HNL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: HNL 2016/2017
nowitzki wrote:Pescara na aparatima
U 20 prvenstvenih utakmica odigra je 7, od toga samo tri 90 minuta,ostale niti poluvrime. Gotova je moćna Pescara
Guest- Guest
Protiv napolija nakon sto nije bio pozvan je dosao na utakmicu sa svojim autom jer im se ozljedio stoper prije pocetka....bog pescare, samo nije nasao zajednicki jezik sa klibomamper1950 wrote:nowitzki wrote:Pescara na aparatima
U 20 prvenstvenih utakmica odigra je 7, od toga samo tri 90 minuta,ostale niti poluvrime. Gotova je moćna Pescara
Znamo kako se takve rijesava i galvanizira (tomasov)
Mada je tomasov bio u jos goroj situaciji jer nije uopce igrao, zuparic ima preko 100 nastupa u 3 i pol godine sta je tamo
Jedi se ampercicu, nema rasprodaje a taman si se ponadao :)
nowitzki-
2014-04-27
Korak naprijed u karijeri mladog zuparica, iz serie a u hnl......kakav potez
nowitzki-
2014-04-27
Neka si ti amper sve vec istrazio, imas li podatke o pretrcanim metrima i takvim slicnim stvarima, i izvode placa i koliko ce ga rijeka platit?
nowitzki-
2014-04-27
Amper volontira kao racunovodja i revizor u HNK Rijeci, ljudina
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Neka si ti amper sve vec istrazio, imas li podatke o pretrcanim metrima i takvim slicnim stvarima, i izvode placa i koliko ce ga rijeka platit?
O Župariću sam to sazna kad sam vidija članak da je svojom autom iša na utakmicu što je pohvalno. Iša sam malo viditi koliko je igra i to
Guest- Guest
:)amper1950 wrote:nowitzki wrote:Neka si ti amper sve vec istrazio, imas li podatke o pretrcanim metrima i takvim slicnim stvarima, i izvode placa i koliko ce ga rijeka platit?
O Župariću sam to sazna kad sam vidija članak da je svojom autom iša na utakmicu što je pohvalno. Iša sam malo viditi koliko je igra i to
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Protiv napolija nakon sto nije bio pozvan je dosao na utakmicu sa svojim autom jer im se ozljedio stoper prije pocetka....bog pescare, samo nije nasao zajednicki jezik sa klibomamper1950 wrote:nowitzki wrote:Pescara na aparatima
Mada je tomasov bio u jos goroj situaciji jer nije uopce igrao, zuparic ima preko 100 nastupa u 3 i pol godine sta je tamo
haha
Smišno mi je što predstavljaš kao da ste Messi-a doveli. Igrač nije igrao u Pescari, nije bio u prvom planu i zato je tražio drugo rješenje. Greška ili ne nebitno, sigurno Pescara ne plače za njim:;):
Guest- Guest
Bio si ironican kad se spominjala zamjena za mitrovica, vrijeme ce pokazat ali u najgorem slucaju mislim da ce biti al pari zuparic....ipak kao mladjeg su ga odma talijani snimili, a oni rijetko zajebu sa stoperimaamper1950 wrote:nowitzki wrote:Protiv napolija nakon sto nije bio pozvan je dosao na utakmicu sa svojim autom jer im se ozljedio stoper prije pocetka....bog pescare, samo nije nasao zajednicki jezik sa klibomamper1950 wrote:nowitzki wrote:Pescara na aparatima
haha
Smišno mi je što predstavljaš kao da ste Messi-a doveli. Igrač nije igrao u Pescari, nije bio u prvom planu i zato je tražio drugo rješenje. Greška ili ne nebitno, sigurno Pescara ne plače za njim:;):
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Bio si ironican kad se spominjala zamjena za mitrovica, vrijeme ce pokazat ali u najgorem slucaju mislim da ce biti al pari zuparic....ipak kao mladjeg su ga odma talijani snimili, a oni rijetko zajebu sa stoperimaamper1950 wrote:nowitzki wrote:Protiv napolija nakon sto nije bio pozvan je dosao na utakmicu sa svojim autom jer im se ozljedio stoper prije pocetka....bog pescare, samo nije nasao zajednicki jezik sa klibomamper1950 wrote:nowitzki wrote:Pescara na aparatima
haha
Mitrović danas vridi 4-5 miljuna eura, a Župarić 500-600 tisuća eura. Uzeli su ga talijani, ali i nije dosad tamo napravija baš nešto.
Guest- Guest
Repka cuda radi, a prije transfera iz rijeke nije bila velika vrijednost mitrovicaamper1950 wrote:nowitzki wrote:Bio si ironican kad se spominjala zamjena za mitrovica, vrijeme ce pokazat ali u najgorem slucaju mislim da ce biti al pari zuparic....ipak kao mladjeg su ga odma talijani snimili, a oni rijetko zajebu sa stoperimaamper1950 wrote:nowitzki wrote:Protiv napolija nakon sto nije bio pozvan je dosao na utakmicu sa svojim autom jer im se ozljedio stoper prije pocetka....bog pescare, samo nije nasao zajednicki jezik sa klibomamper1950 wrote:
haha
Mitrović danas vridi 4-5 miljuna eura, a Župarić 500-600 tisuća eura. Uzeli su ga talijani, ali i nije dosad tamo napravija baš nešto.
To uopce ne gledam za hnl
nowitzki-
2014-04-27
Najgluplja stvar, koliko ko vrijedi....Mitrovic je bio zamjena do pred 6 mjeseci pa se prodao za 4-5 milijuna
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Najgluplja stvar, koliko ko vrijedi....Mitrovic je bio zamjena do pred 6 mjeseci pa se prodao za 4-5 milijuna
Evo iša provjeriti, odigra je 28 utakmica Mitrović lani. Nije baš bija zamjena, no dobro.
Župarić u repku
Guest- Guest
Igrao je doata jer je leskovic bio ozljedjen 4 mjeseca prosle sezone, ma u biti sta se ja moram raspravljat...kek je uvijek stavljao samardzica i leskovica ako su bili oba dvoje zdravi
nowitzki-
2014-04-27
jalnirajko wrote:kaže se: Bože čuvaj nas kuge, gladi, rata i brune marićafridrih_niche wrote:Sačuvaj me Boze od poštenja i kriterija suca Marica!
;)
Guest- Guest
Uvea je iz treće u drugu ligu i na dobrom sam putu za prvu...nowitzki wrote:Pescara na aparatima
Verratti u <3
Guest- Guest
još uvijek bolje od dragulja Roberta murića koji je pobjegao iz dinama i u pescari u cijeloj polusezoni skupio 245 minuta u četiri različita natjecanja.amper1950 wrote:nowitzki wrote:Pescara na aparatima
U 20 prvenstvenih utakmica odigra je 7, od toga samo tri 90 minuta,ostale niti poluvrime. Gotova je moćna Pescara :D:
zanimljivo, ali murića nije sjebao mamić, već on sam.
u dinamu bi sigurno igrao, vjerojatno i lp i vrijedio bi 10x puta više nego danas. tutlek se zjebal i neka je.
sad barem može gledati pjacu uživo...
sitting_bull-
2015-09-28
Vidim da je ilicevic dobio nogu iz nekog ruskog kluba, ajmo u lov da i njegovu karijeru ozivi gospodin kek
nowitzki-
2014-04-27
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50