo pročitao sam,dobar članak...mada vjerujem da može i bolje...
sat2-
2015-09-28
Jedini hrvatski klub s euro trofejem,najveci hr klub- dinamo zagreb...
kakva simbolika da je bas iz toga kluba vinut u neslucene visine,u nogometnu besmrtnost luka modric,covjek koji je ostvario sto nitko od nasih nikada nije i to 2x
kakva simbolika da je bas iz toga kluba vinut u neslucene visine,u nogometnu besmrtnost luka modric,covjek koji je ostvario sto nitko od nasih nikada nije i to 2x
sat2 wrote:Šta može bolje ...muckodjubre wrote:evo pročitao sam,dobar članak...mada vjerujem da može i bolje...
Clanak,onako da ima vise stiva za citat
Najveci hr igrac u povijesti luka modric vinut u visine iz najveceg hrvatskoga kluba dinama,zasjao u punom sjaju u najvecem i najtrofejnijem europskom klubu real madridu ..
Zadar nije najveci hrvatski klub...muckodjubre wrote:Najveci hr igrac u povijesti luka modric vinut u visine iz najveceg hrvatskoga kluba dinama,zasjao u punom sjaju u najvecem i najtrofejnijem europskom klubu real madridu ..
;)
P.s.: i klubovima gledate krvna zrnca, svi skupa ste retardi...
;)
Guest- Guest
Što piše u članku?muckodjubre wrote:evo pročitao sam,dobar članak...mada vjerujem da može i bolje...
Guest- Guest
Pise da se o dinamu prica/pise u njemackoj...
Mora sat otici malo u svijet donijeti boljih novina
Mora sat otici malo u svijet donijeti boljih novina
Hahahahahafridrih_niche wrote:Zadar nije najveci hrvatski klub...muckodjubre wrote:Najveci hr igrac u povijesti luka modric vinut u visine iz najveceg hrvatskoga kluba dinama,zasjao u punom sjaju u najvecem i najtrofejnijem europskom klubu real madridu ..
;)
P.s.: i klubovima gledate krvna zrnca, svi skupa ste retardi...
;)
Koji nokaut deme. Sad vidimo zašto demo priča to što priča x75 puta dnevno. Drugačiju bi on pismu piva da je modrić bija u hajduku, isto ka i sat, a e...
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50